На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Крисчана аз от няколко седмици уча Ради да дава боц и той си подава ръчичката ,не може все още сам едното пръстче ,но разбира какво искам да направи ,а от една седмица татко му го учи да дава 5 и резултата е ,че той много обича да го прави и го прави и без някой да го кара по-точно такъв бой ни хвърля ,че ти е бедна фантазията  Laughing

# 76
Снимките от срещичката са страхотни. Много мами сте се събрали, а буболечковците са направо уникални.  Grinning

# 77
беше много приятно днес, бебчетата отново бяха много послушни Simple Smile запознах се лично с Малката Дара и Рая и прекрасния Максим  Hug

Силве мерси за хубавите снимки с Миро, ще си ги запазя за спомен мн сме влюбени на снимките   bouquet

# 78
Привет

Мацки беше много весело днес, много мами с много сладки бебета. От бебетата, които не бях виждала - Рая беше каката на тумбата Mr. Green А Мирко е тоооолкова сладък, един добричък и весел и моля моля ИЗОБЩО НЕ Е ДЕБЕЛ А Е ЕДИН СЛАДЪК ПУХИ. Малък Макси беше прекрасен,  Димитърчо е един фин господинчоSimple Smile а Дара една малка красавица, която си изяде цялото пюреSimple Smile

Ох, Мишон много го мъчат зъбаците, днес не е хич на кеф, иначе като му кажеш Дай боц и той протяга пръстче но не е съвсем както трябва още, за сметка на това по цял ден крещи Айде, Айде дее

Спири Hug дано всичко бъде наред

# 79
Ей мацки,много сте сладки всички на снимките от срещичката.Някой път и ние с Ади се надяваме да се класираме  Peace
Да ви питам някой давал ли е оризови сухарчета на бебчето си? Ето такива:

Съдържанието е:Кафяв ориз и натрушен ориз без глутен
Спири,дано всичко се нареди с мъжът ти  Praynig

# 80
А Мирко е тоооолкова сладък, един добричък и весел и моля моля ИЗОБЩО НЕ Е ДЕБЕЛ А Е ЕДИН СЛАДЪК ПУХИ. Малък Макси беше прекрасен,  Димитърчо е един фин господинчо:) а Дара една малка красавица, която си изяде цялото пюре:)

Аз какво да кажа за Мишо, това дете как спи по корем Shocked-уникален е!!! толкова усмихнат Heart Eyes
НАри с Мирко сте голяма любов
МАЙските бебоци са най- хубави Heart Eyes

# 81
 JoyСилве, и Мишо е във вашия отбор - току що си хапна една салфетка Mr. Green Голямо е маймуне, пюре не ще да близне ама салфетка си хапна #Crazy

# 82
Честит празник на всички именници!!
Честит празник и на месечковците днес!!!

Майчета - страхотно сте си прекарали днес... LaughingЩе се опитаме следващата среща да бъдем и ние- много ни се иска... Embarassed Mr. Green

# 83
  • Под кленовите дървета
Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Честито на всички месечинковци Hug

Таничка, кучетата обичат пантофи като цяло  animal037 По принцип е знак за това, че иска повече компания и че в тяхното присъствие го успокоява. Когат не искаме кучетата да тъжат или са нервни по някаква причина (например при транспортиране) слагаме своя дреха при тях, това ги успокоява(като бебетата baby_neutral). Явно мопси обича миризмата на ... краката на мъжете Rolling Eyes Така най-много му мирише на "спокойно". Имай предвид, че мястото където кучето слага главата си е мястото на което се чувства най-сигурно. Явно мопси се чувства спокоен с маратонка или пантоф. Подарете му някой стар чифт, за да не започне да гризе наред Laughing
Аз не мога да не споделя - днес майка на 9 месечно ми обясни как го е дресирала да заспива в 20.00 часа, за да гледа Листопад иии...айде дръжте се:
1. лекарката й казала да дава по четвъртинка жълтък, ама "Аз какво ще си играя, започнах с цял и така през ден" Shocked
2. никви церемонии с бавно захранване - попара с мляко, обед - супа с пилешко и фиде, следобед - кисел, вечер - месце.
3. похвали ми се как яде шкембе чорба... "Така, както е шкембето на парченца, с мляко, със солчица и знайш как яде".

# 84
Ехоо, да кажа и аз за срещата, че беше супер и всички бебоци са страшни сладури - всеки с номера си Laughing
Дудунски е направила страхотно резюме Hug

Алексче, хайде, ще е супер някой път да дойдете Peace Hug Аз не съм чувала за тези сухарчета Thinking

Дара този следобяд се запозна с кашите "Лека нощ" на Хип - е няма такава широка уста, щеше да ме глътне мен направо feeding Laughing
Ох, сега с баща й се редуваме да скача върху нас, че ръцете ми вече не издържат, а тя адски се кефи и като киселее само това иска да прави ooooh!

Вени, тази майка опасна doh Laughing

# 85

Да почерпя за половин годинката на малкото вече пораснало Цвете Simple Smile

Честити месечинки на всички наборчета (Росита  Hug) Днес точно си говорех с едни съфорумки от друга тема, че деня преди 6 месеца е най-кошмарния и най-прекрасния в живота ми Simple Smile

Само може да съжалявате за южния парк днес - от 11-12 съм там, до към 16ч (защото след това бях на зъбар) - беше невероятно , направо чудесно време ... седнахме пийнахме по бира с мъжа и един приятел, малката хапна (1/5 от пюрето  Crazy)

Дудунски,
днес купих от онова пюре на Овко , което бяхме говорили - тиква, ябълка и морков - беше ужасно редко както каза, но в друг магазин (2 часа след това) го намерих гъсто, каквото аз бях купувала преди това ...  Crossing Arms

# 86
Момичета днес срещата много ми хареса, много сте готини а бебоците още повече.

Честити месечинки на порасналите бебета!
Честит имен ден на всички празнуващи!

И Рая много хубаво даваше боц, но от около седмица изобщо не иска. Само ми гледа пръста и се подхилква, пляскането ни е доста трудно, казва чао като маха с една ръка но само когато си поиска.

# 87
Вени, Деси, Росита благодаря ви за отговорите относно мопси. И аз така си го обяснявах ама все пак реших да питам да не би да пропускам нещо. Ивчо най-много си играе с него, като се върне от градина и настава лудница  Mr. Green

Спири стискам палци за мъж ти, дано не стигне до инсулин  Praynig

Снимките от срещата са страхотни, невероятно сладки бебчета и мами  Hug Почти всички ви познавам вече по физиономия , бебчетата също, но има четири мами дето немога да ги разгадая, бързо да си признават кои са
http://may2010.snimka.bg/other/sreshta-11-11-2010.548374.21397585
http://may2010.snimka.bg/other/sreshta-11-11-2010.548374.21397536
http://may2010.snimka.bg/other/sreshta-11-11-2010.548374.21397591 на тази и двете .

# 88
  • София
Срещичката беше чудна, наистина. Жалко, че изпуснахме хубавото временце, ама този Емо вместо да ни забаламосва с чувството си за хумор, да вземе да каже какво ще е времето в действителност.....
Много се събрахме, а бебетата са повече от разкошни! Макси дава ръчички да го вземеш, Мирко направо се гушка, малкото Грахче е цялото усмивка. Мацките са си мацки - Дара, Рая - истински бонбонки. Другите (Криста, Валерия, Мишон, Атила, Али - ги знам добре и вече имам по-дълбоки чувства към тях  Heart Eyes )

Деси, мерси още веднъж за смс-а  Hug тествахме кремчето за крустите, утре на светло ще видя дали има промяна (макар че те като цяло не са супер много..)

Весе, благодаря за сапуна! Майчета, ако имате нужда - кажете - Весето ми даде торба с домашен сапун, върши чудеса с петната. Та ако искате - имам да давам Simple Smile

Честита половин годинка на всички, празнуващи днес!
Малкото Цветенце порастнало  Heart Eyes

Честит имен ден на всички имеНици! Да са ни живи и здрави всички Викита!
Ани/Марая, честито ви и захранване, много сте сладки във фб.

Таничка, мамите/бебета са следните:

Мариела - Валерия
Ради (Маделикс) - Максим
Вили - Дара (а на заден план Туфитури и бебе Даниел - с тях обаче, не се запознах....  Sad )

Спири, и от мен стиснати палчета да се размине по най-лекия начин  Praynig

По отношение на боц - кога дава, кога не... но мисля, че вече има идея за какво става въпрос. Почнах да я уча на дай 5, ама основно се хили  Joy

# 89
Ехх, че хубава среща е била!!!Всички бебоци много сладички, а мамчета много хубави и усмихнати  Hug
Много ми харесаха снимките !

Забравих да честитя на всички именници и месечинковци - да са живи и здрави   bouquet

И ние се мъчим да правим боц, но той си дава всички пръстчета или пък се мъчи да ми хване пръста и да си го пъхне в устата Simple Smile

Спири, не се отчайвай, всичко ще се нареди Hug

jasmin_veni, това мамче ме разби - шкембенце значи  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт