Шу, много се смях и аз на пощальона (това е едно от нещата които още ме карат да обичам Англия и всичко английско, чувството им за хумор).
и ще постоим до средата на януари. Ужасно много ми се иска да уцелим поне няколко снежни дни, да види и моето човече що е сняг
. Та искам да й вземем шейна, кажете ми, моля, откъде и каква? Забравила съм кога за последно съм купувала шейна
Сигурно ми е тъп въпроса, ама не искам да се щурам по магазините, а направо да знам.
. Пък и така не се съобразяваме с часове за лягане през деня. Само дето не очаквах, че и с малката ще имам толкова рано проблеми със следобедно спане /каката спря окончателно да спи следобед на 2 г. макар че ставаше рано за ясла/.
, само до магазина за телефони отидохме, че уж си купих за имения ден, ама не ми хареса и отидох да го сменя, та сега с нов 

. Ама за мен проблема е, че ние сме разтраден двор. 
тук знаете как е
/, с етикетче с име... и така, да се радват децата. Та по този повод имах 2 седмици щуро препускане по магазини и магазинчета със списък в ръка, за да не пропусна някого
. То верно, дребни подаръчета, ама пак си е хамалогия. 
А, забравих единствено на 3 и 5 януари от 10 до към 11 сме заети, че сме на зъболекар...ама то и толкоз рано едва ли ще се реши за някаква среща.

), ама аз как да ги сложа в 20:30 като са станали в 4 или 5 от сън
.
. Как от това лигаво чудо да стане мъж????????????
, аз така помня, затова още не сме тръгнали с организацията
И моите деца много шум вдигат 
Толкова различни впечатления и гледни точки...