На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 416
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  Раличка за  очетата обикновено изписват капки Тобрекс  Peace,но все пак питай педито.

# 406
Стискаме палци - бебчетата на Мирчо и Данли да се оправят по-бързо  Praynig Praynig Praynig

# 407
ОХ, лоши новини, Данли, дано се оправят по-бързо и да се махат от болницата, Мирчо, и на теб не ти е лесно Hug

За чувалчетата, предполагам че Грахи си е взелал това http://www.-spam283-/rw/items/ChiKoChuvalOptima-chipolino-chuwal … chka-optima-.html, а аз току що си харесах това - http://www.kasida.bg/osann-chuvalche-za-bebeshka-kolichka-beebop-73-8138.html

Брей тая попара стана от "горещите" ни теми......аз мразя попара не зависимо дали е с чай или вода(не дай си боже с вино), разкиснат хляб просто не ми е лицеприятен, НО когато му дойде времето ще предложа на беби, ако я хареса няма да го спирам да я яде

Раличка, дано не е нещо сериозно с очето

Малеее и МИрко и Джулиан са направо баскетболисти с тия 79см, бравос

Нашия нос май се оправи, не знам как ама от сутрешното капане на Еуфорбиум(въпреки че и аз мисля че е бошлав работа) 1 сопол не съм видяла и не му хърка нослето НИЩО!!! Mr. Green

# 408
Момичета, сега разгледах снимките, и бързам да кажа, че сте страхотни - и мами, и бебете  Hug
И качих няколко снимки на Криска  Wink
Дудунски (Деси ли си ти  Rolling Eyes), мерси за линка, ей сега ще го видя  Grinning
А за тези хомеопатични, които ги споменавате (Еуфорбиума, мисля е такова) - мога ли самосиндикално да си ги назначавам, или задължително трябва консултация с хомеопат  newsm78

# 409
Раличка, да Деси се казвам, много ти е сладка мадамата:)

Аз Еуфорбиум съм си купила самосиндикално без никога да съм ходила на хомеопат, че нещо нямам много вяра, на мене никога не са ми действали ама аз съм със хроничен синузит така че не съм и очаквала, не твърдя че нослето на беби се оправи от тях, все пак е 1 пръскане, може и да не се е оправило или пък да не е било сриозно, знам ли, омотах се много Joy Иначе тия капки дето Грийнчето е написала с клеевата тинктура и сребърната вода друг път са ни оправяли нослето за тях се бях сетила сутринта и реших да ги забъркам ако няма подобрение

# 410
Деси, ти ми разби всички представи на пух и прах  Laughing - как така клеева т-ра н а бебе  Shocked Аз ли пак не съм в час, не знам, но нали мед не може, следователно би трябвало и прополис да не може, след като пак е пчелен продукт  newsm78 Ако пък може, веднага ще се възползвам, че си имаме домашен прополис, поне знам, че е чист..
 Чувалчетата са страшни, и аз май ще се ориентирам към Чиполино-то, че е по-евтинко, а и количката ни е такава, та ще си пасне перфектно, предполагам. Сега се разрових из e-bay за чувалчета, ама там са по-скъпи сякаш  Rolling Eyes

# 411
  • София
Стискам палци за бебетата на Мирчо и Данли, дано бързо се оправят.
И Меги продължава с хремата, водих я да я преслушат, нищо нямало. Другата седмица като й вземат кръв тогава ще поставят и хепатитната ваксина. Ще я водя и на ортопед да видят тазобедрените стави и ключицата на ръчичката (беше счупена при раждането).
 Клеева тинктура със сребърна вода съм слагала на Мартин в носа, но не зная дали имаше ефект, защото  опищя света, че му било люто и втори прием нямаше. Ще пробвам и с малката, тя и така си реве, поне ще си има причина.

# 412
Облаче, благодаря за рецептата   bouquet

Стиснати палчета на Данли и беб да преборят бързо гадната пневмония Hug

Мирчо, бързо да оздравяват и твоите мишлета, с двенки си е приключение, докато единия кихнал и другия- айде и той болен, моята Криси , обаче няма как да я спра от училище, та на Йони освен да гради железен имунитет от сега, друго не му остава, пък ние с мъжи  да му мислим... Mr. Green

Славче, много благодаря за поясненията Heart Eyes

# 413
Мирчо, надявам се да оздравявате бързо Hug , както и Данли и Крисче

Раличка, много е сладка Криска  Hug

Да ви кажа днес Марти е супер кисел - спал е сигурно само час за целия ден и само крещи. Други бебчета крещят ли така, не знам?
Обаче се дере с всичка сила и чак си губи гласа newsm78 иначе е весел, смее се.

Някой ползвал ли е гелче за зъби BONJELА изпратили са ми го,  но чета че има лидокаин и  не смея да го използвам?

ох, отивам да видя крещящият господинчо

# 414
Радунка, в Оражел-а, който много мами ползваме има бензокаин и то в доста конска доза, затова пише как и по колко да се ползва, така че прочети си упътването на твоя гел и действай според предписаното, иначе и Мишо ми крещи като обезумял ама така се забавлява, тества си гласовите възможности Joy

Мацки, от кога може да се дава грис?

# 415
   Момичета гледам ги тези чувалчета, никак не са лоши, но само за зимен кош ли са? Аз докато четях колко ги обсъждате реших, че са подходящи и за летен кош. Примерно да са с крачета от долу...  newsm78

# 416
dudunski, за грис не трябва ли да е въведен глутен или не
не съм сигурна?! newsm78

# 417
  • София/Сливен
освен ако не е царевичен грис

# 418
Радунка, аз без да искам го въведох глутена преди седмица Embarassed

Снеж, има и с крачета чувалчета ама са цифромания, а тези си имат прорези за коланите и вътре в чувала детето е вързано

Да ви кажа, цял ден ям 1 парче торта от вчерашната на баткото - отровно сладка е а аз принципно ям шоколад. За тази обаче хапвам малко и изпивам по 1 чаша вода JoyТортата е тази - http://www.100gr-sladki.com/bg/products_cake_cake7.html

# 419
Добър вечер мацки!

Дудински, чувалчето е точно това, но днес така и не стигнах  до магазина. Минах през районното, понеже личната карта ми изтича, да проверя какви документи трябват за нова.  Отвън сто души, ужас!  #Crazy Ама, полицая като ме видя с Димитърчо направо ми даде номер и влязох да си подам за нова. Голям майтап! За да ме снимат две полицайки забавляваха малчо.  Laughing Та без да се каня свърших и тази досадна работа.

И съм се замислила за грис тези дни. И съм харесала една каша на Милупа: грис-   http://papa-bebe.com/ka6i/milupa.html. Пише, че е без глутен.

Оф, Димитърчо почна яде в 24,00 часа и в 06,оо часа. Не трябва ли да си прави по- голяма пауза?  newsm78
Той преди ядеше по веднъж на нощ, ама сега от няколко дни е така.

Снеж, ние вече сме с летния кош, та чувалчето ще го ползвам с него.

Общи условия

Активация на акаунт