Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 935
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Браво, момичета, последната страничка е пълна с красоти!
Поздравявам ви!
  bouquet

# 196
Браво на всички сръчни ръчички  Hug . Az 7117 браво на дъщеричката ти, похвално малка и с мерак  newsm53

# 197
  • София
Момичета, имам нужда от помощ - някой има ли път скоро към магазина на Хури и Ко - ул. Ст. Стамболов 8 - трябват ми два специални конеца, Лайгт ефект на ДМС, при нас не мога да открия. Мога да си поръчам ,но искат 6-7 лв за доставка Sick, а две чиленца могат в обикновен пощенски плик по пощата да се пуснат...
Ще съм ви много задължена  bouquet!

Аз мога да мина в понеделник през нашия магазин, мисля, че имаше доста номера от тях, винаги съм се чудила къде се използват  Simple Smile Кажи ми само номерата, за да мога да погледна

# 198
Привет на всички ,творящи невероятни красоти.Тъй като,стана въпрос за лампите,след ровене в нета попаднах на този сайт:http://www.disbg.com/catalog/index.php?cPath=204_209&osCsid=f8dec92e82c3e0a3f9553a0da0e7fe43
Въпросът ми е-подходящи ли са за гоблени? newsm78.Ще бъда много благодарна,ако споделите мнения и препоръки.Аз по принцип не шия редовно,но нали знаете-като видяла жабата да подковават вола и тя....

# 199
  • София
Привет на всички ,творящи невероятни красоти.Тъй като,стана въпрос за лампите,след ровене в нета попаднах на този сайт: http://www.disbg.com/catalog/index.php?cPath=204_209&osCsid= … 3f9553a0da0e7fe43
Въпросът ми е-подходящи ли са за гоблени? newsm78.Ще бъда много благодарна,ако споделите мнения и препоръки.Аз по принцип не шия редовно,но нали знаете-като видяла жабата да подковават вола и тя....

Имам някакви подозрения, че не става. Аз имам подобна - за четене, закрепва се с щипка директно за книгата, но светлината е много слаба и батерията пада за няма и 4 часа. Ето я моята. Тези в сайта са достатъчни да осветяват около детето, не повече, а тези, които искаме да си поръчаме, са си точно за гоблени  Hug

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 17:36 от -=Деси=-

# 200
Мерси за бързия отговор - направих си регистрация в снимкабг и качих търсения гоблен в албуми - знам, че имаше писано за него във форума, но като се опитах да го намеря в руския сайт - не ми дава да се регистрирам там - та ето за кой гоблен ритам така: http://www.snimka.bg/?profile,albums

Имам цветна схема на този гоблен, обаче е китайска. Ако проявиш интерес дай email да ти я пратя.

# 201
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

hahaha а не ти ли се дояжда като ги гледаш?  Joy Joy или само аз така все с гладните очи гледам  Blush

Hug иркаспас, аз нищо не виждам  Confused иска пароли, регистрации... ако е само за еднократно показване аз използвам www.picvalley.net Wink

# 202
  • София

Hug иркаспас, аз нищо не виждам  Confused иска пароли, регистрации... ако е само за еднократно показване аз използвам www.picvalley.net Wink

Ето това търси irkaspas http://irkaspas.snimka.bg/tapestries/gobleni.550409.21495092

# 203
  • София
Абе турбо игла нямам но имах отпуска която за съжаление свърши.оттук нататък не се знае кога ще е финала, но се надявам да не се проточи много.

# 204

hahaha а не ти ли се дояжда като ги гледаш?  Joy Joy или само аз така все с гладните очи гледам  Blush

Уф, и още как  eat много обичам диня ...
А и може би малката ще ми го вземе  Mr. Green понеже тя обича диня повече и от мен  Stuck Out Tongue Winking Eye
Пуля се , и не мога да разбера от какво са направили семчиците , на истински приличат  Crazy

# 205
  • Плевен

Ето я тука схемата на този гоблен! PeaceТеглете и успех! Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462955.380

Я да си покажа и моите картички върху които се трудих цял ден! WhistlingНито са бродирани ,нито изонитени /но са върху панама/ Rolling Eyes!Използвах си цялата фантазия да ги създам,нали са за благотворителен базар Hug!

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 21:54 от pepen

# 206
Етап от Тоскана на Куадрос от мен

# 207
  • ГОре на черешата...
Ина, много е красиво  bouquet!
Как шиете с тези гергефи, все се чудя - това да боцкаш веднъж отгоре, веднъж отдолу не ви ли бави Rolling Eyes...

Пепен, мтного красиви и оригинални картички Peace!

Ох, сърбят ме ръцете да покажа етапче от поредния коледен подарък, но няма, че може да си го познаят - става невероятно нежно и красиво...само ще кажа, че е подарък за мъничката ми племенница, моята единствена и сладка Ивета Heart Eyes.

# 208
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ина, много е красиво  bouquet!
Как шиете с тези гергефи, все се чудя - това да боцкаш веднъж отгоре, веднъж отдолу не ви ли бави Rolling Eyes...

Пепен, мтного красиви и оригинални картички Peace!

Ох, сърбят ме ръцете да покажа етапче от поредния коледен подарък, но няма, че може да си го познаят - става невероятно нежно и красиво...само ще кажа, че е подарък за мъничката ми племенница, моята единствена и сладка Ивета Heart Eyes.
Аз шия с гергеф и.... не боцкам веднъж отгоре веднъж отдолу...  newsm78

# 209
  • ГОре на черешата...
А може ли като панамата е опъната толкова Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт