Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 844 171
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 6 270
  • София
Аз искам да попитам от продуктите на Жълтуша дали има доволни, дали са с "чист" състав? Мисля, че мандрата се намира в Родопите. Виждам техни продукти в по-малки магазини, в големите супери не съм ги намирала.

# 6 271
Аз взимам кашкавал Витоша на Жълтуша и ми харесва. Маслото също е добро. Киселото мляко не ми допада.
Не съм сигурна за чист състав.

# 6 272
Аз искам да попитам от продуктите на Жълтуша дали има доволни, дали са с "чист" състав? Мисля, че мандрата се намира в Родопите. Виждам техни продукти в по-малки магазини, в големите супери не съм ги намирала.
Че аз от Кауфланд я знам тази марка!
На рафтче за фермерски продукти.

# 6 273
  • София
Аз ги знам от едно квартално магазинче, в което преди зареждаха. Маслото много ми харесва.

# 6 274
От години купуваме главно кашкавал Жълтуша или Върбина. Кисели млека Жълтуша също ни харесват.

# 6 275
  • При децата ми
Преди вземах само от кашкавал "Жълтуша", но доста поскъпна. Много го харесваме. Кравето масло отдавна го заглеждам, ще купя вероятно.

# 6 276
  • София
Идея от къде мога да намеря читави маслини в София и качествен дроб.
Говежди ми препоръчаха на ферма от Велинград beef meat, имате ли наблюдения и цялостно за продуктите им?
Има го е Ебаг, но в момента не е наличен.

# 6 277
Какво значи читави маслини? Има черни (май с най-много химия при обработката), зелени и натурални. Както и куп различни сортове с различна форма и вкус.
Има магазинчета за Маслини на Женския пазар с много голям избор, има избор и в много магазини и в някои от веригите. Аз лично предпочитам да си харесам някои от насипни те, вместо да давам луди пари за амбалаж.

# 6 278
  • София
Под читави имам предвид с минимално химия, да. Сортове има много, тях не коментирам, а състава.

Какво значи читави маслини? Има черни (май с най-много химия при обработката), зелени и натурални. Както и куп различни сортове с различна форма и вкус.
Има магазинчета за Маслини на Женския пазар с много голям избор, има избор и в много магазини и в някои от веригите. Аз лично предпочитам да си харесам някои от насипни те, вместо да давам луди пари за амбалаж.

# 6 279
Натуралните би трябвало да са с най-малко химия.
https://www.24chasa.bg/amp/6078218

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 17:53 от Недоволна

# 6 280
На Велинград взимам редовно телешки език и винаги е бил хубав. От ebag.

# 6 281
  • София
Аз купувам черен дроб, от Велинградския, от ебаг, нямам лошо попадение. Понякога може в парчето да има повече жили, но е крехък и вкусен.

# 6 282
Вариант за млечни продукти - попаднах на това
https://www.bgfermer.bg/Article/13871240?utm_campaign=bg.content … ad2a19%3Fgdpr%3D1

# 6 283
  • София
Говорейки за млечни, някакво наблюдение върху кравеферма Каймакани?

Взимала съм краве кисело мляко за децата, бързо се развали, понеже го бях забравила отворено.
Та ми стана любопитно за вашите наблюдения. Все по-често го срещам из квартални магазини.

# 6 284
Говорейки за млечни, някакво наблюдение върху кравеферма Каймакани?

Взимала съм краве кисело мляко за децата, бързо се развали, понеже го бях забравила отворено.
Та ми стана любопитно за вашите наблюдения. Все по-често го срещам из квартални магазини.
Докато живеехме в,Сф много го купувахме.Сега вече квася.

Общи условия

Активация на акаунт