ТаняТ, Ели и Ел, дано се вразумят възрастните! За подобна ситуация съм с 2 ръце за отделянето на младите. Хем в София живеехме сами, хем ми е гот, че сега сме на 2300 км от родителите. На моменти ми е мъчно, ама в други съм много доволна. Сега по празниците ще се натоварим здраво, защото моите ще дойдат само за НГ, ама свекърите ще ги виждаме всеки ден, а съветите на свеки ми идват в повече, особено като границата на поносимост ми е паднала от бременността.

Гери, за поделянето на празниците между родата - първите години ги редувахме, ама все имаше недоволни, та реших ГЕНЕРАЛНО проблема /е, сега за НГ ще е изключение/ - просто си празнуваме сами в къщи и на следващия ден след празника ги обикаляме за обяд и вечеря. Така и на нас ни е спокойно и сме си заедно с детето, хем няма сърдити.

Никита, честит рожден ден!
Бъди здрава, все така красива и много щастлива!Дума, изтрих те, но някак си се появи...нямам представа как е станало... както и да е - дано нямаш/м повече проблеми с това.
Тук пък е една мъгла, ама ще ходим до банката с Рая...та се чудя как да я обличам.
Странното е, че нямаше много хора, явно не всички знаят. А за контактите - не съм много съгласна, но говоря от своя опит на добри взаимоотношения. Нашите и мъжът ми се разбират чудесно, аз уважавам свекърите си (макар, че мъжката половина от тях много не заслужавама, ама...) Времето е наистина шантаво. Но слава Богу прогозните за кучешки студ не се оказаха верни. Или поне още не, и не за София. Алекс днес заспа навън