ОСМОКЛАСНИК химикалка мята, думи пише и задачи смята

• 43 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Палето , ами тя е много доволна.. Grinning Били са всички деца, с изключение на едно болно, предоставило билета си на друг. Болшинството от класа им са били костюмирани. Даде ми да разгледам снимки -  имало е Алиса, хипи, котка, принцеса, тореадор, пиратка, Круела, рокер, вампирка, магьосникът Мерилин, Моцарт, смъртта и т.н. Алкохол не е имало, освен може би в ложите за учителите.  Добра организация и явно добро спонсориране - имало е две големи видео стени. За всички  ученици е имало  осигурен студен чай. Песни , танци,  клиповете с номинациите за отделните категории...И времето неусетно минало. Тя се прибра в 8,40, тоест е стояла до самия край. После следвало афтър партито, за което нашите още не са дорасли. Mr. Green
Попитах я на майтап  дали всеизвестният Грегъри е държал "прочувствената" си реч за НЕГ .Не ми отговори, а направо ми пусна клипа, записан от нея на телефона.  Имах чувството, че го чувах да произнася абсолютно същото и преди 20 години. hahaha
Приятно изкарване на Боровец!

# 646
  • зад кестените

Честит празник!И приятно  изкарване на Боровец Hug Hug Hug

# 647
  • София
Мами, направих резервацията за неделя от 17 часа. Младежите и девойките отново ще са горе, а мамите - на долния етаж.  Peace Запазила съм малко повечко бройки от записалите се, за да има резерв за хора, които в последния момент решат да се присъединят към нас. Hug

# 648
Мами, направих резервацията за неделя от 17 часа. Младежите и девойките отново ще са горе, а мамите - на долния етаж.  Peace Запазила съм малко повечко бройки от записалите се, за да има резерв за хора, които в последния момент решат да се присъединят към нас. Hug

Чудесно! Благодаря ти, already detective   bouquet

# 649
  • София
Споделям с вас една реч, която уж била на Вонегът, но в последствие във ФБ са го оспорили. Така, че не знам автора, но изказването ми хареса. Предназначено е за завършващи студенти. Не знам дали могат напълно да я разберат. Ние вече знаем. Wink

Дами и господа,

Не се притеснявайте за бъдещето. Или пък се притеснявайте, но знайте, че притеснението ви ще бъде от полза не повече от дъвченето на дъвка при решаване на уравнение по алгебра. Истинските ви проблеми в живота ще бъдат неща които никога на са ви идвали наум.
Всеки ден правете нещо което ви плаши.
Пейте.
Не бъдете безсърдечни към човешката душа. Не търпете хора които са безсърдечни към вашата.
Не си губете времето в ревност. Понякога ще бъдете в предна позиция, понякога ще изоставате. Надбягването е дълго и в крайна сметка е със самите вас. Помнете комплиментите които получавате. Забравяйте обидите. Ако успеете, кажете ми как сте го постигнали.
Пазете старите си любовни писма. Изхвърляйте старите си банкови извлечения.
Не се чувствайте виновни ако не знаете какво искате от живота.
Най–интересните хора, които познавам са знаели на 22 год. какво искат от живота. Някой от най–интересните на 40 год. все още не знаят.
Поемайте по много калций. Бъдете внимателни с коленете си. Ще ви липсват когато си отидат.
Може би ще се ожените, може би няма. Може да имате деца, може и да нямате.
Може би сте се разведете на 40 год., може би ще празнувате 75 год. сватба.
Каквото и да стане не си поздравявайте или самообвинявайте твърде много.
Вашият избор е наполовина късмет. Както и изборът на всеки друг.
Радвайте се на тялото си. Използвайте го по всякакъв начин. Не се страхувайте от него или от това което другите мислят за него. То е най-великият инструмент, който някога сте притежавате.
Танцувайте, даже и да няма къде другаде, освен в стаята където живеете.
Четете указанията даже и да не ги спазвате. Не четете модни списания. Те само ще ви накарат да се почувствате грозни.
Опознайте родителите си. Някои ден те ще си отидат завинаги. Бъдете мили с братята и сестрите си. Те са най–добрата връзка с миналото ви и са хората, които с най–голяма вероятност ще ви останат верни и в бъдеще.
Разберете че приятелите идват и си отиват, но се дръжте за най-ценните няколко от тях. Работете упорито да запълните разликите помежду си в географското разположение и начина на живот, защото колкото повече остарявате, толкова повече ще се нуждаете от хора, които са ви познавали на младини.
Пътувайте.
Приемете някои вечни истини. Цените ще се повишават. Политиците ще флиртуват с вас. Вие също ще остареете. И когато това стане ще си въобразявате, чи когато сте били млади, цените са били поносими, политиците благородни, а децата са уважавали възрастните.
Радвайте се на силата и красотта на младостта си. Всъщност вие ще разберете силата и красотата на младостта си едва след като те избледнеят, но не обръщате внимание сега. Повярвайте ми след 20 год. Като разглеждате старите си снимки ще си припомните по начин, който сега не можете да проумеете, колко много възможности е имало пред вас и колко невероятно сте изглеждали. И въщност изобщо не сте били дебели.

