The Walking dead

• 41 841
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
# 676
 Shocked О! И аз искам такива  Blush

# 677
# 678
  • Fort Worth, TX
Оф, аз така съм се филмирала, че снощи сънувах цяло стадо зомбита. Mr. Green

# 679
И аз  hahaha
Много често започна да ми се случва  Thinking Време е да мина на лИбовни филмчета.

# 680
  • Резерват "Северозапад"
Ха, досега никой ли не е изгледал последната серия за тази година Wink?
Много ми хареса, много...
Скрит текст:
Появяват се нови герои, Дарил и Мърл ще се изправят според мен един срещу друг на арената, май ще започне война между губернатора и затвора newsm78...
Нямам търпение за новите епизоди, но са чак февруари Tired
П.П. забравих да кажа - Андреа е уникална патица ooooh!

# 681
  • Fort Worth, TX
Аз изгледах още вчера.Мъка, мъка февруари е много далеч.Според мен Мърл ще се обърне с/у губернатора, ама само според мен.

# 682
За мен трети сезон е най-добрият до момента...Нямам търпение да продължи. А в паузата до февруари, мога да дръпна предните два сезона, за да си припомня Шейн  Mr. Green

# 683
  • КиТ
За мен трети сезон е най-добрият до момента...Нямам търпение да продължи. А в паузата до февруари, мога да дръпна предните два сезона, за да си припомня Шейн  Mr. Green

И за мен така,на 2ри сезон,щях да заспа,но сега  Crazy Party Party Party

# 684
Според мен Мърл ще се обърне с/у губернатора, ама само според мен.

Без да съм гледала последната серия и аз мисля така. Отношенията м/у Мърл и Губернатора не са цветущи, а Мърл знае какво се случва, ако си излишен  Rolling Eyes

# 685
  • София
Или пък Мърл ще сдаде багажа. Като гледам колко лесно се разделят с всички, само тази гадна Андреа я държат ooooh!

# 686
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
аз пък мисля че Андреа ще спаси братята и ще избягат към затвора -тя ще им помогне да се измъкнат от престоящата битка. А тези новите от къде дойдоха-голямо чудене ми е и как са оцелели ???

# 687
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
само тази гадна Андреа я държат ooooh!

мисля че Андреа не е гадна а е много наивна и вярва че Гобернатора е добър и мисли за доброто на хората , той и внушава всичко - как се " насилвал да гледа отрязаните глави " , той е един долен безкруполен мръсник ,който е хванал в капан Андреа и я манипулира

# 688
  • София
Докато чакаме продължението на 3- ти сезон, да изгледаме първите два, че доста моменти ми се губят. Осми епизод завърши и ни остави в размисъл по гадаене какво ще се случи. А и наличието на тези военни бази/с хеликоптера/ нещо много ги пренебрегват - там трябва да се случи нещо... А Лори, макар че стана малко гадна от бременността ми липсва - дано да е оживяла - все пак си оставиха вратичка, като не дадоха точно какво стана. Андрея си я харесвам, мисля че ще се осъзнае какво точно става. Знам, че ви дублирам, но пък и да извадя темата напред. Малко разхвърляно пиша - сори Hug

# 689
Според мен няма никакъв начин Лори да е жива. Wink И по-добре. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт