На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Моята, така обичана "свекърва " каза, че Крисче дядо Коледа няма да го зачете- бил много малък  #Cussing out

Ха-ха, жената е практична - точно като мен  Joy Вие обсъждате нЕкви си подаръци, а аз Кри хич не я броя - зарината е с играчки, а и нищо не разбира. Може все пак нещичко да й взема за под елхата  Mr. Green Викам на мъж ми - по Коледа, като събере пари от баба и леля , ще й купим проходилка, а той - тц, ще чакам да събира пари, отиваме и купуваме.  Ау, ми тя и именичка даже  ooooh! Embarassed Е, трябва да му купя нещо на детето  Mr. Green
ANNI, този Цинабсин пак на АБ ми звучи  Rolling Eyes
ileina, тия хомеопатии толкова сложни ми звучат и като го няма в кварталната аптека... иди ги търси  Confused

# 346
  • София
Ейй, какви са тия хреми... и Меги е хремава, а от хремата и кашля, дърпам с прахосмукачката сополите и не капя нищо и спря да спи нощем това детенце и това си е, по сто пъти се буди, зъби ли е проклетия ли, не зная.
Днес в магазина, от който купувам каши и пюрета ми предложиха някаква нова плодова закуска на Ганчев в пластмасови кутийки като йогурта на Нестле - банан+ябълка, било 100% плод, взех една опаковка да пробваме. Нещо много скептично съм настроена към продукцията на Ганчев, с Мартин два-три пъти съм пробвала пюрета на Ганчев и се отказах, сега ми обясниха, че всичко било ново - машини, технологии, кашите пък се правели в Белгия и тук само се слагали в картонените им опаковки, взех и една зърнена каша пък ще видим, от проба глава не боли.
Взехме на Меги пумпала жабче и пианото на Чико и това ще й е за Коледа, Мартин ми е по-сложен, там са хиляди желания, претенции.

# 347
  • София/Сливен
Аз само а попарата ще се включа, че за болести и лекарства не ми се говори.

Има значение как и с какво е направена попарата. Аз като малка не опитвах изобщо попара с прясно мляко и хляб (със захар). Но пък много обичах попара със сирене (хляб, натрошено сирене и залято с вряла вода, може и малко масло). Моите деца също много обичаха попара - но пък с прясно мляко не съм се сещала да им давам, може би защото аз не обичам. И двамата си изяждаха всичката попара приготвена така: начупени сухари, натрошено обезсолено сирене, понякога парченце масло, залято с вряла вода. Да уточня, че те са захранени по-рано, а и става въпрос за по-големите месеци. Не възприемам чай в попарата, както и захар. Но всяко семейство си има собствени вкусове.

Друго, което съм правила е домашна юфка (от тази препечената), сварена във вода, с натрошено сирене и малко масло.

И друго, докато четох попаднах на едно изказване за лепкавия хляб. Напълно вярно, сегашните хлябове са такива, защото са тъпкани с подобрители (включително и такъв, да не се ронят трохи). Аз от доста време си правя хляб в машина за хляб - разликата е огромна, а вкуса е съвсем друг, и на попарата с такъв хляб - също. Големия ми син получава уртикария от добавките в храните, затова сме свикнали все да мъкнем домашни продукти и всичко аз да правя в къщи.

# 348
М_е_г_и, и аз много обичам тази попара, особено ако вместо с топла вода е с липов чай! Бих му двала на бебчо, когато му дойде време.
За домашният хляб - разликата е огромна! Много по-вкусен и засищащ е! С една филийка се засищам, а от заводският мога да унищожа и цял Embarassed

НаТи, много уютно! Да ти се услажда кафенцто Hug

кака Лара, много се смях с ДДС-то хехехх, малкият разбойник Hug Heart Eyes
и на нас много ни се услажда оризовата каша, но чиста, ако и сложа плод и не я иска newsm78

# 349
Вивид, а разстройство има ли? И нашите симптоми са същите... но много често ака, което не е типично за него. И дупето му червенее. Дано да са зъби.

Облаче, ми няма засега разстройство Praynig ама и нищо друго й няма - нито хрема, нито кашлица Thinking

АниК, е няма как да го отминеш Крисето без нищо - поне някое шише/биба или някой готин тоалет - пак е практично Laughing Аз казах на бабите и дядото, че Дара си е избрала подаръците - матрак за леглото, стол за хранене и може някое бънджи, че вече ръце нямам да скача в мен ooooh!

Момичета, да ви кажа, продавам ето това шише http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705069 … ame=STRK:MEWAX:IT. Както писах, преди да ми пристигне, Дара пропи от обикновено Crazy Иначе това е за кърмени бебета, които не искат да пият от шише Peace Продавам го за цената в ибей (7.95 паунда), пощенските разноски, които съм платила, остават за моя сметка Peace Предлагам го първо на вас, преди да съм го пуснала в други форуми/сайтове.

# 350
Илейна,на Криси и го бяха изписали Хепар
Сулфурис-а за ларингита и па точно за съпътстващата го лаеща кашлица

, не знаех, че става и за хрема. Хомеопат ли ви го препоръча?

Нашият  винаги отсъства, когато ми и най- нужен... Crossing Arms

Ани К, Цинабсина е хомеопатичен препарат, но пише, че става за деца над 2 г., иначе като характеристика ми допада, но май е по- подходящ за големите ни дечица.

http://apteka.framar.bg/30000110/%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B1% … 0%D0%B1%D0%BB-100

Днес ми изтекоха очите да чета за тая хрема, едни сополи немогат да оправят тия лекари, значиии.... #Cussing out

# 351
  Анни попадна ли на нещо нетествано от изчетеното за хремата Mr. Green Нашия доктор и той свива рамене за тая хрема,вика така ще е два месеца после наново ooooh!

# 352
Сега да се отетем за консултацията Сложиха ни само Пентаксима ,че Синфлорикс няма ?нашата педка каза че уж били го отменили едва ли не и 3-тия прием на 1 год. се правел/ наче малчо е качил 850 гр и вече е 8950 и 69 см
Аник тия хомеопатичните са на Боарон и в нашата кварталната също ги има  Peace
 Да Ани  Хомеопат

# 353
Нашата си яде попарата чак с кеф - сухари, обезсолено сирене и лопв чай без захар и масло
Иначе съм За за грис със сиренце и кус-кус ама тоя грис как се прави  newsm78 ще се поровя малко да намеря
Мойта мома не стига, че косата вързана, превързана все я докопва ами от няколко дни се опитва да ми скубе и миглите  #Crazy а и ме хваща за бузите както бабите като видят дете и щипееее, ужас
Одеве прах активната гимнастика, че един памперс така пропуснал  ooooh!, после лепих един огромен пъзел и днес изобщо все с глупости се занимавам  Mr. Green
Поне бяхме малко на разходка, от 20-30 майки в тази градинка днес нямаше грам  Cry

# 354
  • София/Сливен
Нашия пък скубе на баща си космите по ръцете. Grinning А моята коса е вечно в ръцете му - колкото и да я прибирам все си измъква по няколко косъма и се държи за тях.... докато ги отскубне

# 355
На Ти, нищо ново под слънцето , освен едни бели правени капки за нос, които издирвам... newsm78

# 356
Привет Hug

Честити 6 месеца на Мирко и Ради  Heart Eyes

Честит рожден ден на баткото на Мишо   bouquet

Ние днес бяхме на консултация - педката си е взела поука след разговора ни на висок тон предния път  Mr. Green Прочела е имунизационния календар /даже го е лепнала и пред кабинета/ и вече е наясно, че месец след втория прием на Синфлорикс се слага трети, а не след 5 месеца, както се опитваше да ме убеди предния път  Laughing Както и да е, попита ме дали ядем месце и каза от другия месец - попарка, че след това минаваме на детска кухня  Laughing Аз кимнах с глава само  Crazy
Измериха ни с един сантиметър по-малко от предния път  hahaha сега е 62-63-64см и аз незнам колко е, после ще си я премеря сама, че тия докторици  ooooh! На тегло сме качили 300гр и сме 6300гр...фина, фина...  Flutter

После пак ще пиша и ще ви дочитам, че ме викат в другата стая  Crazy

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 23:43 от desex

# 357
  • Sofia
На Ти, нищо ново под слънцето , освен едни бели правени капки за нос, които издирвам... newsm78

Аз пазя рецепта на едни, които Новозагорската педиатърка винаги предписва на Габи, но и те са с АБ. Сега ровя да я намеря, въпреки че си спомням, че нищо не можех да разчета. Те аптекарките си я знаят, ако е тази  Rolling Eyes
Неличка, чудна е Ивка - тамън сме си еднакви на 6 месеца  Joy

Крисето тече отвсякъде - очи, нос, лиги...  ooooh! Иначе пък е весела, смее е, играе - размазва всичко по цялото си лице  ooooh!

# 358
Да се отчетем и ние след консултацията 7600гр (+600) и 71см(+2), биха й хепатитната ваксина. Почти не плака, но като видя сестрата и като ревна, чак със сълзи hahaha, а на лекарката се смее. Трябвало вече да ядем месо (нямало значение какво Shocked), два пъти седмично жълтък, следобед кисел, после каша и само сутрин и вечер мляко #Crazy Да ама не Naughty
desex много финна Ивката Heart Eyes

# 359
Само като чета за тези хреми и настръхвам...Атанас вече трета седмица ги влачи сополите и няма оправия, а Цветинка имаше точно 1 ден сополки и ги дърпах с прахосмукачката и после слагах с клечка за уши Низита крем и на следващия ден нямаше и следа. Може да пробвате и вие Hug Peace
Другия месец ще слагаме 2 ваксини наведнъж-РотаРикс и Хепатит.Има ли и други слагали РотаРикса?

Общи условия

Активация на акаунт