Elwing, ние тази година украсихме още преди декември и Рая се научи да не пипа украсата. Казвам ѝ, че само се гледа и ѝ се радва и тя казва:"Аууу" и това е. Не я дърпа да сваля играчки от елхата, поне за сега.

Дума, браво, че си успяла да си върнеш профила. Странно е, защото те бях изтрила от приятелите си, както ти препоръча, пък сега си автоматично в предишната група дори...

Ели, дано неща и у вас се оправят.

Пак много болни дечица.
Всички се подобрят бързо! 
СЗА, благодарение на твоят шал тази нощ гърлото не ме боля и днес съм пила само 1 чай, че нямаше време да правя, ама сега ще изпия един.
Окич, дори е рано за 2 ФМ - поне така ми каза сестрата, при която записах час за преглед. Нямало да могат да видят хубаво сърцето, но аз се надявам тук да го видят после, а сега да открият косвените белези за синдрома на Даун - това ми е най-важното.

Отивам да правя глазурата за меденките.
! Колкото до мазането - слагам дентинокс на четката за зъби и така ръгам. За задните зъби иначе нямам шанс да стигна с пръст до там!
Тя моята пък към мен, говорила на мъж ми против мен!!! И най-лощото, което казала ще споделя, че много ми е криво..набедила ме, че искам да го отделя от нея, за да можело и той като мен да няма майка
за мен това си е гавра с факта, че е починала майка ми, но това най-малкото...
Да се оправят. Веднага! Кой ще сурка дупе в снега, а!?
! Днес отивам и аз да си купя антибиотик, бреееей от 4 г. не бях боледувала, ужасен грип!