Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 570
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дежа ву-то си е холографска матрица! (чукнете в Гуглето "Холографската вселена" и ще намерите научното обяснение)

Защо съм се подлагала на рибъртинг? - приложната психология ми е хоби и страст, а влечението ми към невидимото е много силно (също така имам много силна интуиция и енергия  Blush ) Сега някой да не реши, че съм магьосница/вещица?!  Mr. Green

Дали са се оправдали очакванията ми? - въпросът е крайно неточен - това е процес с неясен ход. Няма очаквания, няма "постижения". Въпросът е да се отпуши някакво зацикляне ако има, но това няма да реши житейските ни проблеми, нали разбирате... Разширяваш осъзнаването си, балансираш се, доколкото е възможно.

Какво се промени? - не знам. Аз се променям постоянно.  Simple Smile

Понякогае чудя 'що ни е това връщане към миналото като си живеем тук и СЕГА  Whistling

Каква е ползта освем че ще знаем какво ни е повлияло да сме такива сега  или че има причина за дадено нещо в настоящето .
Най-много за собствено успокоение/оправдание  Whistling
  Thinking Полза никаква , поне за мен де  Wink

Desss, ние сме онова, което сме преживели и много от нас прилепват. Понякога това не ни дава възможност да продължим "напред" в истинския смисъл. Няма тук и сега - Вселената, ние, времето, всичко е едно! Не ме питай как, и моят мозък не го възприема съвсем ясно!  Laughing

# 556
  • София
И последно, да не ви омръзна: вашите врагове; хората, които ви дразнят и тормозят, са най-добрите ви учители. Хубаво е да сте им благодарни и да ги приемате с любов... (знам, знам... знам колко е трудно! Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 557
ivonska, изключително съм ти благодарна за включването и за разказа ти!   bouquet
Много си права по отношение на погрешните ни романтични представи за предишните животи.
Сигурно 98% ако не и 100% от нас сме живели в неописуема и непонятна за сегашното ни Аз мизерия. И то мизерия не само в материален смисъл на думата, но и в духовен, морален и всякакъв.

За смъртта тибетците се подготвят и учат цял живот. За тях това е изкуство и кулминацията на живота им. Много е важно как ще умреш и кой ще ти помогне да преминеш отвъд. Затова и да умре преди Учителя си за тибетеца е върховно щастие, защото няма да бъде сам в този процес, а ще има опитен, който да го преведе.

За родовата травма. Чувала съм мнения, че раждането чрез Цезарово сечение е по-щадящо и по-добре за детето. Вие какво мислите?  Thinking

# 558
И последно, да не ви омръзна: вашите врагове; хората, които ви дразнят и тормозят, са най-добрите ви учители. Хубаво е да сте им благодарни и да ги приемате с любов... (знам, знам... знам колко е трудно! Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Точно така усещам нещата Hug

# 559
Момичета,дали не направих грешка???
Туку що ми се звънна на вратата,бяха една възрастна жена и едно младо момиче.Жената при отварянето каза''добър ден'' и тръгна да прекрачва прага ми....Но аз препречих и тя започна да ми обяснява за библията и да ми подава едно списание.Аз я отрязах,че не искам нищо,но тя започна да ми говори за Бог и ми набута списанието.Взех го,но ги отрпатих много бързо.

# 560
  • София
Е, как грешка, бе?
Тези са били от някоя секта. БПЦ не праща емисари по домовете да раздават списания.

# 561
Момичета,дали не направих грешка???
Туку що ми се звънна на вратата,бяха една възрастна жена и едно младо момиче.Жената при отварянето каза''добър ден'' и тръгна да прекрачва прага ми....Но аз препречих и тя започна да ми обяснява за библията и да ми подава едно списание.Аз я отрязах,че не искам нищо,но тя започна да ми говори за Бог и ми набута списанието.Взех го,но ги отрпатих много бързо.

Споко бе, Бог ти е дал и филтър в сърцето Peace за да усещаш и преценяваш Peace

# 562
Много ми се прииска да споделя това с вас  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=zLns0ZVl8WA

Благодаря че ви намерих, чета ви всеки ден   bouquet

# 563
  • София
Не мога да повярвам, че раждането секцио би било по-щадящо... най-малкото бебо само си проправя пътя и тръгва, когато е готово да се срещне със света, а мама да го посрещне.

а още повече, природата го е направила по този начин! има смисъл да се минава по този начин и за функциите на организма, но по-подробно инфо има в някои специализирани статии...

# 564
  • София
...
За родовата травма. Чувала съм мнения, че раждането чрез Цезарово сечение е по-щадящо и по-добре за детето. Вие какво мислите?  Thinking

Според мен е обратното. Внезапния шок от промяната считам за по-значителна травма... Иначе, макар и по-трудно, организмът "застава нащрек" и е по-подготвен.

