ОСМОКЛАСНИК химикалка мята, думи пише и задачи смята

• 43 333
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Крисче, Hug
В една друга тема преди време коментирахме тази порочна практика.  Радвам се да чуя, че при вас не е така.  Grinning В НЕГ за жалост  е така, както виждаме в 164 ГПИЕ също, в Пловдивската езикова също... И не е нещо ново под слънцето, тъй като  unadaptable потвърди случващото се и  като родител на вече пораснал, от тази година бивш, възпитаник на последната. А да си кажа честно, мисля ,че причината за тази практика най-вероятно е една единствена.Тоест две..
Първата е някакво негласно съревнование между учителите на съответните паралелки в самото училище.  Не говоря на този етап за надпревара между училища, тъй като работите от общинския кръг се проверяват на училищно ниво и срамът от нечие  евентуално слабо представяне не би трябвало да става достояние на хора извън училището. Thinking Другата причина сигурно се крие в трудоемкостта на  тези проверки. Учителите към момента на определяне на допуснатите ученици, най-вероятно са запознати с трудността на съставената олимпиада и си правят изводите кой и доколко би се справил с тази задача. Може би се предпазват от ненужната проверка на  слаби работи.. Като разбира се, не считам, че която и да е от тези причини, е довод за недопускането на деца с желание да се явят. Та това е общински кръг, не е международна олимпиада.. Thinking Може и да греша съществено в размислите си на глас, но иначе от какво друго би било продиктувано такова поведение в масовия случай newsm78
Clivia, и аз мисля, че сте  си извоювали своеобразна, макар и наглед малка победа. Директорката сериозно ще си  помисли преди да постъпи по подобен начин отново.  А пък дечицата до догодина по това време, ще са опреснили малко или много познанията си по английски. Grinning
Никой не се записва повече за срещата. Ще пътувате ли за почивниде дни?Емиа, Манганини,Насти Лейди, Дейна,Зари65, Кейси, Саш, Белмекенска,Мама69, Палето, Захарно цвекло и неволно пропуснатите... Hug Давайте по-активно!

# 631
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте живи, здрави, румени, засмени Simple Smile
Чета за любовните страсти:)
Май е вече време:) И аз гледам в училище 8-класниците- вече има няколко двойки.
През междучасията са неразделни, ако са от един клас, гледат да седнат заедно и лошото е, че в час нищо не виждат, не чуват и не асимилират. Онзи ден разделих една такава двойка в час Simple Smile
Тези чувства са хубави, нормално е да се породят на тяхната възраст, но понякога доста им пречат.
Simple Smile
Та по този  повод.. Как се обяснява влюбен математик на своята любима Wink

"Мило мое алгоритъмче, пленен съм от острите ъгли на любовта. Твоите перпендикулярни погледи събуждат в мен уравнение от втора степен с две неизвестни. Като оставим родителите извън скоби, ние с теб ще си построим къщичка с две страни и ъгъл заключен между тях. А на този тип, дето се върти по окръжност концентрична на моята, ще му разбия абсолютната стойност и ще го пратя да вади квадратни корени!
Твой Пергел"

# 632
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте живи, здрави, румени, засмени Simple Smile
Чета за любовните страсти:)
Май е вече време:) И аз гледам в училище 8-класниците- вече има няколко двойки.
През междучасията са неразделни, ако са от един клас, гледат да седнат заедно и лошото е, че в час нищо не виждат, не чуват и не асимилират. Онзи ден разделих една такава двойка в час Simple Smile
Тези чувства са хубави, нормално е да се породят на тяхната възраст, но понякога доста им пречат в час.
Simple Smile
Та по този  повод.. Как се обяснява влюбен математик на своята любима Wink

"Мило мое алгоритъмче, пленен съм от острите ъгли на любовта. Твоите перпендикулярни погледи събуждат в мен уравнение от втора степен с две неизвестни. Като оставим родителите извън скоби, ние с теб ще си построим къщичка с две страни и ъгъл заключен между тях. А на този тип, дето се върти по окръжност концентрична на моята, ще му разбия абсолютната стойност и ще го пратя да вади квадратни корени!
Твой Пергел"

6-ца от тотото, много точно попадение е горното обяснение GrinningМного ми хареса. А ти като си тук, защо не се запишеш в неделя на срещата, а Wink

# 633

Твой Пергел"

Joy Joy Joy

Не, че вълнува гимназистите, но нас, майките и с мъници,  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=802877 - пуснах тема в "деца на училищна възраст"

А за срещата - любопитно как се случва пак в седмица, където съм се срещала с още две приятелски групички (от училище и от университета), та вкъщи започват да ме гледат зачудено  Wink Младежът обаче веднага каза "Аз съм "за". Така че - ще уредя другите подробности  Laughing
already detective, пиши ме и мен на линия с младеж.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 21:41 от Белмекенска

# 634
  • София
Че доведи я... Hug На  една от срещите на деветокласничките имаше  с някои  мами  мъници, много бяха сладки и забавни. Та една третокласничка на никого не би пречила.. Hug

# 635
  • София
Теди, с удоволствие, но сърдечната ми връзка се прибира в неделя от Лондон, а в сряда заминава за Авила...

# 636
Че доведи я... Hug На  една от срещите на деветокласничките имаше  с някои  мами  мъници, много бяха сладки и забавни. Та една третокласничка на никого не би пречила.. Hug

Без третокласничка, но с младеж - редактирах се по-горе. То, може ли да пропусна  Joy

# 637
  • София
 Peace
1. Детективка и девойка
2. Зури и девойка
3. Люси и девойка
4. Забраванка и девойка
5. МариДи и младеж
6. Белмекенска и младеж

# 638
  • София
Белмекенска, интересна статия. Мен също ме касае, нищо че ще бъде още по-напред в бъдещето от теб. Ще следим развитието Grinning

# 639
  • София
От учебната 2011/2012 ли ще ги въвеждат тези промени?

# 640
# 641
Peace
1. Детективка и девойка
2. Зури и девойка
3. Люси и девойка
4. Забраванка и девойка
5. МариДи и младеж
6. Белмекенска и младеж
хайде човекът каза ДА
идваме и ние, дано този път не ни мине котка път  bouquet
Честит празник на всички!  bouquet

# 642
  • Пловдив
Честит 3 март съфорумки!!!

Кливия - и аз смятам, че малката стъпка, която направи ще е от полза за всички деца в училището ни  Peace
Не й прави чест на директорката да отрича, че е забранила допускането на ученици от НЕ на олимпиадата по АЕ!

# 643
  • София

1. Детективка и девойка
2. Зури и девойка
3. Люси и девойка
4. Забраванка и девойка
5. МариДи и младеж
6. Белмекенска и младеж
7. Емиа и младеж

Редактирано Grinning
Честит празник на всички!  bouquet

# 644
Честит празник! Hug

Олреди, какви са впечатленията на девойката от снощния Фашинг?

Моят младеж, след дълги колебания, отиде немаскиран, което доста ме вбеси. Twisted Evil Но реших, че за един тийн е по-важно как ще се чувства удобно и не настоях за костюм. Дамата му /така да се каже, защото е дете на семейни приятели/, трябваше да е облече  с автентична испанска рокля. Но и тя се появила в ежедневно облекло, притеснявайки се, че не спазва дрес кода за филмовите герои, пък и е от 1 АЕГ и да не натрапвало.

Сега впечатленията- харесало му е, имайки предвид мъката след коледното тържество. Девойката му не е издържала до края и си е тръгнала. Изобщо посещаемостта от неговия клас била предимно момичета и само трима младежи. Той не е по подробностите, така че очаквам някой да се включи с повече.

А, интересното е, че класната му ги е предупредила многократно да внимават какво правят и да не затрият с една вечер доброто впечатление от класа. Младежът твърди, че не е усетил присъствие на алкохол или други забранени вещества, въпреки, че беше в една група с организаторите от 11 клас.
Класната им разказала, че преди време, заради т.нар. лошо поведение на учениците,  имало забрана от 5 години да не се провежда фашинг.

За срещата - заминаваме на Боровец утре сутрин и няма как.

Общи условия

Активация на акаунт