Първо благодаря на всички за милите пожелания
- честито и тук на адашите!

Във ФБ видяхте как захраних бебешората- в началото се чудеше милата какво е това, но мисля че и се услади след като облизваше лъжичката. После ходихме с нея и майка до църквата св. Мина в Модерното- отчето помаза Викито с миро, след това влязох с нея да запалиме свещички. Голямо вълнение беше за мен- колко пъти съм се молила да стане чудото. 2 години чакахме нашата принцеса
Та си поревах от щастие и благодарност , че Господ ни дари с най- прекрасното същество
Ох, увлякох се..
Да не се заричам, но следващият път идваме с пюрето вече 

Да расте жива и здрава и все така усмихната и щастлива. Аз също определям раждането на Вики като най- хубавоя КоШмаР

Горкото детенце. 

Много се ядосах. Тъкмо я измих, сложих памперс и започнах да я обувам и ми звънна телефона. Говорих, станах да го оставя и диването падна. После мъжа ми пита как била паднала, кое си ударила и тем подобни. А аз незнам. Всичко стана много бързо, грабнах я, даже от начало не беше успяла да зареве. Спомням си, че видях дупето и как пада, а той ми твърди че чул 2 пъти "туп" и че си била ударила главата. Охххххх, супер ме е яд. Тя дори още не се обръща сама, ама защото беше още гола, а тогава пощръклява. Плака съвсем малко и мисля че нищо и няма.
Преди ги свиваше, но отскоро започна да си изпъва пръстите. И научи какво е "Не!" Обръща се, когато е в столчето за хранене да ми къса едно цвете или да докопа компютъра. Като кажем "не" навежда глава обидена и след 3-4 секунди започва да плаче. Много ми е смешна, но не се разсмивам, че после командата "не" ще отиде по дяволите 

Все още спинка.

Но сега като се замисля, има много хора, които не само, че нямат достъп до интернет, но и не четат абсолютно никаква литература! Жалко е, но това е едно от нещата, които не са задължителни... На мен ми се чудят защо не овкусявам пюретата и защо не използвам лук и захар, и мед, и т.н. Даже една баба ме съветваше да давам препържено брашно с прясно мляко
; и така, ако не си особено амбициозен си способен да направиш велики глупости като шкембе чорба, кюфте и тем подобни

Почти всички ви познавам вече по физиономия , бебчетата също, но има четири мами дето немога да ги разгадая, бързо да си признават кои са
Зад мен е Туфитури
А, тя Малини е обяснила - 
Аз вчера като я свалих Дара от колата - тя потна цялата, а трябваше да отидем до плод-зеленчука (че там няма къде да се спре) - увих я с едно одеалце, сложих една памучна шапка, че и косата беше влажна, и притичахме набързо с количката. Браво за хубавите изследвания на Криска 
Днес ще звъня на педката, че още не съм й занесла резултатите.
,само,че аз почти никого немога да разпозная
за съжаление,иначе сте много сладки майки и бебоци 
вчера й направих картоф,морков и сложих малко броколи на Гербер уж да я захраня с броколи-е няма такова плюене ама направо на 50см от нея хвърля плюнки
,какво да й давам вече съм в чудо.Иначе да си кажа-купих бананова каша на Слънчо- и вчера й направих за следобедна закуска-леле как лапа,отваря уста още докато бъркам в купичката,даже рева за допълнително 

нищо й няма на Емито споко.
Днес има много месечинковци-да им е честита половин годинката
,да слушат и папкат