Много пъти съм искала да пиша тук, но все не намирам подходящи думи за да се включа! 
Аз съм везни и имам много приятелки и приятели везни. Чудесни хора сме, емоционални и витаещи над земята. Общото между нас мисля, че е позитивното излъчване, желанието за радостен живот и това винаги да сме в центъра на някоя шумна компания. Аз не мога да си представя да живея без приятели и познати около мен.
Не знам дали сте говорили за това, но напоследък съдя по мен и много близка моя приятелка везна - че всъщност на моменти сме доста властни във връзките си. Макар да изглеждаме отстрани като идеални партньорки, приятелите ни често чуват как да се облекат, как да се държат и как да правят нещата по нашия начин.
Вие имате ли такива моменти, в които да посочвате с пръст как трябва да стават нещата ?

тя е родена на 04.10 . и е една нерешителна някак си трудно взема решения .Аз родена 17.10 вземам решения от раз и съм и по избухлива от колкото нея . 

Обичам да имам време предимно за себе си и любимия човек.Трудно вземам решения, но по отношение кой как трябва да изглежда съм много наясно и обичам да си го казвам 

аман от мошеници
охх чак не ми се пише в момента....

Лошото е, че в момента имам към 5-6 затворени пролетни обувки и още толкова сандали и нямам какво да си сложа за работа, защото някои от тях са цветни и не мога да нося с всичко, някои са неудобни и не мога да ги издържа, а другите не са елегантни