Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 832 345
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 5 490
Може ли снимка на кашкавала.

Ето линк към страницата на производителя.
Този кашкавал хваля дето го продават в Кам маркет.
 https://www.facebook.com/MlekaraZdravje/photos/3734448499904602

# 5 491
  • София
Versace_Dreamer, за този кашкавал ли говориш?
https://www.facebook.com/MlekaraZdravje/photos/a.805750526107762 … 4040484715967644/

# 5 492
# 5 493
  • София
А яйца откъде купувате? Повтарям се, но понеже не ядем месо, е важно за нас.

За София мога да препоръчам фермата, от която си купувам яйца
вече година - ферма "Елата", която се намира в една от махалите
на Плана. Ако не Ви се качва чак дотам, свалят от яйцата и в
Железница. Мога да напиша телефони на фермата, ако е позволено.

# 5 494
  • София
Беше то еко ферма Елата. Продадоха я с размах, спука се еко мехурът.
Купувачите не бяха еко.
Какво се случва сега нямам никаква представа. Ако хранят кокошките без готови ГМО смески, пак добре...

# 5 495
  • София
На ливади намерих и кисело в близката месарница и съм много доволна. Но и то си държи цена.

Все още купувам на Добрев продуктите, удобно ми е, че ги има в ебаг, но ми се струва, че са ги развалили. Маслото им беше по-вкусно преди  но пак ми харесва, особено в сравнение с магазинските....

А тези кори Канап и ние ги открихме наскоро, уникални са!

# 5 496
Много съм капризна на кисело мляко, квасим си. Пробвала съм преди години на Добрев. Не ми хареса.
Преди години сме взимали яйца от плана - на пътя продават яйца, кашкавал, картофи.... Ама такива количества домашни яйца друг път

# 5 497
  • София
Вярно е че на Добрев продуктите не са с постоянно качество. Млякото кисело/прясно, не ми харесва изобщо. Изварата им ту е хубава, ту не, но я купувам.
Много харесвам лютеницата на Черга, без захар версията, уж чиста храна.
Пробвах киселите краставички на Черга, първи буркан, страхотен, хрускави, вкусни. Втора поръчка, преварени, меки и разпадащи се. Е как да купа трети път, като не зная каква партида ще улуча.

# 5 498
Интересно каква е тази лютеница без захар.... сигурно апетитка някаква, че не знам как ще се докара иначе вкусът.

# 5 499
Какво общо има захарта с чистата храна? Аз обичам лютеница да ми е много сладка, така я помня домашна от детството си. Така и си я правим.
Това са някакви нови моди всичко да е без всичко...

# 5 500
  • София
Аз пък не харесвам сладка лютеница, защото не обичам да ми се пробутва захар във всичко което ям. Не е апетитка, съвсем нормална лютеница, но да не е сладка. Имат и версия със захар. Дадох пример за хубава според мен чиста лютеница, обаче не пропуснахте да наскочите с коментари за нови моди, и какви ли още други коментари.

https://www.ebag.bg/liutenitsa-edrosmliana-bez-zakhar-ot-eko-ferma-cherga/584578

# 5 501
Аз пък не харесвам сладка лютеница, защото не обичам да ми се пробутва захар във всичко което ям.
И това е Модерна мантра, но все пак е добре да се прави разлика.
Пробутване е да сложиш ГФС в салам, че да маскира други благинки в него.
Но да сложиш захар в традиционна рецепта е всичко друго, но не и пробутване.
Кето и НВХ е друга бира.

# 5 502
И аз не си представям лютеница без захар, най-малкото заради доматите. Не е нужно да е много захарта, а колкото да убие киселината. Но вкусове всякакви. А и не се знае какво друго са сложили.
Сега видях, просто е с нетипично съотношение на чушки и домати. Не е съвсем лютеница за мен това.
 За мен захарта не е проблем, но всеки търси своето.

# 5 503
  • София
То това повече бие на айвар, отколкото на лютеница.
Предвид малкото домати, захар вероятно не е нужна, чушките сладнят достатъчно.
Но да, малко захар изобщо не е краят на света. А най-добре човек да си направи сам - без захар или с еритритол, за да е сигурен. Иначе на етикети не вярвам

# 5 504
  • ...живея на последния етаж...
Аз от 40 кг. продукти - чушки, домати и патладжан изкарвам 32-33 буркана от 440мл. лютеница. На това количество зарзават слагам малко на око около 300гр. захар. Смятайте колко се пада на един буркан. Накои в кафето си слагат повече. Ама съвсем без захар не става. То и олио да не слагам, че е вредно.

Общи условия

Активация на акаунт