Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 837 841
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 585
  • София
Здравейте! Купували ли сте от продуктите на биоградини Алваново?
Аз съм купувала няколко пъти. Сливите са им хубави, макар че последният път бяха доста твърди. Взимала съм и конфитюр, но той беше толкова течен, че изобщо не ставаше да го намажеш на филийка. Мъжът ми го смесваше с кисело мляко, но никой друг вкъщи не го яде. Говорих със собственика и той се извини, били го варили по-малко и останал по-течен. Явно е до партида и резултатът може да е различен. И био олиото съм пробвала, но не попива добре и кожата остава много мазна. Та и него след известно време изхвърлих
Това за мен е чудесен отзив! Насочихте ми вниманието и сега ще ги потърся специално. Къде в София мога да купя сушени сливи и конфитюр без захар на биоградини Алваново?

# 6 586
  • София
Сливите на биоградини Алваново намерих на фермерския пазар на Римската стена.
През есента е рядкост да намеря сливи на сергия да са брани в техническа зрялост. Винаги са брани зелени, неузрели. Е, тези са много сладки, а и много чисти.
Аз се опитвам да отгледам сини сливи и знам, че е много трудно. Като се почне с кастрене и се стигне до бране, с цялото им обгрижване.
Относно сладкото без захар - богатство! Има и от печени на пещ сливи, то е по-скъпо.
Маслото за лице и тяло от ядката на сини сливи - купих си най-малката разфасовка, 15 лв за 30 мл.
Ако не ми допада за лице, ще го ползвам за пиене. Още не съм проверила дозата, но в никакъв случай няма да го оставя да се съсипе.

Открих и студено пресовани масла от български лен и слънчоглед, човекът е страстен производител, отговори ми на всички въпроси за произход,  температура, преди колко дни е пресовано...

Много съм доволна от тези две свои открития.

# 6 587
Като се заговорихме предишния път за сливите на Алваново, и аз поръчах тази седмица (пазарувам онлайн от тях, много бързо изпращат продуктите). Ами хубавото си е хубаво, спор няма Simple Smile

# 6 588
Здравейте, знаете ли в кои обекти в София можем да открием продуктите на ферма Багри- кисело мляко, сирене? Не съм ги засичала към момента никъде.

# 6 589
# 6 590
Здравейте, някой с по-пресни впечатления от продуктите на Амброзия?

# 6 591
Здравейте, някой с по-пресни впечатления от продуктите на Амброзия?
Да, чудесни са.

# 6 592
Здравейте, знаете ли в кои обекти в София можем да открием продуктите на ферма Багри- кисело мляко, сирене? Не съм ги засичала към момента никъде.

Освен в ебаг също и в някои от обектите на Фантастико могат да бъдат намерени.

# 6 593
Аз лично пазарувам от фермерски базари в София, всеки уикенд правят в Галакси - търговския център в Гео Милев. Много е близо до вкъщи, хората са усмихнати и са готови да съдействат.
Преди организираха такъв до министерството на земеделието също.

# 6 594
  • София
Аз лично пазарувам от фермерски базари в София, всеки уикенд правят в Галакси - търговския център в Гео Милев....

Какво конкретно купуваш от там?

# 6 595
Аз лично пазарувам от фермерски базари в София, всеки уикенд правят в Галакси - търговския център в Гео Милев....

Какво конкретно купуваш от там?

Основно зеленчуци и плодове, сирене, масло, мляко, колбаси и, разбира се, винце Smile Мяркала съм мед, купуват го, но аз мед си пазарувам от една баба на село, така че не мога да дам мнение. От човека с меда ми се е случвало да си купувам дребни козметични продукти. Хората са едни и същи всяка седмица, понякога ми е правило впечатление, че се появяват 2-3 нови сергии.
На такива места ми харесва, че всичко може да се дегустира и да се купи по преценка, никой "не върти очи", когато го помолиш, като в големите вериги.Smile

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 14:55 от darbie9596

# 6 596
Кой е най-добрият магазин за млечни продукти от трите - Ракево, Млекаря 75 или Вършец? А може би ще ми препоръчате друг.
За хляб - BreadLand или Унипек?

# 6 597
  • софия
Нито един от изброените - нито за млечни, нито за хляб, е за тази тема.

# 6 598
Нито един от изброените - нито за млечни, нито за хляб, е за тази тема.
Ок, благодаря, от София съм и трябва явно да се разтърся още по-добре, защото основна част от магазините са на тези производители.

# 6 599
  • софия
Не са производители. Конкретно тези за млечни. Някой друг произвежда за тях, а те си слагат името.
Хляб купувам от &хляб на Екзарха. Хлябът на Нина е хубав. На Римската стена има хубав хляб.
Млечни на ЛБ или Добротица.

Общи условия

Активация на акаунт