На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 381
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
А за козето мляко да кажа, че Меги е аПсолютно права. Аз мляко не съм пила, но съм купувала сирена... е имаше някакво българско- отврат. Взимах на Маджаров - не беше никак лошо, но какво френско козе сирене ядох- няма равно.

Аз като една сврака, друго може да не прочетох, ама да ти кажа, че ако е било меко това сирене ('щото знам едно козе супер скъпо с форма на салам), не е това БАШ козето сирене, за което говорим  Mr. Green Козето е сухо и по твърдо от овче и краве, з'то козето мляко е по-нискомаслено  Peace

# 556
Привет и от нас  Heart Eyes
Тази вечер спахме подобаващо с едно събуждане в 3.30 и после откара до 8. Учудващо сега пак заспа Thinking
Ние нямаме никакъв режим за спане, спи когато тя си реши, максимум 2 часа й се събира през деня, предимно навън.
Елче страхотен подарък Simple Smile
Дилянка Hug
И аз се чудех за замразените зеленчуци, Бондюел казват че ставали за бебета  newsm78
Утре трябва да ходим да даваме кръв и урина, но после сме на линия.
Отивам да пооправя къщата докато спи зверчето, та после да ходим на разходка.

# 557
Здравейте момичета!
Аз се прибрах за малко до вкъщи да взема малко дрехи  , а майка ми остана при Криско.Не можах да се стърпя и ви пишша набързо как е положението.
Както е известно от миналия петък бяхме с темп. и не се повлияваше от нищо.В понеделник доки ни изписа ОСПЕН , но и от него не се смъкна и в сряда ни прати на изследвание - кръв , урина и снимка .Полежението след снимката беще пневмония.как ревнах в кабинета не е истина, но доки ми каза, че по добрия вариант е болница, отколкото в къши да идва някой.Прекарахме сряда вечерта в терапията в детското спешно - безсънна нощ за мен и маллчо -постоянно имаше спешни случаи.На другия ден направи и разстройство и хайде в окръжна в инфекциозното и сега сме там.Вливат му орбазон , и Аб, койото в мом. ми избяга от акъла.Най - вероятно и другата седмица ще изкараме там , в най- добрия случай поне 7 дни ще стоим, т.е сряда или четвъртък.

Целувки на всички и благодарим, че мислите за нас  newsm53 Hug Hug Hug

# 558
Добро утро Hug

Алексче,  Hug Дано бързо отшуми, че знам как боли Cry

Дудунски, Дилянка, и на вас бързо оздравяване Praynig Hug

Гледам за спането пишете - Дара откак я захраних (т.е. откак заместих хранения) съвсем промени схемата - спи преди и след обяд по около 1.5-2 часа и вечер към 21.30-22 е заспала Peace Яде 5 пъти през около 4 часа - 6, 10, 14 и т.н.

А да ви питам за вечерното хранене - по колко мляко изпиват бебчетата, които са на АМ? Че Дара вече пие по 180-200 мл. - на мен много ми се вижда, ама... newsm78

Козе сирене аз харесвам на Маджаров Peace АниК, а това скъпото френското не е ли хипер-миризливо, че аз се сещам за едно такова - направо ми насълзи очите Sick

Данли, Hug Hug Hug

# 559
А за козето мляко да кажа, че Меги е аПсолютно права. Аз мляко не съм пила, но съм купувала сирена... е имаше някакво българско- отврат. Взимах на Маджаров - не беше никак лошо, но какво френско козе сирене ядох- няма равно.

Аз като една сврака, друго може да не прочетох, ама да ти кажа, че ако е било меко това сирене ('щото знам едно козе супер скъпо с форма на салам), не е това БАШ козето сирене, за което говорим  Mr. Green Козето е сухо и по твърдо от овче и краве, з'то козето мляко е по-нискомаслено  Peace

и аз така знам  Peace

# 560
Здравейте Hug

За режима аз от днес УЖ ще я храня 5 пъти(през 3.5часа) да видим докъде ще я докараме.Иначе си бяхме като новородено Crazyвкл. и вечер Twisted Evil

Оня ден купих броколи,карфиол и моркови на Бондюел.Стана страхотно пюре Peace

П.С днес имахме 2 попадения в гърнето Whistling smile3501

# 561
Спири,браво на Берката  Hug
А зеленчуците на Бондюел предполагам ги свари и пасира,нали  newsm78
Да взема и аз да пробвам!?

# 562
Калинче, ако дават хубаво време - ЮЖЕН ПАРК?  По принцип съм ЗА навън, но мислех че ще е лошо времето Simple Smile

Ани, пускай ги пак Wink не плащаш ли с ПП?

Алекс, как е бучката? оправи ли се?

ПОНЕДЕЛНИК ЮЖЕН ПАРК ОКОЛО ОБЯД!?

# 563
Алекс да.Едно пакетче го разделих на две,сварих,пасирах.Излязоха 2 бурканчета от 190гр.

# 564
Ако е хубаво утре времето ще гледаме и ние да се класираме за парка Peace

# 565
Славче,все така.........мястото е много червено  Confused
Спири,мерси мила.Ще купим и ще пробвам  Peace

# 566
Здравейте момичета, прибрахме се да си хапнем и изчезваме навън и минаваме само да ви кажем : Честит ден на християнското семейство !!!Бъдете здрави и сплотени и винаги се обичайте !!!

# 567
  • Русе
Privet! Hug
Koze balgarsko sirene edva li ima,osven ako e doma6no.Vsi4ko e ovkusiteli i se pravi ot krave mlqko,suho i prqsno.Idvat v 4uvali na prah,aromatizatorite i gi slagat vatre! Peace Ot siguren izto4nik! Peace
Kaka lara,re4no plavane e! Peace
Aleks4e,probvai s zelevi lista,ama si trqbva lekar sigurno! newsm78 Dano nameri6 lecetin! Hug

# 568
Лилка ако беше от сапуните - затворите да са празни отдавна  Joy Добре, че не продавам такива, че сигурно някой да ме е убил досега

Rolling Eyes това май нещо не го разбрах newsm78.

майтап за сапуна разяждащ решетките на затворите Wink
Joy Joy Joy Joy Хич не зацепих   hahaha голям съм заплес.

Аз днес дадох тиквикчка с картоф(домашни),много не я хареса, но като цръкнах кърмичка докато преглъщаше лъжичката, гледайте какво става хапна си хубаво и после 6 мин цокане(не смея повече че да няма пак повторение на ситуацията от преди 5 дни),като я спрях да цука взе да мрънка ,но за малко.

spirito85 успех с режима.

Алексче дано се оправи по скоро.

А по кое вкарахте плодовите пюрета?

# 569
Как сте момичета?   bouquet
Аз вчера имах гости, мои колежки. Изкарахме си много хубаво, а Павко получи разкошни подаръци. Като си тръгнаха момичетата ми стана толкова зле, че щях да умра. Повръщах два пъти, виеше ми се свят, а и цял ден ме болеше зверски главата.
Едвам дочаках да си дойде мъжа ми да донесе Парацетамол и да гледа малкия за малко, че аз не бях човек.
След час-два се пооправих, но си изкарах акъла че бебчо няма да иска да яде.
Днес пак не съм много добре, но съм направо цвете в сравнение с вчера вечерта. Какво беше това чудо - не знам.  ooooh!

На който празнува - честито!
На болничките - бързо да оздравяват!

Честит ви ден на християнското семейство - дано има любов и разбирателство!

Общи условия

Активация на акаунт