Дано някой я прочете!

Аз изобщо бях изключила, че така става!
И сега съм бясна!
Защото ми е останало само едно място за кандидатстване 96 ОДЗ Росна китка. А за там никакъв шанс да ни приемат!
И си мислех дали да не пробвам начина със спонсорството...
Сега сигурно много от вас ще ме нахокат, но все пак има ли някакво инфо дали директорката би се съгласила на подобна опция, някой чувал ли е? То като нямам връзки незнам как точно ще отида там и ще се изтъпанча с въпроса " ще приеметел и детето ми срещу спонсорство?"... Варианта с частна ясла също го има, но все пак друго е да е на държавана..Тъкмо ще свикне там с децата, с лелите и госпожите и хоп - пак да я местим догодина (ако ни приемат, де
)

хубаво че поне табелка са сложили. Аз не ползвам тази "услуга" и не знаех за тези проблеми ако има с какво да помагаме казвай. Аз съм насреща. Предлагам ти да се съберете няколко мами от тази ДК за предпочитане колко може повече и пуснете обща жалба. Мисля си че така ще ви обърнат по сериозно внимание. 
там проходи там махнахме и бибата сега вече в къщи през август махнахме и памперсите само нощем слагам. А там много помагат в тези отношения. Тя от 01,09 се върна на ясла след лятната почивка и само един път се е напикава до сега. В смисъл само един комплект мокри (напишкани) дрешки съм взимала от там.
а сега ще вземат пак едни бебоци на по 2 годинки горе долу. Ама те са свикнали. Предполагам че всичко ще е ОК

Как така 12лв за какво ви ги искат толкова много?

Как така 12лв за какво ви ги искат толкова много?