# 650
   Здравейте майки. Малко ми е неудобно, но може ли и ние с моята осмокласничка да се включим в поредната среща. Досега някак си не успявахме взаимно да се организираме. Аз присъствах само на първата среща и успях да се запозная с някои от вас.  Ще ми приятно да се видим отново. Благодаря  на неуморната организаторка нека ни запише и нас. Желая хубав ден  на всички.

# 651
  Здравейте майки. Малко ми е неудобно, но може ли и ние с моята осмокласничка да се включим в поредната среща. Досега някак си не успявахме взаимно да се организираме. Аз присъствах само на първата среща и успях да се запозная с някои от вас.  Ще ми приятно да се видим отново. Благодаря  на неуморната организаторка нека ни запише и нас. Желая хубав ден  на всички.
Как така неудобно?
Естествено, че ще се включиш. Hug
А и децата ни се познават, мисля, че ще се радват да се видят старите съученици.  bouquet

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 11:20 от *Emia*

# 652
  • София
Идвайте! Ще се радваме да ви видим! Hug

# 653
  • София
1. Детективка и девойка
2. Зури и девойка
3. Люси и девойка
4. Забраванка и девойка
5. МариДи и младеж
6. Белмекенска и младеж
7. Емиа и младеж
8. pipid4 и девойка
 Hug До утре, дами! Grinning

# 654
Започна гласуването в конкурса "Европейско дърво на годината 2011", в който участва и българският финалист от родния конкурс "Дърво с корен" - столетният чинар в с. Гърмен, обл. Благоевград. Гласуването е достъпно на страницата на конкурса http://voting.treeoftheyear.org/.

От 6 февруари до 6 март 2011 г. можете да гласувате за един от финалистите в международния конкурс „Европейско дърво на годината”. Конкурсът е организиран от Фондация „Партньорство” – Чехия, съвместно с Държавния фонд за опазване на околната среда на Република Чехия и Министерството на околната среда на Република Чехия. В конкурса участват дървета от пет държави, а победителят ще бъде отличен на официална церемония, организирана от Фондация „Партньорство” и Международния съюз за защита на природата и природните ресурси (IUCN) по време на Зелената седмица в Брюксел.

Конкуренцията в „Европейско дърво на годината” е доста сериозна. Дърветата, които участват са победители в националните конкурси „Дърво на годината 2010” („Дърво с корен” у нас) на пет държави. В надпреварата участват два чинара от България и Унгария, два дъба от Чехия и Словакия и липа от Румъния. Възрастта и външния вид не са единствените интересни неща в тези дървета – те също така имат забележителни истории. „Хората от селата или градовете, където тези дървета растат ги ценят много и ги смятат за символи на своето населено място. Видно е, че те са част от ежедневния обществен живот с всичките събития, празници, сватби и концерти, които се организират под сянката им всеки ден” обяснява Хана Рамбушкова от Фондация „Партньорство”.

Идеята на „Европейско дърво на годината” е да обърне внимание на широката публика към темата за дърветата. „Чрез съревнованието конкурсът променя отношението на хората към средата, в която живеят и привлича вниманието им върху местното природно наследство. Този проект е много добър пример как да представим един труден проблем, като опазване на биоразнообразието, пред широката публика” казва Ладислав Мико, бивш Министър на околната среда на Република Чехия и заместник главен директор на Генерална дирекция „Здравеопазване и защита на потребителите” към ЕК (DG SANCO).

Идеята за конкурса „Европейско дърво на годината” тръгва от установения вече конкурс „Чешко дърво на годината”, организиран от Фондация „Партньорство”. „През 2011-та ние ще организираме конкурса за десета поредна година. Той е много популярен в Чехия, всяка година близо 50 хиляди човека гласуват в него. Затова решихме да разпространим идеята и в други европейски държави,” казва Хана Рамбушкова и добавя, че следващата година към конкурса ще се присъединят също Франция, Ирландия и Полша.

Проектът се провежда под патронажа на г-н Янец Поточник, еврокомисар по въпросите на околната среда.

Фондация „Партньорство” помага на хората да съхранят тяхната околна среда. Фондацията осигурява грантове, услуги, както и вдъхновение от други държави. Подпомага залесявания, опазване на природата, инициативи за устойчив транспорт и туризъм, възобновяеми енергийни източници а качествени обществени пространства. През близо 20-годишното си съществуване, Фондацията е подкрепила чрез грантове над 2 000 проекта на неправителствени организации, училища, общини и индивиди за близо 170 милиона чешки крони. Заедно с четирите си партньорски организации в България, Румъния, Словакия и Унгария е част от Асоциацията „Партньорство за околна среда”.

Международният конкурс „Европейско дърво на годината” е организиран от Фондация „Партньорство” – Чехия, съвместно с Държавния фонд за опазване на околната среда на Република Чехия и Министерството на околната среда на Република Чехия. Конкурсът следва националните конкурси в държавите-участнички. Основната цел на „Европейско дърво на годината” е да популяризира темата за дърветата сред широката публика и да привлече внимание към загубата на биоразнобразие. Конкурсът доказва, че темата за дърветата не е ограничена до държавните граници и може да стане повод за пан-европейска дискусия. http://www.treeoftheyear.org

Загубата на биоразнообразие е един от най-сериозните глобални проблеми в днешния свят. Най-мащабните негативни промени засягат тропиците. Загубата на биоразнообразие засяга също и Европа. Дейността на Асоциация „Партньорство за околна среда” цели да привлече общественото внимание към тази негативна тенденция.

Източник -Фондация Екообщност

# 655
  • София
Здравейте,
 аз само да потвърдя, че сме налице за срещата и да се извиня. Сутринта пътуването ни се отложи, а знам, че заради нас отложихте срещата за по-късен час. Просто исках да се извиня предварително   bouquet, а иначе младежа ме подпитва отново: от колко беше срещата, колко ще стоим, на същото място ли е и т.н. ...... Joy Joy

# 656
  • София
Днес нали е Сирни Заговезни.Прошка  вземат по-млади от по-стари, деца от родители, младоженци от кумове, форумки от колежки из темите и т.н.С този ден е свързано  и народното вярване, че слънцето се обръща към лято и времето се затопля. Като гледам днешния студ, се съмнявам в последното. Mr. Green
Но както и да е, преди да излезна за срещата, нека поискам прошка от всяка от вас, ако съм съгрешила в нещо.Било е неволно, тъй като харесвам и обичам всички ви. Hug
И донякъде във връзка с темата  имате от мен и един тематичен музикален поздрав.  Heart Eyes

Лично аз не казвам трудно "Извинявай", поне що се отнася до външните хора. Колкото до децата, и да сгреша, там съм малко по- друга бира -  като котка, непадаща никога по гръб..  Joy

# 657

Но както и да е, преди да излезна за срещата, нека поискам прошка от всяка от вас, ако съм съгрешила в нещо.Било е неволно, тъй като харесвам и обичам всички ви. Hug
И донякъде във връзка с темата  имате от мен и един тематичен музикален поздрав.  Heart Eyes

Чудесна песен, already detective   bouquet И аз да поискам прошка, че понякога необуздавам език и ги сипя едни...  Hug Прошка раздавам често, не само на този ден, щото така по-леко се живее, пък и забравям бързо, та не помня нито тук, от форума, нито някой друг да трябва да ми иска прошка  Thinking

# 658
  • София
Писах последна преди срещата, а сега и първа след нея... Mr. Green Тоест вече втора.. Wink
Както винаги, прекарах супер приятно във вашата компания  и с нетърпение очаквам идването на следващата среща. Hug Заговори се тя да е през пролетната ваканция, а това не е толкова далеч, така че скоро пак ще имаме удоволствието да се видим. И девойката ми е доволна. Установила , че   има нейни бивши съученички   в класа на дъщерята на Люси и  на сина на Мари Ди. Grinning  Успоредно с удоволствието от приятната компания, получих и наистина ценна информация по интересуващи ме теми от Еmia  и pipid4, за която много им благодаря. Heart Eyes

# 659
Много хубава среща, децата са много доволни, ние също. Wink
Поговорихме, похапнахме и споделихме.
Благодаря ви! Hug
И аз чакам с нетърпение следващата.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт