Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 832 495
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 5 475
  • София
Моля препоръчайте от къде, кой може да си купя български бадеми ядка, поне 1-2 кг.

Имам едни фейсбук агенти за орехи, много съм доволна, някой тук ги написа. Втора година вземам от тях.

# 5 476
  • Пловдив
Разсадник Бадема Кричим: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010515240578

# 5 477
Опитвали ли сте полското масло Президент и по-лошо ли е от френското?

# 5 478
Ако е от Тмаркет - няма нищо общо. От години подозирам, че някои европейски марки в Тмаркет са ментета (перилни препарати и пасти за зъби).

# 5 479
Не знам дали може да се нарече "менте", защото е произведено от същата фирма Лакталис, но в Полша. Стана ми любопитно що за продукт е. Дори не е евтин.

# 5 480
  • София
Опитвали ли сте полското масло Президент и по-лошо ли е от френското?

Не ми харесва, опитвала съм.
Целият номер в така наречените немски и други масла е,  че трябва да има някакъв процент от оригиналното в сместа , дето я забъркват, за да може да носи името на оригиналната марка. А какъв е процента и как го спазват, не ми е ясно.  ... Аз съм от онова поколение, което помни вкуса и аромата на истинското краве масло. Вече проблема с аромата са си го решили, защото се произвеждат всякакви аромати - кеф ти на масло, кеф ти на сметана, на мед и въобще  на каквото си поискаш.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 07:39 от мързеливка

# 5 481
За различните вериги се произвеждат леко различни продукти, макар и един и същи бранд. За да се влезе в ценовата категория.
Кравето масло се дезодоризира първо (обезмитисява, стандартизира) и след това може да се цъкне малко аромат, мда... Това се отнася за всички пакетажи.

# 5 482
В други теми съм чела, че масло Президент във Франция всъщност е евтино и незнайно защо тук държи цена, която го поставя в категория "престижен продукт", а намалената цена буди съмнения. Не съм се сещала да го проверя лично във Франция, не съм му заклета фенка.

# 5 483
С много чужди продукти е така. Например Нутела (което като съдържание е пълен боклук) се води  луксозен продукт тук, а в Германия се продаваше на промоция на 2€ в Лидъл…Без изобщо да изравняване стандарта, в абсолютни стойности някои неща са по-скъпи в България. Слава Богу с качествените фермерски стоки не е така.

# 5 484
  • Майнатаун
Много благодаря за споделеното относно колбасите. Аз съм от Пловдив, ще експериментирам, Чифлик Ливади само бульон доставят. 😒

# 5 485
  • София
Здравейте,
Ще споделите ли данни?

Моля препоръчайте от къде, кой може да си купя български бадеми ядка, поне 1-2 кг.

Имам едни фейсбук агенти за орехи, много съм доволна, някой тук ги написа. Втора година вземам от тях.

# 5 486
Аз си взех от този човек и съм доволна. Бадемите са вкусни. И лешниците му са добри. За София може и да се вземат лично.

# 5 487
  • София
Аз лично купувам от тук https://www.facebook.com/profile.php?id=100041165598511 Зорница Д.
Препоръката, получих тук в темата, или в друга, вече не помня, доволна съм.

Благодаря на линка за бадемите, и от там поръчах вече, чакам ги да дойдат.

# 5 488
Взех македонски кашкавал(80%краве и 20% овче мляко) от Кам маркет и се оказа страхотен.
Плътен,богат и тежък вкус нямащ нищо общо с имитиращите продукти чудесен както за мезе, сандвичи така и за паниране.

# 5 489
  • София
Може ли снимка на кашкавала.

Общи условия

Активация на акаунт