The Walking dead

• 41 984
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • КиТ
Може ли да ми припомните как се разплете мистерията с изоставянето в болницата на Рик,че в началото малко четох книжки на детето да го приспя по-бързо и съм изтървала повечето разговори,а не ми се връща да гледам пак....
Ами казаха,че от болницата са казали,че ще го отведат в Атланта там в спешния центар,но като станало така там,си е останал в болницата и оня "приятеля му" каза,че той затворил зомбитата! Peace

За оня:
Според мен или са го оглозгали зомбитата,което е малко вероятно tooth tooth tooth tooth или е резнал ръката си и е избягал Crazy Peace,обаче тоя път сякаш нямаше много зомбита,де се дянаха Thinking,само една долу имаше newsm78 Rolling Eyes

# 91
Плами-рязнал си я е и още как...въпроса е как се е измъкнал,като се е махнал и зомбитата са се разотишли и както се видя не са минали на покрива,нали рязаха катинара...
Ох онзи как си похапваше сладко сърничка Joy

# 92
  • КиТ
Плами-рязнал си я е и още как...въпроса е как се е измъкнал,като се е махнал и зомбитата са се разотишли и както се видя не са минали на покрива,нали рязаха катинара...
Ох онзи как си похапваше сладко сърничка Joy

Да най-вероятно  Mr. Green  Peace
Абе да не е минал през оня канафка,дето черния изпусна ключа Crazy Mr. Green Thinking Rolling Eyes,ама тя пък тясна или се е хвърлил от покрива hahaha hahaha hahaha hahaha

# 93
  • Разпиляна във въображението

или се е хвърлил от покрива hahaha hahaha hahaha hahaha[/b][/i]

i believe i can fly Laughing Laughing Laughing

# 94

Joy Joy Joy

Не върви да се е хвърлил, няма да има мистерия тогава.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Минал е хеликоптера и го е взел Thinking

# 96
  • гр.София-Красна поляна
hahaha hahaha hahaha

# 97
  • КиТ
Минал е хеликоптера и го е взел Thinking

Оня дето Рик дето го видя ли Thinking,ама баш пък тоя да вземат Mr. Green с една резната ръка hahaha hahaha hahaha

# 98
  • гр.София-Красна поляна
Сигурна съм,че има съвсем простичък отговор
ма не моа се сетя. Laughing

# 99
  • Ænima/Albuquerque
Ох,как им увисна сопола на "най-добрия приятел" и "бързата кучка"! Twisted Evil

# 100
Много живи в тая серия.....Рик с униформа-няма как закон и ред трябва да има  Laughing,пък и кобур и платненки ,не върви някък newsm78.Мърл предположих ,че се е изнизъл след като нямаше зомбита в сградата и по стъпалата,а сцената с отрязаната ръка ми напомни за Prison Break и Ти Бег Wink.Аха и ная-добрия приятел,казал на жена му ,че е мъртъв......пфу секс,секс ама .......

# 101
Това стана най-голямата мистерия на сериала Joy Joy,даже не е важно май как е започнало всичко Joy...Ако не му беше наранена ръката бих си помислила,че се е спуснал по стената надолу...или е намерил друга тайна врата....Но е едно е ясно...ще бъде много...много сърдит Sick

# 102
  • гр.София-Красна поляна
Ма и на мен ми мина през акъла за друга врата ма
нали зомбифирите щяха да нахлуят и през нея. Thinking
Като се има в предвид,че мозъчният им капацитет е доста
понарастнал щяха да  намерят другата врата.
По скоро е станал невидим и сега ще ги опука един по един за отмъщение. Laughing

# 103
  • Ænima/Albuquerque
Ох,ма брата на идиотина-Дарил е този от "Блейд 2","8ММ" и "Светците от Буундок"-Norman Reedus

# 104
  • КиТ
Това стана най-голямата мистерия на сериала Joy Joy,даже не е важно май как е започнало всичко Joy...Ако не му беше наранена ръката бих си помислила,че се е спуснал по стената надолу...или е намерил друга тайна врата....Но е едно е ясно...ще бъде много...много сърдит Sick

Точно,това е по-интересно де се дяна тоя Mr. Green Joy Joy Joy
Едва ли е имало друга врата,само едни стълби имаше Thinking Rolling Eyes,а знаете ли кво се сетих по протвопожарната стълба нали имат такива работи Crazy Peace-възможно е Wink

Рик е винаги с униформа като отива на мисия bowuu bowuu #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт