Любители на котки - тема 44

• 45 047
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Много съжалявам за Жоржета, прегръдки sisiTR!

Трепет...дано не е нещо сериозно.

Кьорчони също стискам палци да прояде като голям мъж. Апостилчо самотно ли му е самичък?
 Емел, за стреса който сте причинили на майстора...Аз се опитвах същата теза да пробутам, че човек по-скоро ще си помисли, че вижда двойно, отколкото че са две еднакви. ЖИвеем под наем, а тук договорите са много стриктни, в района в който сме е много трудно да се намери имот, в който разрешават животни, пък и две котки, има доста солен допълнителен депозит, и ако разрешават второ животно, и за него солен депозит и т.н. Та, като търсехме апартамент убеждавах ММ да казваме, че е само едно коте и ако случайно някой дойде да им разправяме: Ама как, едно си е, от рано сте хванали чашката май, как две котки Mr. Green

Танче, добре че каза колко е готино като са две еднакви, мислех че съм сама в лудостта си Laughing Имахме преди време двойка бебета в приюта, пак такива сивички....Гледам ги аз и обяснявам на ММ : ...и ще си ги вземем, и те ще порастнат, и ще станат като нашите, и ще си имаме ЧЕТИРИ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ...със зареян в далечината, леко налудничав поглед. След това пък исках две чисто бели имаше, та след тях и две черни и да имаме така двойки бели, сиви, черни...Та така, всеки луд с номера си, аз с еднаквите  котки Mr. Green

Дидитка, аз не случайно казах, че Пепеляшко беше много глупавичък, затова така правеше...Ама историята на Тедка ми припомни, и ние на село имахме подобна печка, и котката редовно си лепваше опашката на нея и се поопърляше.
Като цяло не мисля, че Богданка ще е толкова глупава да скочи отгоре. И не мисля, че радиаторите ще стават толкова горещи, че да изгорят, и няма да са обезопасени, колкото и стара да е къщата, това все пак е Америка, потенциален съдебен иск си е това, кой е толкова луд да го остави...Знаеш ли каква е системата, бойлер, гас, масло? Всъщност да не занимаваме всички ако искаш ми пиши подробности за инсталацията и ще дам някаква обща инфо по въпроса. А тези наблюдателници са много готини, като се преместихме ММ искаше да прави на Беконче, защото первазите ни тук са тесни, а той е прекалено дебел, но така и не стигнахме до тях. Как се казват на англ.?

# 526
sisiTR много съжалявам за Жоржетка  Hug,дано малките котета са добре .Трепет дано не е нещо сериозно .

# 527
MissNellie, не знам дали имаш деца, но така като те слушам, към близнаци те влече  Mr. Green

# 528
Привет и от нас.

Много съжалявам за Жоржетка,дано малките да не са болни.

АЗ от понеделник съм в болница с каката(Теди,добре,ч не дойдохте в неделя),тя е с бронхиолит който си е заразен.Май и малкото се е заразило ,но го кара по леко.Вчера си бях за малко до нас,да покърмя дребоса и познайте,кърмя бебето ,а двете космати топки в краката ми,то беше мяукане,мъркане.
Много разбират котките,Томас даже беше малко тъжен,душеше дрешките на Мая които донесох за пране и ме поглеждаше някак въпросително,може би си фантазирам,но мисля,че усещат животните когато нещо не е наред.

Дидидка, в стария ни апартамент бяха много горещи радиаторите,и когато ги пускахме силно Томас някак се усещаше да не се качва.Иначе идеята да ги облечеш в нещо дървено и с цветя отгоре е много добра и красива Peace

Лек ден,аз ви чета не ви изпускам и добре,че имам нет ,че ще откача от скука.

# 529
alximika, много неприятно това, че сте в болница. Аз изпадам направо в паника, ако трябва да ни приемат. Преди 2 седмици, като трябваше да влезем с малкия за няколко дни,  така се молих на лекарите да се лекуваме  вкъщи... и добре, че се разминахме.
А вие в коя болница сте? Дано не сте в 3-та градска...
Желая ви скорошно оздравяване! Пък по- натам ще се наснимаме  Grinning

# 530
Съжалявам за Жоржетка  Cry
sisiTR, много е неприятно да загубиш другарче.

alximika, бързо оздравяване!

Момичета, Бри след 3 дена почивка пак е разгонена и гледа влюбено тавана. Вчера минах през ветеринаря (има кабинет в нашия блок) и го попитах дали е нормално да се разгонва на 5 месеца  и как да постъпя евентуално. Каза ми, че е нормално, явно била хиперсексуална и ако много ме дразнело мяукането да я стресна, като я напръскам с вода  #Crazy и като мине разгонването да и ударим една инжекция. Въобще, хубаво ли е да се правят на котетата тия инжекции? За хапчетата знам и няма да давам, искам и да си има бебета, така, че кастрацията отпада засега.

# 531
Теди, и на мен ми е гадно в болницата,но в къщи с две бебета е немислимо да я лекувам,тя е на инхалации през 4 часа,инжекции венозно и няма как.Не сме в трета градска,в центъра по муковисцидоза на Александровска сме,чисто е и персонала е страхотен,доктори,сестри,санитари всички са много л'безни и добронамерени.Не съм вярвала,че са останали и такив профита в БГ.

stellina,на майка ми сиамката е на 11години и е на инжекции всеки път като се разгонва(май преди разгонването и ги слагат),да чукнем на дърво до сега нищо и няма.Но знам,че много хора ги отричат ,че им вредяли,не съм веща споделям нашия опит.

Аз уж четох,но май никъде не срещнах Икси да е писала newsm78как е минало в София изследването?Ако съм пропуснала,ще ме прощавате.

# 532
# 533
  • Варна
Ох, боже, как го е гушнала, ще го задуши от любов Heart Eyes А тази снимка е върхът Laughing

# 534
Здравейте.За първи път пиша в темата,но от снощи съм много развълнувана.Намерихме една разкошна персийска котка във входа много исках да я вземем,но мъжа ми не разреши и каза че е на някой съсед и ще си я вземат.След като помислих реших да я оставим да си я намерят защото малката ни дъщеря обожава котки и след това щеше много да плаче когато я върнем,но днес разбрах че във входа никой не гледа котка.Сега така съжалявам че не я взехме.Много искам да имаме една персийска котка,но по обявите нищо интересно или страшно високи цени и претенции на продажба.Бихте ли ми помогнали къде мога да си намеря в някой зоомагазин да се продават.По възможност да е Перник или София.
Предварително Ви благодаря и мн прегръдки на всички така прекрасни котаци във темата. Hug
Lady стига да я видя пак котката задължително ще я взема,но мисля че вече някой я е прибрал защото 20-30мин след като се прибрахме пак излязох и я потърсих по стълбите,но вече я нямаше.
На мен лично много пъти ми се е искала да взема някое коте от улицата когато ми хареса,но мъжа ми е твърдо против такива котета и за това искаме да си купим.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 15:17 от Аличка

# 535
  • София
Съжалявам за Жоржета,.. Confused И стискам палци на малките!  Praynig
Наистина ми е странно за таиз болест,.. аз помислих, че е FIP ,. Confused

Alhimika, бързо оздравяване!  Peace

Трепет
, наблюдавай котето дали ходи, ние имахме такъв слъчай с РОКО,  с тази разлика, че някой доброжелател го е изритал високо горе, имаше 'зелено' счупване на костта до последната ставичка до гръбначния стълб.
Двама ветове казаха - ще зарастне, никакви операции!
Така и стана! При вас със сигурност е нещо мъничко, може да си е закачил нокътчето и в опит да се освободи нещо да е наранил крачето.
Не смятам, че имаш повод за тревога  Hug Но знаеш ли кое ни изненада? Котето само се пазеше максимално, лежеше по цял ден неподвижно, само до тоалетна ставаше и това е! Зарастна му за около 25 дни. Те самите се пазят , усещат сякаш кое е най-доброто в момента!,..

Stelina наистина много мило!   Heart Eyes

Аличка, а защо не си вземете тази персийска котка, която е във входа? Явно се е изгубила, а може и да е била подхвърлена  Thinking Sad  Но ако някой от квартала я е изгубил, би следвало да има обяви,..
А относно породи и цени, аз съм изказвала неведнъж мнението си - домашния любимец е любим не защото е или не е породист, и лично аз не бих дала пари за порода, след като има толкова бездомни котета, обречени на глад и смърт,..
И не са по-малко красиви, милички и добри,.  Heart Eyes Благородно е да им се даде шанс за щастлив живот!
 Лично мнение, моля те не се обиждай  Hug

# 536
Аз само за персийките да кажа  Mr. Green Преди и аз много си мечтаех за пухено коте. Но след като гледах такова и видях какъв кошмар са килограмите тънки косъмчета, летящи из въздуха и лепящи се за всичко и влизащи къде ли не... (и в носа влизат докато дишаш, и в очите са ми влизали..) надали бих си взела някога пухена котка. Е, то аз надали ще имам пак котка де. Но чисто хипотетично, бих си взела късокосместо.

# 537
  • София
Е, то аз надали ще имам пак котка де. Но чисто хипотетично, бих си взела късокосместо.
Peace Ще имаш, Теди, вярвам, че ще имаш!
Хората с такова голямо сърце , раздаващи толкова много обич, са малко,..!
Заслужаваш да имаш!  Hug

# 538
Лейди, благодаря за милите думи!
Но наистина  не ми се вярва някога отново да имам котка. За съжаление това е реалността.
Вчера жената от кафето долу под офиса ни си е взела 3 бели мишки. Братя Simple Smile Ама толкова бяха сладки. Минала някаква жена, носела ги била към зоомагазин, ама той бил затворен и решила да попита тук там дали някой не ги иска.
А те пък заспиваха като по команда - играят, после се мият и накрая се натръшката и трите заедно да спят  hahaha Много бяха смешни.

# 539
  • България
привет и от нас с Макси.той вече посвикна у нас.вечер лудее много,а като заспим нямам думи какво става.чува се как бяга напред назад,как търкаля нещо най вече играчките на малката.дори успя да събори кукленската и къща.от както е в нас Макси дащеричката ми все помалко време иска да стои на компютъра,което ме прави много щастлива.момичета след колко време ще си научи името котарака?не реагира на името си,крие се постоянно през деня.показва се само да хапва и до 00.е станели 16ч играта започва.сега е легнал върху малката и тя си го гали......маи са си слабост един за друг!

Общи условия

Активация на акаунт