На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 381
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Ха, добра вечер! Домочадието е вече по леглата и аз веднага пльос тук.  smile3508 Първо благодаря на всички за милите пожелания   bouquet - честито и тук на адашите!  Heart Eyes Heart Eyes
Днес беше невероятен ден. Един от дните,след които като си легна и да съм доволна.  PeaceВъв ФБ видяхте как захраних бебешората- в началото се чудеше милата какво е това, но мисля че и се услади след като облизваше лъжичката. После ходихме с нея и майка до църквата св. Мина в Модерното- отчето помаза Викито с миро, след това влязох с нея да запалиме свещички. Голямо вълнение беше за мен- колко пъти съм се молила да стане чудото. 2 години чакахме нашата принцеса Praynig Та си поревах от щастие и благодарност , че Господ ни дари с най- прекрасното същество Heart Eyes Ох, увлякох се..
Срещата днес е била страхотна- всички сте толкова сладки, а бебоците са ни уникални Grinning Да не се заричам, но следващият път идваме с пюрето вече Wink
spirito  Praynig Praynig Praynig
Славче, честита половин годинка на най- усмихнатото бебче Simple Smile Да расте жива и здрава и все така усмихната и щастлива. Аз също определям раждането на Вики като най- хубавоя КоШмаР
Честито на всички прануващи!!!
Жасминче това ще да е Педагогическото захранване  newsm78

# 91
Привет. Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС И ВСИЧКИ БЕБЧЕТА КОИТО ПРАЗНУВАТ СВОЯТА МЕСЧИНКА.дА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИВКИ.  bouquet  bouquet  bouquet
Много сте лъчезарни мамчета.А бебчетата са сладки като бонбончета. Simple Smile Grinning Heart Eyes
Спирито надявам се да се разминете само с хапчета.Не се притеснявай бъди силна и заради мъжа си. Hug Peace
Вени таз мама наистина не си играе храни си добре чевето.. #Crazy Mr. GreenОсобенно последното направо ме убии.. Shocked
Милкинис на вас ви желая леко да минава всичко и бързичко да излизате от болницата.. Hug Praynig
Уини тази система Монтесори много добре я познавам.Сина ми Калоян учеше известно време в градината по нея.Изключително обучение и много съм доволна от методите.Разбираеми,нагледни и поучителни за децата.Дано останете доволни. Simple Smile Peace
Ние днес бях на консултация.Малката и тя този месец не е наддала много...350гр и 3см.Сега е 7.100кг и 66см.Но аз съм доволна защото си хапва.
Хубава вечер на всички.  bouquet

# 92
Таничка, по въпроса с кучетата и пантофите .... освен това което ти каза Вени (аз подкрепям с две ръце), може и да е някакъв знак за внимание. Моята Ера (така се казва кучето ми), като иска да си играем ми носи нейни играчки и ми ги бута в ръцете. Като не й обърна внимание и вземе та легне върху играчката. Но при положение, че го прави този номер вечер като си легнете, май по-скоро му липсвате и иска да се намърда до нещо което максимално мирише на вас. Ера като беше малка й слагах играчките в мръсното ми пране да се омиришат хубаво на нас и после умираше да си играе с тях и никога не ми е яла пантофи, чорапи или други такива.

Спирито, стискам палци мъжа ти бързо да се оправи и да е на хапчета, а не на инсолин.  Praynig Praynig Praynig

Вени, е тази мамйка с 9 месечното бебе направо ме разби!!!  Shocked  smile3555 Горкото детенце.

# 93
  • гр. София
˙·•● milkinis ●•·˙ Как можах да ви изпусна ??!!! чеЧстита половин годинка на сладкият Плами! Heart Eyes Да расте здрав, весел и щастлив! Много целувки и прегръдки от нас Вики. Стискаме палци всичко да мине успешно  Peace

# 94
Извинявам се, че пропуснах имениците - бъдете здравички слънчица  Hug

Алексче тези аз съм ги яла и все едно ядеш салфетка  Joy

А тази майка ферхундясала  fight

# 95
Честито на празнуващите (именици, половин годинка и т.н)  Simple Smile
Славче, благодарим за темата  Simple Smile
Ние с какво да се похвали... освен че паднахме от дивана друго няма   Sad Много се ядосах. Тъкмо я измих, сложих памперс и започнах да я обувам и ми звънна телефона. Говорих, станах да го оставя и диването падна. После мъжа ми пита как била паднала, кое си ударила и тем подобни. А аз незнам. Всичко стана много бързо, грабнах я, даже от начало не беше успяла да зареве. Спомням си, че видях дупето и как пада, а той ми твърди че чул 2 пъти "туп" и че си била ударила главата. Охххххх, супер ме е яд. Тя дори още не се обръща сама, ама защото беше още гола, а тогава пощръклява. Плака съвсем малко и мисля че нищо и няма.
Ние се учим на пляс-пляс ръчички  Simple Smile Преди ги свиваше, но отскоро започна да си изпъва пръстите. И научи какво е "Не!" Обръща се, когато е в столчето за хранене да ми къса едно цвете или да докопа компютъра. Като кажем "не" навежда глава обидена и след 3-4 секунди започва да плаче. Много ми е смешна, но не се разсмивам, че после командата "не" ще отиде по дяволите  Sunglasses
И аз много ви харесах на снимките - и малките човечета и майките  им Simple Smile

# 96
Браво хубава е била срещичката май и хубави снимчици чак бебче с голи караченца и на послдната симка бебока спинка ли ?Аз нали нямам фейсбук и не ви знам много.

Честито на бебчетата порастващи с още месец.

Какво се учудвате на това, което е писала Вени.Аз познавам една майка, чието дете на третия месец ядеше пупара, не със сурах както би било по добре, а с хляб от близкия магазин и сирене ,което даже попитах обезсолява ли и отговор логичен след всичко не.Пиеше също вече на тези месеци и к.мляко, но пак поне собствена подкваска -на Баба ,някакъв по голям процент беше, даже не го знам колко.Скоро преди седмица, две ,я засякох, детето пиеше к.мляко плодово на Данон.Яде вече каквото възрасните и поне си мислех без подправки за бебето, но пак бях грешка.И вече всичко яде вече на 8 месеца.

А забравих да се похваля мъжо оправи пералнята някакво кабелче се разкачило,купих си и пасатор .

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 23:50 от лилка

# 97
  • Sofia
Хайде аз на ранина,ч е после не се знае кога как ще се разпиша - тия дни време не ми остава  Embarassed
Марая, Ани, честит имен ден на патерица на малката сладка Виктория!!! Честито и на всички други Вики-та   bouquet
Spirito, мила, стискам много силно палци да се размине някаква по-сериозна диагноза и после много да се пази мъжа ти  Praynig Praynig Praynig
sinq pti4ka, вчера Крисето за втори път падна от леглото, но аз съм си виновна - знам, че пълзи, че се върти на всички страни, падала е вече...  ooooh! Embarassed
millkinis, миличка, ако трябва операция, правете я и забравяйте вече  Heart Eyes

Аз много отгоре-отгоре прочетох  Embarassed Вчера видяхте - направихме супер сбирка. Жалко, че не беше в парка, но пък нямаше да се съберем толкова много, че не е удобен Южния.
Крисето е яко хремава, слагам Коларгол и сребърна вода. До 2.30 се съдра от рев - ту сеунсяше, ту се събуждаше. Мацнах й малко Оражел и отидох да й направя малко мляко, а катос е върнах с млякото, тя спеше като заклана  Crazy Все още спинка.
Вчера си взехме изследванията - перфектен хемоглобин 118 и вс. останало е супер  Peace

Не знам дали казах на мамите, които бяха с нас последният път в парка - бременното мамче, което беше с нас, вчера сутринта роди момченце Никола. Трябваше пак да дойде с нас на срещичка, но е имала по-важна работа  Grinning

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 07:19 от aniK

# 98
Добро утро!

бързам да се разпиша докато малкия се е кротнал, че диването тази сутрин стана в 6 . При нас вече е малка лудница все иска да е прав. Докопва се до всичко което може и щръква, научи се и в кошарата да се изправя вече. И в количката не иска да стой вече защото е омотан със всички колани че иначе и там се обръща по корем и се изправя.

# 99
Добро утро и от мен!

Ани, да е жив и здрав Никола и да радва мама и тати! Heart Eyes Heart Eyes

Спирито, стискам палци, мъжът ти да оздравява бързо! Heart Eyes

Ние днес следобед сме на ортопед при Драганов.

