Жената Везни-3 част!

• 21 486
  • 725
  •   1
Отговори
# 630

Намерих време и аз да се разпиша  Simple Smile Вчерашния ден имах да почиствам, да мия, да подреждам след празника онази вечер  ooooh! Но това до обяд, после с децата се впуснахме в шопинг за дрехи за каката - имахме добри попадения  Peace А след малко отиваме на проба на абитурентската рокля.
Времето е студено и мрачно при нас, а тях ще ги снимат за албума им и то на открито..... 

Щях да забравя да ви благодаря за кафенцата  Hug

# 631
здравейте,

ле ле ,зимата се завръща - ужасно е студено на вън  cold

само е да си лежиш цял ден  Heart Eyes
благодаря за поздравите.

# 632
Малко смехорийки в този отвратително студен ден.Забавно за зодията ни.
Колко души от вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?-Везни: "Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"
Какъв домашен любимец подхожда на вашата зодия?-Везни: "Хммм... От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна... Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?"
Типичен коментар след секс?-
Везни: "Ако на теб ти е харесало, значи и на мен ми хареса."
Каква е молитвата на вашата зодия?-Везни: "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"
Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?-Везни: "Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?"

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 19:50 от Todorova-Yordanova-Ивелина

# 633
 Hug Hug Hug
благодаря за поздравите

# 634
Малко смехорийки в този отвратително студен ден.Забавно за зодията ни.
Колко души от вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?-Везни: "Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"
Какъв домашен любимец подхожда на вашата зодия?-Везни: "Хммм... От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна... Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?"
Типичен коментар след секс?-
Везни: "Ако на теб ти е харесало, значи и на мен ми хареса."
Каква е молитвата на вашата зодия?-Везни: "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"
Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?-Везни: "Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?

Напълно подкрепям  smile3521 smile3503 - все едно за мен е писано

# 635
Здравейте везнички! Днес на дъщеря ми и беше изпращането, последен ден в училище и сега се гласи за купона довечера в дискотеката. Мисля че и мен взе да ме хваща балната треска покрай нея  Thinking Времето и то едно променливо, днес се кани да вали а слънцето напук се показва  Simple Smile

# 636
Маги,поздравям дъщеричката  Ви послучай завършването на училище и и пожелавам да бъде усмихната,позитивна ,с много мечти и сили да ги осъществи!

# 637
Добър вечер bowuuи аз вече съм тук Hug
magi, при вас е много вълнуващо, много успех в живота на дъщеря ти  bouquet
При мен нищо интересно, ходя на работа, излизах и ми идваха гости, но повече няма да ги каня ooooh!Поднових солариума и вече не ми е толкова студено, а имам и малко тен Grinning

# 638
 Party
Здравейте момичета
Ели радвам се да те видя
 Hug
измина един период в търсене на майстори
утре започва ремонта Mr. Green
Маги успех на дъщеря ти не се притеснявай това са най милите спомени.
Мама Цоцоланка страшно обичам да мързелувам имам трима сина и два внука
и едно огромно семейство в БГ МАМА
любимите мигове е да съм с вас  Laughing

# 639
Добро утро  Hug Да се похваля, че съм одобрена за работата, която желаех  Hug В понеделник почвам  bowuu Сега трябва да се обадя на други две места, на които също ме одобриха за да им откажа, малко ми е кофти, трябва ли да се чувствам така  newsm78   
мале колко рано съм станала  ooooh! Усмихнат ден везнички   bouquet

# 640
  • при него
Честито Блек!!!
Няма по-хубаво нещо от постигането на дългоочаквано желание! Наслаждавай се, радвай се и много успех и късмет! Пожелавам ти всяка сутрин да ставаш с нетърпение и да ходиш с желание на работа и никога да не ти е скучно!

Маги, желая много късмет на дъщеря ти, незабравими емоции за нея, за теб и за цялото ви семейство! Ще очакваме да покажеш снимки във ФБ.

(не мога да повярвам, че имаш дъщеря абитуриентка, изглеждаш ми много млада Simple Smile )

# 641
Здравейте и от мен! Hug
Чак сега виждам темата.  Embarassed
Боднете ме и мен под цифрата 8...  Flutter

# 642
Добро утро  Hug Да се похваля, че съм одобрена за работата, която желаех
BLACK BUSH ! Честито!!!!!!!!!!!!  bouquet

# 643
Благодаря ви за пожеланията  Hug Само да мине бала, ще има снимки във ФБ, днес си купих батерии за апарата  Peace

BLACK BUSH, честита работа!!!

Днес пак действах по задачки, сега метнах един боб за бързо, че после съм на фризьор. Слагам кафенце че ми се допи:

# 644
BLACK BUSH, честита нова работа HugКак са условията?Чувам за безумно малки заплати по курортите.
misty, добре дошла  bouquet
Днес започнах да пиша, но се ядосах и нищо не направих.Имах много работа, после на солариум и по задачи.Много съм изморена тези дни Tired

Общи условия

Активация на акаунт