KОЛЕДНИ ПОСТИ

• 14 360
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Тази година и аз съм на линия Hug.Обаче явно в нета ,не всеки църковен календар е миродавен..Аз гледах един друг и съм записала дните ,в които може риба и вино...а не знаех че мидите(и като цяло безгръбначни-охлуви,октопод) се водят постна храна... newsm78 newsm78

# 17
И аз ще се пробвам тази година за първи път да постя. Отдавна имам желание да го направя, но кърменето ме спираше, а преди това за пости не се бях сещала Embarassed И аз съм новак в областа, но доколкото разбрах при тези пости олиото е разрешено във всички дни. Вчера изгълтах солидно количетво пържолки Embarassed, днес и утре ще хапна за последно млечни, а от понеделник живот и здраве ще карам и без тях...

# 18
Записвам се в темата... почти изчетох темите от миналата година.
Дано има повече участващи в поста.

# 19
  • сред люляците
Да. Има. И аз съм тук.
За седма година ще ги спазвам. И в момента чувствам огромна нужда да го направя.

# 20
  • София
Здравейте!

Присъединявам се към вас. За пръв път ще постя. Сега ще наваксам с информация от миналите теми. Peace

# 21
  • Universe
И аз ще постя Peace
Благодаря на авторката за темата  bouquet

Използвам възможността  да благодаря и на brazilka за ценния й блог - http://brazilka.blogspot.com/ Hug bowuu

# 22
  • София
Здравейте, и аз много се радвам, че се събираме пак "старите муцуни", а и че има толкова много нови желаещи Hug

Дали авторката на темата ще се нагърби със задачата да я поддържа и да качва всичко полезно в началото на темата, както предишните теми, или mama vesi да пусне нова тема, за да може активно да се поддържа?

lenny_pld, радвам, че съм ти била полезна  bouquet

# 23
И аз съм с вас.
Кажете само за хляба - маята блажна ли се води или постна?

# 24
  • София
И аз съм с вас.
Кажете само за хляба - маята блажна ли се води или постна?

постна е Peace Относно хляба - внимавайте за някои видове франзели - съдържат сухо мляко, но като цяло хлябът на българския пазар е постен Peace

# 25
Благодря.

# 26
Допускам, че авторката на темата няма да допълни темата..така че предлагам, ако до утре не се появи в темичката да се пусне нова, която да се оформя както си му е редът..

# 27
Само пуснете линк тук, че не знам дали ще ви открия...

# 28
 Привет и от мен на всички,имащи волята да постят. newsm44  newsm18 cow И аз се включвам към отбора  Peace Hug
Аз постих преди 2 години и  вече имам голямо желание и нужда отново да го направя..  bouquet тук има още една темичка,но и тя не е оформена много добре:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540315.0
Хайде да се съберем всички в една поне Peace

# 29
И аз се присъединявам към постещите.  Hug Давайте идеи за постни гозби!

Общи условия

Активация на акаунт