Ставам да правя на малкия бананово пюре, не иска сутрин вече млякото си. Sad

# 100
  • гр. София
jasmin_veni - #Crazy Но сега като се замисля, има много хора, които не само, че нямат достъп до интернет, но и не четат абсолютно никаква литература! Жалко е, но това е едно от нещата, които не са задължителни... На мен ми се чудят защо не овкусявам пюретата и защо не използвам лук и захар, и мед, и т.н. Даже една баба ме съветваше да давам препържено брашно с прясно мляко  Stop; и така, ако не си особено амбициозен си способен да направиш велики глупости като шкембе чорба, кюфте и тем подобни  ooooh!

# 101
Добро утро!

Ани, Кри да се оправя бързо  Hug

jasmin_veni, някой родители смятат, че по този начин правят "добро" на детето си - не го "мъчат" с разни млека и безвкусни пюрета. лошо е, че млади хора са толкова нехайни към здравето на децата си.

Днес съм решила да прекарам целия ден навън (ако времето позволява). Сега отивам да пека тиква - не се отказва да го науча да я харесва  Joy

# 102
Добро утро:)

Малини, ти сигурна ли си че имаш торба със сапуни Mr. Green Щото май я забрави вчера

Мацки, много се впрягате и възмущавате, оставете майките да си гледат децата както искат било то и със шкембе чорба, пържени картофи , кола или кюфтета. Преди години е имало едни методи, сега има други, след 10 години и тези ще са остарели и тотално отречени

Ооо, Ани, и МИшо беше много крив вчера заради зъбетата през нощта спа ама сега пак киселее, и аз само дебна и мажа със всички налични средства вкъщи, дано днес е по-добър ден за Крисе. Да е жив и здрав бебе Никола. И аз имам една много бременна приятелка, освен и аз да я взема на някоя разходка

Хубав ден на всички

# 103
Снимките от срещата са страхотни, невероятно сладки бебчета и мами  Hug Почти всички ви познавам вече по физиономия , бебчетата също, но има четири мами дето немога да ги разгадая, бързо да си признават кои са
http://may2010.snimka.bg/other/sreshta-11-11-2010.548374.21397585
http://may2010.snimka.bg/other/sreshta-11-11-2010.548374.21397536
http://may2010.snimka.bg/other/sreshta-11-11-2010.548374.21397591 на тази и двете .

Таничка, на последната снимка на преден план съм аз, хранеща Дара Wink Зад мен е Туфитури Peace А, тя Малини е обяснила -  Hug

Ани, гадна работа пак с тази хрема, да се оправя малкото Крисе бързичко Heart Eyes Аз вчера като я свалих Дара от колата - тя потна цялата, а трябваше да отидем до плод-зеленчука (че там няма къде да се спре) - увих я с едно одеалце, сложих една памучна шапка, че и косата беше влажна, и притичахме набързо с количката. Браво за хубавите изследвания на Криска Hug
Аз се притесних малко, че на Дарето хемоглобина е 98 и eритроцитите са малко под нормата, явно е започнала да развива анемия Thinking Днес ще звъня на педката, че още не съм й занесла резултатите.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 08:53 от vivid_v

# 104
   Добро утро!!!!!!!!!
     Страхотна срещичка  Peace,само,че аз почти никого немога да разпозная ooooh! за съжаление,иначе сте много сладки майки и бебоци Hug
    И аз да кажа като Дудински не се чудете на нищо,нека ги хранят с каквото искат.Ще видите ,че колкото растат бебоците и ние все повече ще се изкушаваме да им дадем едно или друго(е не шкембенце де Mr. Green)
   Таня пак нещо започна да се мръщи на домашните  пюретата Crossing Arms вчера й направих картоф,морков и сложих малко броколи на Гербер уж да я захраня с броколи-е няма такова плюене ама направо на 50см от нея хвърля плюнки Whistling Whistling,какво да й давам вече съм в чудо.Иначе да си кажа-купих бананова каша на Слънчо- и вчера й направих за следобедна закуска-леле как лапа,отваря уста още докато бъркам в купичката,даже рева за допълнително Laughing
   Ани дано бързо се оправи Крисето Praynig
  Лилка честит пасатор Peace
  Синя птичка  Hug нищо й няма на Емито споко.
        Спорен и слънчев ден  Hug
п.с. забравих Blush  Днес има много месечинковци-да им е честита половин годинката Heart Eyes,да слушат и папкат  Hug

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 12:32 от ..**НаТи**..

Общи условия

Активация на акаунт