Като бях малка много исках да се казвам Ани
Носите прекрасно име, дано то ви донесе здраве и късмет!Шу, много бурно си изкарала краткия си престой в БГ. Изморих се само, докато те четох. Аз вече не съм способна на такива подвизи - обикновено след някакво вечерно излизане два дни след това не мога да вляза в релси и да си наваксам със съня. Вие имате ли намерение да се прибирате, че правиш планове за връщане на работа?
Мънки, и аз се изненадах от липсата на обичайното бодро настроение и чувство за хумор в поста ти. Дано гадния период бързо да отминава и пак да се радваш на едно щастливо диваче

Тони, кураж и на теб! Нещо за пол казват ли?
Нагаина, много се радвам за женските новини покрай вас!Ние през уикенда ходихме в София. Мъжът ми беше на коледно парти в неделя вечерта и в последния момент ни хрумна да тръгна с него. Там се разделихме - той с колегите в хотела, а аз при сестра ми. Изкарах страхотна вечер, далеч от децата и мъжа ми
Обикаляхме моловете със сетричката ми, набърборихме се на воля, въобще много се разтоварих На другия ден се прибрахме във Варна (г..з път да види
Изпихме си първия антибиотик де, дано при вас е нещо леко.
прекрасно предколедно.
От тогава все баща й я води, ама сега не може, та да видим.
Но да не ти се бъркам...
Майка ти не е права да се държи като малко дете! Явно си има лоши моменти , но това не е начина да си ги изразява! Сто пъти съм ти казвала и сега пак ти го казвам - гледай си мъжа , а на всички май...та им! Само вие да сте добре в отношенията , пък другото ще се оправи!
като моето примерно

Дано вече всичко е наред!