ПП. Всъщност, говорим за родилна травма. Сутринта съм се изразила погрешно, но родовата травма също се преживява с рибъртинг - има там една върволица от предци, които човек е хубаво да приеме и да погледне с любов и благодарност...  Wink Има фамилна, семейна и национална обусловеност. И прилежащите травми.

# 565
  • София
Доколкото си спомням от лични разговори с Ivonska за секциото - не е по-малка травма, а по-различна. Защото се случва много бързо и бебето се оказва изведнъж в нова среда, без даже да има някаква подготовка за това, като минаване по родовите пътища. И за това родените секцио изпитват доста голям страх и ужас от неизвестното и новото, харесват добре познатите неща. Обаче май не гарантирам, че не съм го чела и другаде това.  ooooh! ooooh! ooooh! От лична гледна точка на дете родено секцио - за мен е вярно, аз направо мразя неизвестното, мразя даже хубавите изненади, защотот са ИЗНЕНАДИ (т.е. не съм подготвена за тях).  Crazy  Но това си го обяснявам и със зодията (рак), за нас е характерно, че се вкопаваме в пясъка и отделно сме големи домошари, т.е. ценим си уюта.
Иначе съвсем физологично съм за секциото, децата ми са родени и двете така и се родиха розови като по филмите, без капка кръв по тях и изплакаха моментално. Със сигурност не са имали проблеми с дишането 9заради уж неподготвен бял дроб при секцио) , апгар в 1-ва минута им беше 9 и на двамата, а следващия (май на 5-тата или 10-тата го мереха) вече е максималния 10.

# 566
  • София
Ако бях тръгнала да раждам естествено, сега синът ми щеше да е най-малкото увреден. Индикациите за секцио бяха недоказани. Вътрешното ми усещане, че нещо се случва, ме накараха да тичам при лекаря си в 9 часа вечерта, макар той да твърдеше, че няма нужда. Просто чувствах, че губя бебето си. При нормално протичаща бременност, в 9 месец беше нелогично. Стоях в кабинета му, овързана с колани, чувах сърчицето му, но знаех, че нещо не е наред. На сутринта родих. Когато извадиха детето ми от мен и ми го показаха, рекоха"Късметлия е това бебе, още малко и е щяло да се задуши, добре, че не тръгна да го раждаш естествено".
Беше със завързана на възел пъпна връв - нещо, което няма как да се види и да се знае. При естественото раждане започва задушаване. Докато се усетят, то вече се задушава, следват поражения в мозъка или смърт, ако не успеят навреме да го извадят с операция.

Иначе и аз съм за естественото раждане, но благодаря на Бог, че ми даде сили да отстоявам себе си, да настоявам за преглед и за операцията след това.
Всяка майка усеща какво се случва с бебето й и би следвало да има право да реши как да го роди.
Аз нямах съпротива от страна на лекаря си, даже самият той взе решението доста бързо след прегледа. Но има и такива майки, които нямат този късмет и могат да изгубят децата си. Да не дава Господ на никого такава мъка!

# 567
  • София
...
Всяка майка усеща какво се случва с бебето й и би следвало да има право да реши как да го роди.
....

Да. Не случайно будистите приемат, че Богът е вътре в нас.

Истинският Бог и най-добрият учител са именно вътре в нас, но колко лесно е да се обърнем към вътрешния Аз, да чуем сърцето си?!

Аз не приемам идолопоклонничеството и групарството. Всеки сам трябва да открие своя път и своята истина - никой не може, а и не бива да поема нашата отговорност за тях! Но хората се изкушават... Това носи власт, пари и суета, а това не е 'ич духовно!  Simple Smile

# 568
  • София
Ивонска, споделям, че ужасът, който почваше да нараства в мен, беше едно от най-силните чувства, които съм изпитвала. Мъжът ми не го разбра, даже леко се дразнеше на настояванията ми да тичаме при лекаря. И лекарят ми не го разбра, но ми се довери. Предполагам, не е било само заради парите. Mr. Green Mr. Green

Не зная дали е бил Бог, дали е бил в мен, дали е било бебето, което, вярвам, вече е имало душа, но беше непреодолимо, зловещо чувство, че ако не направя нещо, то ще си иде.
Кошмар.
Добре, че не послушах съветите на хората да се успокоя, да гледам весел филм и от тоя род идиотщини...

# 569
  • Добрич
ivonska , благодаря, че се включи и сподели с нас. Това, което разказваш напълно се покрива с това, което четох в една книга по темата за ползата от регресията. Авторът е известен психиатър и лекува свои пациенти чрез регресия. Според него положителен напредък се наблюдава не само при психичните, но и при физичните заболявания и смущения в организма, както и във взаимоотношенията с обкръжаващите ни хора...

.... И за това родените секцио изпитват доста голям страх и ужас от неизвестното и новото, харесват добре познатите неща.

Това важи за дъщеря ми. Особено за непознати хора, независимо възрастни или деца.

Общи условия

Активация на акаунт