На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Жасминче и на мен ми е минавало през ума, но си мисля, че сами ще си намалят спанетата до едно преди обед и едно след, поне повечето големки около мен са така, а и извинявам се ама как се държи дете, на което зверски му се спи и мрънчи или дере будно  #Crazy според мен е НЕвъзможно, а и нежелателно, щото ще си скъсим нервичките, а и те хайваните
И другите да кажат с големи дЯца  Mr. Green

# 526
Вени, голям Миро е транзит вкъщи Sad
нашият режим:заспива в 21:00 суче по малко в 2:00 и в 4:00, става в 8:00 сутринта яде в 10:00 после спи от 12-13:00 яде в 14:00 после спи до 15:00 , хапва към 17:00 плод после след къпането в 19:00 яде и откача до 21:00

# 527
Жасминче, оставате го Ники сам да си направи режим, ние от две-три седмици насам спим по 30 минути преди обед и пак толкова следобед, след това не ще да спи и е нетърпима, заспива към 20.30-21ч, през нощта се буди n-пъти  Tired Ама кво да правим, ще се търпим някак си, докато изникнат тези зъбаци ще е така явно  Crazy

Аз за козето мляко също знам, че е най-близо до майчиното, ама не бих дала на няма и 4-месечно бебе козе мляко от домашна коза  Naughty Пък и аз не бих хапнала такова  Sick Иначе Меги, супер го обясни   bouquet

И на Ива е подут венеца, където ще са кучешките зъбки  Thinking

Ооооооох, изчезвам, че пак мрънка  ooooh! Tired

# 528
  • София/Сливен
Оооох, като няма накъде, всичко ще правиш. Големия има алергия - реагира на всякакви Е-та (уртикария). Така е вече 5 години. И ние гледаме всичко да е домашно - и месата, и млякото и плодовете и зеленчуците. Каквото може да се примъкне. И между другото козето мляко има по-хубав вкус от кравето. Т.е. няма странични вкусове и миризми при спазване на добра хигиена при доене. Кравето много често си мирише на крава, независимо от хигиената. А пък от овчето какво кисело мляко става, ммм.

На бебе не се дава прясно мляко - само подквасено.

# 529
Привет момичета и от мен!!!

Тези дни нещо се здухах  и не ми се пишеше, само ви четях по диагонал( за което се извинявам).

С моите болежки се стигна то там, че имам киста на яйчника и е ужасно болезнено( чак снощи не можах да си гледам детето), какви ли не изследвания направих тази седмица.Сега чакам да ми дойде МЦ-то и ще си ходя при моята лекарка да видим как ще се лекуваме.
И за Борисчо се притеснявам в четвъртък ми вдигна Т -37,5, от тогава не е имал, но започна да ми кашля, купих Проспан да давам  и в понеделник ще видим какво ще каже лекарката. Cry

Вени, ние също нямаме никакъв график и спим по 20-30 мин. по 3-4 пъти на ден, ще чакам сам да си влезе в график, няма да го насилвам Stop.

На всички болни дечица бързо оздравяване Praynig

На днешните мечечинковци честито Heart Eyes Heart Eyes

Гледам че обсъждате за връщането на работа, хич не ми се иска и на мен да се връщам, ще ни е трудно като мина на 240лв., но ще се трябва да се оправим някак.За ясла като стане на 2, по рано не ми се иска.

# 530
Здравейтееее Simple Smile

да седна и аз да напиша нещо  Blush Не съм писала цяла вечност , вие изписахте темата направо Simple Smile

Първо, Облаче, жесток аватар, много са сладки двамцата малчугани  Hug

И ние нямаме график за съня ... като почне да търка очите - слагам я да дремне ... което е за около 15 мин и после е кукуряк и играе още 2-3 часа и пак Wink

Пускам анкетка за името на новата тема , че вие тая почти я опаткахте Wink и отивам да направя (поръчам) една пица Wink

# 531
Привет майчета, четох ви диагонално....
Честито на празнуващите, та и ние утре ще почерпим...
Да се похвалим , ние сме на уикенд в Рибарица - чудесно време, сладък хотел, страхотно празненство вчера на бащата - пораства итой с 1 годинка - та празнувахме тримцата...
Sivanova - напълно те разбирам как се чувстваш - и ние сме така, но понякога е по- добре така, отколкото кълбо от нерви ивсеки та ти дава съвети и коментари....
Ние се събудихме и тате пее ... хе  хе хе... Чистият въздух и действа чудничко -един дълбок сън. Хубава вечер майчета и спокойни бебчовци!

# 532
Привет!

Ели(кака Лара) мерси за загрижеността.Нашият тати що годе е добре.Все още чакаме резултатите от изследванията.

Вчера купихме гърне на Берката.Вечерта имаше попадение Mr. Green,а днес два пъти пиш Toilet

# 533
Здравей те и от мен!
В последно време почти немога да седна пред компа. Моя бебок се събуди тази сутрин в 5 и беше готов за подвизи и игри, заспа чак към 8 ама тогава стана батко му,  направо вече съм катоп зомби.
едно предложение за заглавие и от мен Коледа наближава вече, какъв подарък ще получи майското човече
Забравих да псомена че и ние имаме голем проблем с пиенето на вода никак не я иска. По рано пиеше поне чая на хип за храносмилане вече и него не иска. Утре ще взема някакъв друг дано поне чай да пропие

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 21:36 от иса_

# 534
М_е_г_и , права си, като се налага, разбира се, че всичко ще правим  Peace Дано не се налага  Praynig Praynig Praynig
Но пък на мен козето много на коза ми мирише, може би наистина зависи от хигиената при доене и т.н., но аз не мога да го ям  Rolling Eyes

Облаче, и аз да похваля сладурестия ти аватар  Heart Eyes

dilqnkaaSad кофти ситуация, дано се оправят бързо и безболезнено нещата  Hug

Еййй, все забравям да пиша, кака Лара, Ани, за нещата от Артскау - чакайте ги след около месец, месец и половина някъде  Peace Бавят се, но каквото такова  Rolling Eyes

# 535
  • Sofia
Еййй, все забравям да пиша, кака Лара, Ани, за нещата от Артскау - чакайте ги след около месец, месец и половина някъде  Peace Бавят се, но каквото такова  Rolling Eyes

Ехееее, тия с тая цена на доставката и темпо ще ме откажат да повторя  Mr. Green
Моят тате гледа козичка - млякото не го консумираме, но каква извара ми праща...   chef Бих дала на децата козе мляко - страхотно е, но Габи така и не прояде никакво, дано Кри поне яде  Praynig
Крисето спи 2 пъти по 1-2 часа преди и след обяд и към 18 часа прави 1/2часова дрямка. Нощем не се буди - от 21 до към 6-7 сутринта, но си мрънка, та постоянно ставам да й давам бибата  Confused
Вили, Облаче, като от реклама са двамата сладури - много са готини  Heart Eyes Peace

Крисето не ми се дава рано на ясла. Габи го дадох много малък и даже преди малко се разнежих при спомена как се намъчихме двамата първите 2 години в Банско - гледах го сама, ясла, детегледачка, болен, аз хвърча като луда  Crazy БАСТА - стигнала ми е анагжираност - сега го давам лежерно. Искам и да свикне с яслата, но няма да я дам невръстна  Stop

Грахи, странно, че Димитръчо намира разлика между 1 и 2 на АМ  Thinking Голям каприз излезе  ooooh!
dudunski, как го приготви този грис??? Само с вода ли?
dilqnkaa, Нели, те кистите ходят по жените  #Cussing out Май с противозачатъчни се оправят нещата - дано нямаш повече болки  Praynig
Криста днес яде на обяд зеленчуково на Бебивита, което е с царевица -хареса й. Сложих й малко смачкано авокадо вътре. Следобяд пък си изяде цял банан  Peace Всяко пампе има по малко ако  Mr. Green
Спири, стискам палци за изследванията  Peace Криста ми се разплака на гърнето, но беше кисела от хремата. Ще пробвам пак, като я видя, че е на кеф  Peace

# 536
Предлагам да се видим в някой МОЛ

Понеделник например? ССS? Около обяд?

Ани, Кака Лара, Десекс, нещата ми от кравичката дойдоха за около 10 дни  Peace Пуснах поръчките на 1 -ви и 2ри и бяха тук на 13 и 14ти Simple Smile Само календара още не е дошъл, но от 6ти е поръчката му

# 537
Ани при нас голям майтап.Слагам я на гърнете и й казвам пиш-пиш и тя умира да се смее Laughing и гледа като застреляна Rolling Eyes Joy

# 538
Славче, ти пък ме разби! Или сега по-експресно ги изпращат, или аз съм голям карък Sad Макар че, като се замисля, аз последно преди повече от година и половина съм поръчвала, та сега може да са се променили нещата. Peace

# 539
Нели, като нищо да са се променили , да са станали по-бързи , но ме уби факта, че ги изпращат от ХОНГ КОНГ Wink
Сега си гледах клеймото - поръчката е от 1-ви, шипнато е на 5ти (от клеймото гледам) и дойде тук на 12 или 13 не помня Wink знам че беше събота Wink

Общи условия

Активация на акаунт