Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 506
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 5 940
  • България
За какво да гледам при претопяването му?
Колко вода ще изври,цвят,вкус?
Вода, белтъчина, която се обира /може да се ползва/. Прави се на бавен огън, докато се види дъното на съда. Ако e много белтъчината, лошо. От 1 кг.добро  масло макс. 100 г. да има вода и белтъчина. На Годеч мандражийското масло е добро, но доста му вдигнаха цената.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 13:40 от Alisa

# 5 941
  • София
къде да купя Хубав мармелад от Шипки..детето ме врънка вече седмица ..гледам в Кауф. само има но не ми изглежда читав ..
идея?
Балевски, но не знам къде освен онлайн.
Най-лесно и гарантирано - Хармоника .
И съвсем по темата - Родна стряха от Лидл.

# 5 942
къде да купя Хубав мармелад от Шипки..детето ме врънка вече седмица ..гледам в Кауф. само има но не ми изглежда читав ..
идея?

И съвсем по темата - Родна стряха от Лидл.
Базово собствените марки на веригите са с ниско качество. Там се гони ниска цена и от там естествено куцат нещата. Веригите нямат собствени фабрики и поръчват на някой да им изработи продуктите. Този някой за да се включи в ниската цена прави по-евтина и съответно некачествена продукция. С две думи продуктите на Родна стряха не са за тази тема.

# 5 943
Че те и Хармоника са бранд, нямат собствено производство...

# 5 944
Че те и Хармоника са бранд, нямат собствено производство...
Да, но продават скъпо и дават много пари за качествени продукти и спазване на технология. Кашкавал например може да се направи както с 4 литра мляко така и с 9. Лесно е да се досетим дали в лидълския кашкавал ще има повече мляко или в този на Хармоника.

# 5 945
Съвсем не всички неща на Родна стряха са боклуци на ниска цена. Например кравето сирене на Ведраре по БДС е 20 лв килограма и е доста прилично, както и корите за баница и други неща.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:21 от Недоволна

# 5 946
  • София
Базово собствените марки на веригите са с ниско качество. Там се гони ниска цена и от там естествено куцат нещата. Веригите нямат собствени фабрики и поръчват на някой да им изработи продуктите. Този някой за да се включи в ниската цена прави по-евтина и съответно некачествена продукция. С две думи продуктите на Родна стряха не са за тази тема.
Не знам защо реши да ми отваряш очите, но хубаво беше преди това да погледнеш състава на шипков мармалад РС и тогава да коментираш за или не за тази тема е.
Собствените марки са с такива цени защото не плащаме за име, защото поръчките са големи, дългосрочни А аз имена не консумирам.

# 5 947
Аз съм производител и произвеждам продукти включително и за една от най-големите вериги. Умишлено не споменавам коя е тя. Щастлив съм, че собствените ми продукти, които са много високо качество не се асоциират със собствената марка на веригата. Тя получава това, за което си плаща.
П.П.  Шипковият мармалад на Родна стряха се прави от шипки и глюкозо-фруктозен сироп, а на Хармоника от био шипки и био тръстикова захар. Който каквото иска да яде, но аз между двата продукта знам кой е по-добър.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 21:17 от Мъфин

# 5 948
  • София
Аз съм производител и произвеждам продукти включително и за една от най-големите вериги. Умишлено не споменавам коя е тя. Щастлив се, че собствените ми продукти, които са много високо качество не се асоциират със собствената марка на веригата. Тя получава това, за което си плаща.
П.П.  Шипковият мармалад на Родна стряха се прави от шипки и глюкозо-фруктозен сироп, а на Хармоника от био шипки и био тръстикова захар. Който каквото иска да яде, но аз между двата продукта знам кой е по-добър.
От тези думи би имало смисъл, само ако произвеждаш шипков мармалад РС, от който тръгна диалога. 🙂

# 5 949
То пък защото е за голяма хвалба, че производителят на иначе много качествен материал, видиш ли, дава боклуци на "голямата верига", за да не изпусне поръчката, ама и не е доволен от заплащането.

# 5 950
То пък защото е за голяма хвалба, че производителят на иначе много качествен материал, видиш ли, дава боклуци на "голямата верига", за да не изпусне поръчката, ама и не е доволен от заплащането.
Всички материали, рецепти и цени се одобряват от веригата. Напълно наясно са какво поръчват.

# 5 951
Аз съм производител и произвеждам продукти включително и за една от най-големите вериги. Умишлено не споменавам коя е тя. Щастлив се, че собствените ми продукти, които са много високо качество не се асоциират със собствената марка на веригата. Тя получава това, за което си плаща.

И каква е разликата между обикновенните шипки и биошипките?

# 5 952
Не знам защо реши да ми отваряш очите, но хубаво беше преди това да погледнеш състава на шипков мармалад РС и тогава да коментираш за или не за тази тема е.
Собствените марки са с такива цени защото не плащаме за име, защото поръчките са големи, дългосрочни А аз имена не консумирам.
Работя от години за един от големите производители,продаващи продукти на големите вериги, включително Лидл.Категорично не се променят рецепти,според зависи кой е поръчителят/купувача!Там веригите притискат производителите за цените,и от даденият асортимент става така,че някои продукти продава почти на безценица.Която пък се компенсира с друг продукт от каталога му. Rebel heart е прав,по-високата цена е заради името на производителя,не заради качеството му.

# 5 953
  • София
Уау, тук стана интересно!
Глюкозо-фруктозният сироп за мен е в графа отрова, а не храна. Освен това е от ГМО царевица.

# 5 954
Био шипки звучи доста смешно. Не виждам защо този бурен трябва да бъде пръска с нещо.
Да не говорим, че това, което се води био, не е ясно на каква почва се отглежда. Някой да мери тежки и токсични метали в почвата или в биопроизводството?
Представям си колко е био продукция, отгледана около Кремиковци или около Бухово (вторият случай е доста по-опасен).

Общи условия

Активация на акаунт