На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Нати на мен ми е странно не за друго, а защото детето си пие от обикновена стъклена чаша всичко - вода, сок, дори газирано. Обаче налее ли му мама млекцето в чаша не го поглежда -  в шише трябва да е. Надявам се не съм те обидила, но ми е малко странно  Rolling Eyes Явно е въпрос на навик у децата  Thinking

Габи беше точно така до 3-годишен, но ме домърза да го пиша веднага след твоя пост  Mr. Green Нощем пише мляко и то само от шише - не е болка за умиране  Grinning
Нашата чашка е подобна като тази на кака Лара, но лилаво и жълто (как сина of course  Joy) - отдолу има гумиран пръстен около дъното, а накрайникът е супер  Peace Като тази, по форма само че със силиконовия накрайник за пиене

кака Лара, на Кри директно си й дадох 2-йката на Аптамил и тя даже не разбра  hahaha

# 466
Здравейте и от нас.

кака Лара според мен ако детенцето е пило досега Аптамил няма да иска Нан или Фризо. На повечето деца Аптамила им е доста по вкусен от др. млека. Но винаги има изключения Grinning
Ние вече сме на 2-ка Аптамил и не мисля че Рая намира разлика. Но я засища доста повече от 1-та.

..**НаТи**.. аз съм пила мляко от биберон до 2-ри клас Embarassed (разбира се не мисля че е редно до тази възраст) А и нямам един здрав зъб в устата си, и тогава нямах, но може и да не е от това.

dudunski не си спомням какво пишеше на направлението, но за кръвна група ми взеха 6лв. в поликлиниката.

Честито на всички месечинковци, да са много здрави и послушни.

# 467
Мира, коя е тази хубава детска гранина, където не се прихващат болести?? Сподели, моля те Simple Smile
В този ред на мисли: мацки, какво смятате да правите с малчовците, когато свърши едногодишното майчинство на 90% заплата. То верно, че има още 6 месеца, но времето бързичко отлита. А как не ми се дава малчо на такава невръстна възраст..... Cry Нещо им нямам много вяра на тези лелки в градините....

Честито на празнуващите месечинки!! Много усмивки и целувки за всички!!

# 468
   Охх... Тъкмо свърших с чистенето на къщата. Вчера имахме гости и просто бомба беше паднала, ужас Close Сега обаче като се поогледам около себе си и изпитвам едно чувство на удовлетвореност. Пуша една цигара да се насладя на обстановката и излизаме на разходка. Ще ида да видя какви чашки има в близкия магазин. Ако някоя ми хареса мисля да взема за Василена...  Peace

# 469
  • София / Сливен
Да ви почерпя днес Данислав прави 6м. честито на останалине половингодишни мъничета да са ни живи и  здрави!

Anik чашката е много хубава незнам дали Дани ще може да пие от такава.

# 470
Ох, нямам сили вече. Тук е 3 часа през нощта, в 23:00 го доведох в спалнята и от тогава се опитвам да го приспя. Яде, пя, рева, Ораджел му слагах, биберони, разхождахме се, и все едно е 10 сутринта. По-буден не може да бъде. Хили се и крещи като луд, кара ми се, маха с ръце и крака и си умира от кеф. А на мен ми иде да хвана гората.

# 471
ето ме, махнаха ми 1 мъдрец, накърмих, сготвих на детето спанак с кус кус и седнах да ви пиша

нещо не съм разбрала миналия път, един по един щял да ми ги маха

зъболекаря  ми даде мъдреца и каза да си ги събера и да направя гердан на мъжа ми  Joy Joy Joy, прествяте ли си да си ги носи на врата хахахха мн се смях

сеаг ще пия един нурофен предварително Simple Smile след колко време спира да действа упойката ?

# 472
Привет. Hug
Най-напред честито на всички месечинковци да са живи и здрави и много да ви радват.  bouquet Hug
Мирчо наистина много неприятно.Това с диагнозата и забавянето е страшно.Ето до какво се стига.Накой път тия лекари ми иде... #2gunfireИ на нас така ни се разви пневмонията от отлагане и пиене на неподходдящи медикаменти... #Cussing out
Росита тази градина я откриха сега септември и е в Овча Купел.Таксата е 500лв и се казва Цветен ден.Много съм доволна наистина.Учителките са млади.Много свежи и страхотни.Всяка вечер ми се казва какво са правили и какво са яли.Моя е много злояд и там го карат много упорито да се яде храната и той е доволен и си хапвал.Чак не мога да повярвам. ooooh! WhistlingНо важното е че до сега не ми е боледувал и е много щастлив. Peace
КикиНики не се притеснявай.Може да е само моментно това с килцата.Важното е че виждаш в него едно живо и здраво палаво бебче.Сладък мъж е той.Важно е разбира се и изследванията да са ок. Hug Peace
Луксче радвам се че ти е било забавно и всичко е минало нормално. Hug
Уф и аз днес ще чистя...мразя го този момент. Crossing Arms

# 473
  Ау Херцог от сега започва с нощния живот твоя младеж  Mr. Green,на теб не ти е смешно,но...дано заспи скоро PraynigСлагай го в леглото,изгасяй и лягай може да подейства.
  Лукс браво  Peace викаш гердан за мъжо  Joy може и да му хареса Laughing
  Росита аз още се чудя какво да правя,голяма дилема ми е това връщане на работа най вече заради парите Rolling EyesЯвор го гледах до две години и четири месеца.

# 474
Кака Лара, не е задължително неакането при вас да е от млякото, аз го оправих с друго мляко ама ето има други бебета дето си акат от Аптамил. Не ме взимай за чиста монета ама така или иначе ще купуваш друго мляко, пробвай да видиш от него ще ака ли повече Крисчо

Мацки, аз отложих хепатита заради нослето, въпреки че е добре вече, имаше само мерки и теглилки та резултата е 8560(+200) и 77см(+5) Mr. Green

Рори - 6лв е екстра, някой беше спменал 15 #Crazy

Луксче, зависи колко ти е сложил - обикновено от час до 3-4 Това с гердана т зъби много вудууу

Херцог Hug

Росита, мене ме искат да се върна кат изтече първата година, моя шеф така го бил планувал а и сега сме имали много нови клиенти и ала бала, ама аз искам да си го погледам поне и лятото, да изкараме още 1 лято в разходки а и тогава ще ми прохожда и ще прави разни други неща - иска ми се да споделя тези мигове а не да ми ги разказват.Отделно ни предстои другата пролет местене в нов апартамент и ще има нещица за подреждане и организация :е: Та мисля да се върна чак 0октомври догодина, 4 месеца ще изкараме с 250лв майчинство

И сега да се посмеете малко на мой гръб - вчера казах на свеки като ходят на Копривщица да вземат яйца че да почвам да давам на малчо а тези яйца са съвсем домашни, а тя ми вика - ма то вече не снасят кокошките, чак на пролет......... newsm78Последва известно мълчание от моя страна, нали съм панелено чедо никога не живяло на село и не са ми ясни тия ми ти работи, ама как подяволите има яйца целогодишно в магазина Joy

# 475
Момичета да ви питам с госпожичките как процедирахте за взимането на урина... ooooh!?????
Аз от една седмица слагам разни памуци и колектори ама нъц...Не става и не става.Памука го поема и нищо...явно много изчаквам..оф не знам вече как да я накарам.Като я сложа на мивката и й кажа чишшшш тя се хили... Whistling Mr. Green
Дудунски какви са тия кокошки дет снасят само на пролет.....хахахах

# 476
 Joy аз тъй като съм селянче да кажа,че кокошките зимния сезон рязко намаляват носенето на яйца Peace,но това важи за домашните,тия дето ги гледат за яйца не са така затова има и в магазина Crazy.Ние си хапване само селски яйца Mr. Green

# 477
Айде сега и баткото на антибиотик...Няма край мъченията #Crazy

# 478
Айде сега и баткото на антибиотик...Няма край мъченията #Crazy

Sad  мирчо ох миличка от къде ви намериха тези болести

# 479
Честито на рожденичката   bouquet
Честито и на месечковците - кака Ларче не така бе мила, тия мъфини са ми слабост, само да видя някъде и хуквам да си правя  Joy
Да кажа и аз за пускането на ясли, ще се наложи защото се оказа, че колежката ми е бременна, а ние сме само две и около рождения ден на Йоана ще се пада тя да излезе в болнични, хем си знаех, че на една годинка ще се върна, че с тия пари едвам се даяни, камо ли...., но миналата седмица се разхождам и едно детенце с баба си и реве жалнооооооо ужас искам мамаааа и бабата вика - ами тя е на работа  Cry тоооолкова гадно ми стана, че и при нас ще е така, с тази разлика, че не искам баба й да я гледа, а на ясли, живи и здрави

Да кажа - за обяд давам аз пюрето и вчера купих каша картоф с домат - да оправи вкуса на домашните ми пюрета, че не ги тачим и вчера мина номера, но днес така повърна зверски и след като я преоблякох от до и изпрах кошницата и тя заспала милата и сега гладна спи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт