На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Привет  Hug
Бързо оздравяване на всички болни  Hug
Честито на всички празнуващи   bouquet
Днес бяхме на консултация за ваксина (биха последния синфлорикс, противохепатитната ще е следващия месец) и изследвания. Урина взех изключително лесно, педката ми беше казала да му сложа колектор след като се събуди и го измия, но да не му слагам памперс, а да го държа в скута. Ами тамън му надявах колектора, дори не го и залепих и момчето започна да пишка, че чак 100 мл напълни  Laughing
Кръв също много лесно взеха, не гъкна  Peace, но на синфлорикса малко поплака. Относно мерките и теглилите, качил е 350 гр (заковахме 10ката  ooooh!), но пък на ръст, ни милиметър  Thinking или толко е и измерила правилно.
Днес обаче мойто диване отказа пюрето. От вчера въвеждам морков (вчера дадох 2-3 лъжички към пюрето тиква+картоф на Хип) и днес сварих картоф, намачках го с кърма и добавих няколко лъжички от пюрето морков на Хип. Ееее няма такава погнуса, пориви на повръщане, плюене и т.н  ooooh! Дадох му да опита и само морков, същата работа. Май ще се минава към метода на Славчето (с банана) и ще прибавям към всичко тиква.
Много ме "грабнахте" с тази чаша на Нуби.  Peace Утре ще я потърся.

# 481
  • Sofia
Ха-ха, dudunski, много специални кокошките на свеки  Joy Наистина намаляват носенето на яйца, но чак пък да спират. Татко днес ми се обади да ходя да си взема яйца, че купил 5 нови кокошки и носели като луди  Crazy Аз платих 15лв. за кр.група  #Cussing out
mira sm, аз се бях подготвила за ГОЛЯМО взимане на урина, а стана от 1-вия път - залепих колекторчето и я оставих по голо дупе в скута ми. Вярно, че почакахме на включен климатик, ного напълни цялото без разлив  Peace
hеrzog, Краси, какво е това - слагаш в легло, гасиш лампата и да прави, каквото си иска  Crossing Arms
Lux-че, дано не те боли много  Praynig

Ние и работа свършихме, и се разходихме в центъра  bowuu
В къщи й постлах 1 дебел килим и одеало, да се въргаля на пода. Снощи пак за секунди беше стигнала до ръба на спалнята и висеше половината надолу, а уж я бях "обезопасила" с възглавници  ooooh!
Продължаваме да си приемаме водичка от чашката Peace На обяд яде зеленчуково на Плазмон със смачкано 1/4 авокадо в него  Peace

мЕтам се да готвя   chef

# 482
   Може ли някой да ми каже дали става да се дава суров плод, пасиран или задължително трябва да се свари до омекване???

# 483
  Снеж може и суров  Peace

# 484
  • Русе
Privet! Hug
Mir4o Hug Da se opravqte barzo! Hug
I az bqh spekla dnes,4e ne sa dobre i dvamata,no doktora me uspokoi za sega dargim ne6tata pod kontrol! Crazy
Men Kardam mi se razkashlq sled Pentaksima!No v4era beshe po zle,dnes sqkash otshumqva.
Snej  Hug Az plodovete gi davam surovi,e osven ako ne sa gotovo pure.Mnogo se kefi na avokado. Grinning
lux,super suvenir 6te e gerdan ot madreci,trqbva s gordost da go nosi! Joy
az chashka vzeh nqkva savsem obiknovenna na bertoni,ama e ot po dalgite i ne moge da pie sam.Shte vidq takava kato na Ani da vzema.
Momicheta,otkakto sme na tvarda hrana,takiva bombi pravim v ga6tite,4e mislq da probvam nqkvi pampersi s lastik na krasta ina4e stava orangevo nebeto i vsi4ko naokolo. Crazy ako znaete takiva spodelqite Hug
Pak se izvinqvam za 6rifta ,no ne stava i ne stava,kompa mi e za smqna. Rolling Eyes

# 485
Радунка, Честит рожден ден! Жива, здрава и много щастлива жена и майка!

На Мирчо и Данли им пожелавам скорошно оздравяване на малчовците, че направо ужас Sad

Аник и аз им се чудих на тези чашки. Взех друга, но пак е от този тип дано и Валерия пропие от нея, че нещо шишетата не ги тачи много.

Дудунски, разсмя ме с кокошките Hug

Нари, направо не ти завиждам за мъдреците Sad Дано минат нещата по-безболезнено...

mira sm, това с градината е супер. Скъпичко, но очевадно са оправдани разходите щом ги гледат така децата Simple Smile

Мимак и вие да оздравявате и дано са по-малко здравословните проблеми!
Малини ние с теб не сме до никъде със захранването... Хапва по толкова малко, че вярно да първи клас ще се захранваме...

# 486
  • гр. София
Честит рожден ден на наборката Радунка! Добре дошла в Клуб 35!! Още дълги години здраве, щастие, късмет и много любов!  bouquet
Snej видях, че даваш на малката чайчета Hipp,аз също давам и на Вики много и харесват, но както писах преди време в билковият видях че има захар????Защоо?
Мирчо, Данли Hug Hug Hug
Дудунски Joy
Виктория яде като разпрана домашните ми пюренца- засега съм въвела само картофец и тиквичка и съм много доволна от детенце. Пу- пу  Heart Eyes

# 487
Мимак, хъджис и либеро са с ластик на кръста Peace

# 488
Момичета много ви благодаря за загрижеността , добер съм , не ме боли въобще да чукна на дърво дано всичките минат така  Praynig
може би долните ще болям повече

а за гердана се замислям сериозно

аз да спохваля моя малък Ати, качил е за 10 дни 300 гр  та сега сме 8600 гр

Деси - хареса ли му на Мишо олиото

Малини, Мариела
не се притеснявайте за захранването Атила го захраних преди повече от 1 месец и пак сме на никъде, яде по 5-10 лъжици след кърмене, не се притеснявайте -- децата ни имат нужда от кърмичката повече отколкото от пюретата  Peace нали знаете 80/20 80 % кърма към 20 % твърда храна до 1 г  Hug

# 489
  • София / Сливен
И аз се чудих за суровия плод но нали сок ако даваме е от пресен плод, макар че аз не давам много имам  сокоистисквачка която и зеленчуци и плодове може да изстиска.
Чудих се какви бисквити мога да дам то се оказа че в повечето има хидрогенезирано разстително масло, захар ужас.
Относно захранването Дани отначало стискаше устичка и не искаше сега изяжда по цяло пюренце просто при някой дечица си иска време.

# 490
Ани, мила, ми то леглото му до нашето. Какво ли не правих - слагах го в леглото няколко пъти. Такъв рев и крясъци бяха, че събудихме цялата сграда сигурно. Беше много странен - ту се смееше с цяло гърло, ту ревеше. Така откарахме до 4 сутринта, просто не знаех вече на кой свят съм. И от  до 12 наобед спахме, с още 3 събуждания и едно хранене.   newsm61

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 22:31 от herzog

# 491
  • София
Най-накрая да се класирам и аз тук Simple Smile

Честити месечинки на всички празнуващи сладурковци!

Честит рожден ден на Радунка! Да си жива и здрава и много обичана жена и мама  Hug

На всички болнички - бързо оздравяване. Мирчо   Hug

Краси, разбирам те чудесно. Габче от няколко нощи се буди към 1 и почват едни песни, едни писъци, направо... и не ще да спинка... хили се като тиква... та я чакам да се измори и пак да заспи.. Днес и ние откарахме до 12.30, с бая будуване, де, а и аз ставах, че имах малко работа да свърша, но после поне презаспахме, имах спешна нужда от сън...

Нари, дано ваденето и на другия мъдрец мине леко! А за гердана - направо супер идея, представих си мъжа ти  hahaha

Мариелка, за захранването - решила съм, че ще почвам по-организирано. Тъй или иначе ще карам бавно, но поне да въвеждам храни. Чух се с приятелка, нейното ще стане на годинка след дни, въвела е много неща, но яде по 1/2 бурканче на ден, останалото е кърма  Joy
Нари, айде, трябва да направим чат и да коментираме, че да не спамим темата  Laughing браво на Ати за размерите. Габче я премериха 100 грама повече (за 13 дни) - на диета сме  hahaha

КикиНики/Ники, и аз като другите ще кажа, че ако си е спокоен и жизнен Габчо - да не го мислиш. А и съвсем нищо да не е качил - малко ми е странно.. нали си пълни пампите и ти изглежда ок детенце?

Деси, днес много ме веселиш  Heart Eyes

За връщането на работа - аз се надявам да успея да доспестя някой лев (не ме изкушавайте с разни далавери по сайтовете  Laughing ) и да мога да остана повечко. Все още чакам някоя и друга скромна комисионна, оф, не знам. Не искам толкова малка да я пращам на ясла, няма кой да помага за момента, но да сме живи и здрави. А и не знам дали няма да решат, че им трябвам (макар че за сега няма такива изгледи - криза... нали знаете....).

Мира, за колекторчето - аз го придържах, но ми писна и сложих памперса, после яде и заспа - нямаше нищо. Като се събуди, пак нищо и след малко се изпишка, аз само го донагласих да съм сигурна, че попада вътре. Не е толкова трудно. Опитай пак.

Отивам да се къпя, кефи ме лафът на Славчето - "и аз съм хора"  hahaha

# 492
  • Русе
vivid_v  bouquet Hug
Malko sled dagd kachulka,no chestito na rogdenichkata!Giva ,zdrava i shtasliva! Hug  bouquet  bouquet  bouquet
mariella2418, mersi.Az veche izbqgvam i da se oplakvam,che stavam dosadna s tiq bolesti.Qvno si ima takiva etapi,shte gi preodoleem.
Of,predi malko mi olekna,bqh si vnushila,che sam bremenna,no testa se okaza otricatelen. Crazy Men oshte ne mi e idvalo,a ponqkoga imam bolki vse edno mi e doshlo....... Crazy
Decata zaspaha i se chudq ,zashto oshte ne sam v legloto?
Leka nosht! newsm46

# 493
Разглеждам брошура на карфур - 99ст пюретата Хаме 190+20гр гратис Peace

# 494
ох, момичета, едва ви настигнах...легнала съм от един час и ви чета през телефона Simple Smile
по цял ден сме навън, времето тук е страхотно, вечер съм супер изморена, а и дребната се буди по сто пъти през нощта и от една седмица изобщо не мога да се наспя...
мирчо, данли, мимак, дано бързо ви изоставят тези болести, че се измъчиха мъниците Hug 
лека на всички, ще гледам утре да пиша повечко

Общи условия

Активация на акаунт