Аз пък обожавам дънките и тениските, ама пък имам и чести изблици на откаченост и нося и панталони и поли и рокли и токчета. Е, не си се представям с тънки и високи токчета, но с високи и стабилни - да..още повече, ако са на елегантни дънки. Рокли имам - ама са по-младежки някак... не са от тези дето майка ми носи. Не знам как да го обясня. Докато ходих на работа особено лятото рядко обличах панталони, щот много жега. А по конференции и големи събития не ми се повтаряха дрехи 2 пъти в седмицата.... Ех, времена.... сега в къщи си карам с анцунг и едно яке, с което ми е адски удобно да излизам с Рая, щото не ми пречи да клякам, ставам и прочие упражнения. А преди имах само зимни връхни дрехи - 4-5 различни цветово и с различни кройки, според тоалета. Да не казвам за шапките и шаловете - обожавам ги.... ама тук не съм донесла почти нищо. Дали някога пак ще се обличам така?! Имам чувството, че няма да е в този живот...

Поли, благодаря ти! Ще отидем със сигирност...щом работи до края на годината.
Успех на всички с начинанията и новите работи.

, дано някой е имал търпение да ме изчете. 
. Като се случи нещо такова сякаш ми спира сърцето и чакам да отмине, като през това време действам машинално. Както и да е само чукам на дърво да не се повтаря. 

Промяната която виждам в огледалото изобщо не ми се нрави- вече имам и бръчки , тъмни кръгове, прораснали корени на косата абе ужас! Чак ме е яд да се гледам. Все още успявам да маскирам следите , но се чудя до кога ! Трудно приемам остаряването , плаши ме и ме подтиска! Искам винаги да съм хубава и млада! 
Вече правих няколко акции по подаряване на дрехи, които явно никога вече няма да ми станат (след като не можах да направя акция по подаряване на килограми), пазя и още някои, с неясни засега надежди
Та кръстопътищата са плашещи, особено като има до тебе двама, трима или повече, които все пак зависят от избора ти. Но са си и предизвикателство, покана да се върнеш "на коня" и да бъдеш даже още по-добър. Аз вярвам, че далеч не сме само майки, аз поне имам вопиюща нужда и от друга реализация, предполагам, че там се коренят и голяма част от проблемите ми.

( не сте ме прочели!). Но да питам все пак, малко ми е чоглаво, че давам такова нещо, но ми е кеф, че поспахме, а тя сутринта беше весела.