The Walking dead

• 41 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Снощи отдадох нужното внимание, та вече и аз мога да коментирам  Mr. Green

Аууу, ама каква драма! Приятелят Шейн (нъл тъй беше?) бил излъгал нещастната женица (тук вместо име имам празно място), че Рики мъртъв, ах! Ама горката, бе! Ауууу! Бе драма, бе!  hahaha Макар че в един момент честно ми стана жал за 'измамника', такава съм си аз, жалостива... Mr. Green

Особено ме накефиха стрелите за многократна употреба на Даръл - стреляш, вадиш и даже не бършеш. Перфектното оръжие!

# 106
  • Ænima/Albuquerque
Драма не,амиии... smile3544
Лъжец,мръсник!

# 107
Абе той може нарочно да я излъготил, би  newsm78 Ако се е пънала и не щяла да тръгва да спасява себе си и детето заради болния си мъж...Кой знае? Ще има една драма , един романс. Аз не знам за кой от двамата да държа щото не ме е грабнал визуално никой - то пък егати филма - един красавец за цвят да не барнат  Crossing Arms
Обаче финала на серията напълно оправда очакванията ми  Mr. Green Бях заложила, че така ще направи Миръл /нал тъй се наименуваше/ Милото спореше, че ще се самопогуби, но аз съм сигурна, че ще вкарат интрига   Mr. Green

# 108
  • КиТ
Абе той може нарочно да я излъготил, би  newsm78 Ако се е пънала и не щяла да тръгва да спасява себе си и детето заради болния си мъж...Кой знае? Ще има една драма , един романс.

И според мен я излъгал по-лесно да кандиса за диджи-биджи Mr. Green Joy Joy Joy Joy пък нали коментирахте,че преди престелката са имали нещо заради разговора в колата Wink

# 109
  • Ænima/Albuquerque
О да,френда даваше съвети на Рик,как да говори с жена си,циклиха семейните му проблеми...демек е бил наясно какво я тормози "бързата кучка". Crossing Arms

# 110
Аз, поради спонтанната жалост, която изпитах към тоя грозльо (оооотвратна физиономия, най-противния ми тип лице), мисля, че той отдавна е искал да джиджи и да биджи Рикица, НО се е държал по Сирановски начин, р'збир'те ли, искал е тя да е щастлива с Рики. Затуй ся ги гледаше двамцата така скръбно и примирено едновременно. Драма гигантска и дълбинна  Mr. Green

Като, и аз тъй мисля, че Рикица (или Риковица, може би) не е щяла да тръгва и оня я е излъгал "благородно".

И как да няма убавци, бре? Стотици, че и хиляди убавци има - тоз сивкав тен, тез прекрасни зъбки, па и кви гласчета сладкогласни вадят.  hahaha

От тоя сериал ме избива на пълна идиотия, ще извинявате.

# 111
  • гр.София-Красна поляна
Има има убавци би. Whistling
Аз съм си заплюла онзи дет чупеше стъклото с тухла.
Казвам ви да знаете и да ни гу пипатИ. Mr. Green

,,бързата кучка,,  hahaha hahaha hahaha

# 112
  • Ænima/Albuquerque
Да си призная,и мен ме избия на простащина от тоя сериал!  hahaha

Не догледах серията вчера,та имам още малко за днес.  Mr. Green

# 113
Аз съм си заплюла онзи дет чупеше стъклото с тухла.Казвам ви да знаете и да ни гу пипатИ. Mr. Green

,,бързата кучка,,  hahaha hahaha hahaha

Ау, какво остро око имаш!  hahaha

# 114
  • Ænima/Albuquerque
Ама този,ако така си събира стреличките далече няма да стигне... hahaha

# 115
Бе аз за хубавец намирам само онова чайна бой май само newsm78  Иначе за сценичен костюм на първо място поставям горната половина на влачещото се зомби от първи епизод  Mr. Green

# 116
  • Разпиляна във въображението
Зиска много добре се е ориентирала даже. Той е с наченки на мисловна дейност, нали знаете и едноокия е цар на слепите. Не се знае, може да поведе армия.

# 117
  • КиТ
Аз съм си заплюла онзи дет чупеше стъклото с тухла.
Казвам ви да знаете и да ни гу пипатИ. Mr. Green

,,бързата кучка,,  hahaha hahaha hahaha

Зисе не се съмнявам,че ще си заплюеш някой,ич Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За мен е Рик,доло ръчичките инак стрелям  на месоооооооо Twisted Evil #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 118
  • Ænima/Albuquerque
Плами,за какво ти е тоз Рик?
Ще те зареже при първия изблик на човещинка по някой идиотин! hahaha

# 119
  • КиТ
Плами,за какво ти е тоз Рик?
Ще те зареже при първия изблик на човещинка по някой идиотин! hahaha

Ща го дресирам,да не е чак толкос човечен Crazy Joy Joy Joy Joy Joy иначе с тая униформа,охххххххх Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт