Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 908
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 5 745
По моя вчерашен въпрос - нормално сирене било това, да си го ям спокойно, било от мястото, където ходели на паша кравите. Което на мен ми звучи крайно неубедително като обяснение, въпросният продукт изобщо за мен не може да бъде наречен сирене. Направих си своите изводи - това, че един продукт на някоя фирма е добър, не значи и че другите са такива, за съжаление на потребителите.

# 5 746
Аз може и да греша по въпроса за прясното сирене, но мисля, че това се получава при много силно пресоване. Аз самата купувам мляко и млечни от едни хора от село, близо до моето селско шато и тяхното прясно сирене е много, ама много пресовано. Не излиза и капка течност от него, като се посоли. Като престои 4-5 дена в хладилника, придобива вид на неузрял кашкавал, а като се запече на филийка, се разточва точно като кашкавал. Но на мен това ми харесва.

# 5 747
Вероятно е нещо такова, технологичен проблем. Овчето им мляко е чудесно, точно каквото съм яла като малко момиче от домашни овце.

# 5 748
Гъби, ябълки, сини сливи, домати - суша в сушилня вкъщи (вече 10тина години)
Когато сме на планина и наберем много, сушим на място върху мрежа.
Пресни ядем панирани.
Сушени слагам във всякакви манджи 😁

# 5 749
Здравейте! Имате ли координати за прясна манатарка? Искам много да си купя, но не смея без опит!!!
Аз'купих от една жена от фейса.Доста поговорихме обясних и от какво  се притеснявям,поръчах беше топ качество пресни 2кг Сготвих ,изсуших няма проблеми.

# 5 750
  • София
cia_maritima може ли координати на ЛС
Скрит текст:
Здравейте! Имате ли координати за прясна манатарка? Искам много да си купя, но не смея без опит!!!
Аз'купих от една жена от фейса.Доста поговорихме обясних и от какво  се притеснявям,поръчах беше топ качество пресни 2кг Сготвих ,изсуших няма проблеми.

# 5 751
cia_maritima може ли координати на ЛС
Скрит текст:
Не мога да я нацеля в фейса че си изтрих историята.Даже бях обещал на още някой ама хайде де.

# 5 752
Няма как да има манатарки сега в тази жега и суша. Трябва да се почака поне до началото на август.

# 5 753
Няма как да има манатарки сега в тази жега и суша. Трябва да се почака поне до началото на август.
В балкана има но наистина искат водичка.

# 5 754
  • София
Сирене и кашкавал  си  взимаме редовно от едно магазинче като минаваме оттам в Годеч, собствено производство. Много  вкусно и  истинско.

# 5 755
  • софия
Сирене и кашкавал  си  взимаме редовно от едно магазинче като минаваме оттам в Годеч, собствено производство. Много  вкусно и  истинско.
Годечкото сирене и кашкавал са далеч от истинските. Иначе, в повечето случаи, да, вкусни са. Имаме вила наблизо от 10+ години. В началото и ние купувахме редовно. Мандрата беше по-малка, само там продаваха.

# 5 756
  • София
Годечкото сирене и кашкавал са далеч от истинските. Иначе, в повечето случаи, да, вкусни са. Имаме вила наблизо от 10+ години. В началото и ние купувахме редовно. Мандрата беше по-малка, само там продаваха.
Не знам  дали  е от същата мандра , но това е единственото  за последната година , което ни харесва на всички  вкъщи и поне нас на си  струва ,  че е истинско. От големите вериги отдавна спряхме да купуваме млечни продукти.

# 5 757
  • софия
Мандрата в Годеч е една - http://mandramogila.com/. Нейни продукти има и във Ф, напр. Дори и магазин на ЖП имат. Няма нужда да се пътува до Годеч. Производството има дооооста се разрасна. Не мога да кажа, че производителите на мляко в района са се увеличили.
За мен, говорейки и с местни хора, техните продукти не са чисти (ползват сухо мляко най-малкото).

# 5 758
Мандата в Годеч от доста години не е това, което беше в началото. Има в квартала фирмен магазин, от години не влизам вътре. В началото всичко беше много добро, но след това рязко спадна качеството.
За съжаление някой тъкмо се наложи на пазара, и решава да печели много, като започва да бута всякакви боклуци вместо мляко. Имаше едно разкошно кисело мляко от Вършец и доживях да купя от същия производител пълен боклук, в който май и сухо мляко нямаше... Естествено от малкото магазинче веднага ги отсвириха.
По този начин се докарахме до там, че май най-качествено сирене се намира във веригите, стига да е по БДС.

# 5 759
  • София
Купих някакво бяло нещо "кисело мляко" Карабунар. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт