Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 832 147
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 5 505
  • София
Casyopea B, благодаря за препоръката. Ще я пробваме. Ние също не обичаме лютеница със захар и от години не съм купувала такава. По магазините намирам без захар само лютеницата на Дерони и тази на Велика.

# 5 506
Търсете айвар тогава, той е без захар. Вероятно и това има такъв вкус, а не на лютеница.

# 5 507
Дерони ползват сукралоза. Нямам идея как я етикетират във всичките си варианти. Може и да не.

# 5 508
  • София
Аз пък не харесвам сладка лютеница, защото не обичам да ми се пробутва захар във всичко което ям. Не е апетитка, съвсем нормална лютеница, но да не е сладка. Имат и версия със захар. Дадох пример за хубава според мен чиста лютеница, обаче не пропуснахте да наскочите с коментари за нови моди, и какви ли още други коментари.

https://www.ebag.bg/liutenitsa-edrosmliana-bez-zakhar-ot-eko-ferma-cherga/584578

Благодаря за тази информация, че ми е омръзнало да се чудя лютеница ли ям или конфитюр. На БГпазара май само в консервите с боб не слагат  сто кила захар.

# 5 509
  • София
Харесвам лютеницата на Бънарче - имат и без захар. Чушката се усеща повече и в нея, да.
Намира се най-често в малките специализирани магазини онлайн и офлайн.

# 5 510
  • В градината...
Аз правя мързеливата лютеница на фурна, тя е с 3 кг.пипер и 2 домати. Добавят се моркови, но освен това - захар и оцет. Самото смесване на захар и оцет придава мн. добър вкус. А иначе морковите биха придали достатъчно сладост при доминиращи чушки.

# 5 511
  • София
Странно... и миналия път и сега на този линк ми се отваря "Ролован пилешки стек...", а не кашкавала за който говориш...  Blush

* Хахаха, открих го... дълбоко законспириран долу в левия ъгъл... за този, който не гледа внимателно, де...
Благодаря! Hug

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 12:08 от art deco

# 5 512
Здравейте, понеже качеството на продуктите е динамично искам да попитам на кои сирена и кашкавали може да се заложи за добър състав? Пастир не бяха зле като марка, но напоследък нещо се доближиха до масовката. Погледнах и за продукти в Sunnufarm, но те препращат към други производители.

# 5 513
Какво ви е мнението за кисело мляко Нарине?

# 5 514
  • Варна
Приятно е на вкус. За химическите съставки не гарантирам.

# 5 515
Нищо особено. И не е кисело мляко

# 5 516
Препоръчайте истинско кисело мляко. На вкус да е наистина кисело, защото вече масово дори фермерските са супер блудкави, мязат на безвкусните западни йогурти, но не и на кисело мляко.

# 5 517
  • София
Намерила съм си едно Глоговица е марката, продава се в малко квартално магазинче, София. Къс срок на годност, забравено 5-6 дни си става въз прокиснало, мен не ми пречи, намирам му приложение. Кисело като някога.

# 5 518
Намерила съм си едно Глоговица е марката, продава се в малко квартално магазинче, София. Къс срок на годност, забравено 5-6 дни си става въз прокиснало, мен не ми пречи, намирам му приложение. Кисело като някога.
Къде в Сф?Аз писледно време хапвам  Каймакани.

# 5 519
Ферма Йовчеви е най-доброто кисело мляко за мен.

Общи условия

Активация на акаунт