София.ДРУЖБА.

• 66 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
То няма смисъл от помещение ако са няколко деца, просто децата се водят в къщата на майката, която ще ги гледа Peace

# 646
То няма смисъл от помещение ако са няколко деца, просто децата се водят в къщата на майката, която ще ги гледа Peace

Ми това е още по добрия вариант Наистина ако сме десетина майки няма проблем децата да са в жилището на мамата която е наред.

Аз лично съм ЗА идеята. Ако искате можем да се организираме още сега за Август например. Предполагам че като мен повечето от вас не са оставили дребосъците на градина/ясла този месец защото обикновено градините са дежурни.
Така че можем да измислим нещо по въпроса. Трябва да видим да се срещнем тези дни ако сте съгласни и да го обсъдим. Може ако искате тази събота или неделя да се видим с децата на площадка или разходка.

# 647
Аз вече съм си организирала гледането за август, а съм и отпуска. Но пък нямам против на среща да дойда, да се запознаем, ако е примерно неделя следобяд, че пътуваме почивните дни Peace

# 648
Нещо не ви схващам диеята с тези родителски кооперативи. За август ли се организирате или търсите алтернатива на детските ясли/градини?

# 649
А как една майка ще се справя с десетина прохождащи бебета  newsm78 Моята приятелка не се наема да гледа само моето плюс нейното, а за 10 направо не ми се мисли. Няма начин да се изведат например от една жена. Аз съм в отпуск до септември а след това си запазих място в частната зад Била. Но ако измислим някакъв вариант ние да си ги гледаме, абсолютно съм ЗА.

# 650
Ами за децата, които не ходят на градина, това е добър вариант

# 651
Ами за децата, които не ходят на градина, това е добър вариант

Добър, добър...колко да е добър? Аз принципно не бих си оставила детето на различни хора всеки ден. Да не говорим, че ние тук във форума не сме всички с медицинско и педагогическо образование. Пък и всеки ден да я оставям на различно място...всеки си знае, но според мен много лековато подхождате към темата. Аз самата не мога да се нагърбя с отговорността да се грижа за 10-на чужди деца.

# 652
Има родители, които се обединяват, наемат си 1-2 учителки и им плащат заплати, докато те са на работа, което също е вариант. А и идеята не е всеки ден да са на различно място.

Аз определено не съм против, но за хора , чиито деца не са приети в ясла/градина

# 653
Момичета, малко извън темата. Къде наблизо мога да си поръчам торта за рожден ден на малката. Аз съм в Дружба 2. В четвъртък става на годинка, а аз нямам идея какво да приготвя и от къде да го купя...  Confused

# 654
Nelika - виж в сладкарница Неделя  Peace Много са хубави и вкусни  Peace В дружба 1 до моста май ще откриват или откриха нова такава  newsm78 . Днес ще се разходим с детето до там и ще видя дали са отворили.
Друг вариант е да поръчаш и да ти докарат в къщи  Simple Smile Няколко фирми се занимават с доставки на торти.
Под нас са има едно заведение, в което доставят торти... Мога да попитам Peace
В Дружба 1 до магазин Ралица  се намира Simple Smile

# 655
  • София
В Дружба 1 предлагат и на Лагуна. В новият блок между Росна Китка и училището,бл.186.

# 656
Има и сладкарница за собствено производство торти на Цветан Лазаров, преди Фантастико Peace

# 657
  • София
Има и сладкарница за собствено производство торти на Цветан Лазаров, преди Фантастико Peace

Кое Фантастико - в Дружба 2 ли?
Май още не са открили Неделята, поне в петък не бяха.
misleto, мерси много за инфото. Все се каня да вляза там, откакто са я открили, но с моето диво дете е трудно да седнеш където и да е.
klodia, къде е магазин Ралица и за какво е, че нещо не се сещам?
Сега ми дойде наум, че в един нов блок до бл. 99 на едно заведение пишеше торти Джани, но беше още в начален стадий на ремонт. И аз ще взема да проверя там.

# 658

Кое Фантастико - в Дружба 2 ли?
Май още не са открили Неделята, поне в петък не бяха.

Да в Дружба 2 Фантастико, на главния булевард. А коя Неделя не са отворили newsm78 Тази стещу Практикер си работи, в момента правят и в Дружба 1 до моста една, която още не е отворена Heart Eyes

# 659
Еййййй, супер сте! Много ви благодаря за скоростните отговори   bouquet . Ще проверя тази до Фантастико първо, че добре ми звучи собствено производство. Ако не ми хареса, ще видя и Неделя до Практикер. Тези са ми по-близки и мога да отида с количката.

Общи условия

Активация на акаунт