Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, вие нямате милост. Какви неща показвате само. mama na sofia ot sofia , снимките не са толкова важни, важното е че гоблените ти са хубави. bi bi to влюбена съм в тези пеперуди /да не се обиждат неспоменатите, но ще трябва да пиша хвалебствия до сутринта/   bouquet лека вечер на всички

# 256
  • край Дунав
Аз ших малкия Натюрморт с рак, ама това, което виждам тук е коренно различно от оригинала. цветовете са други...абе нещо не ми е както трябва. Вероятно е к-т на бг фирма, което не значи, че не е хубаво-просто цветовата гама е доста далеч от оригинала...
Относно Пластене на сено" по Росица Бакалова-със сигурност схемата я има, но в гобленарските сайтове се усеща някакво особено отношение към тези прекрасни бг репродукции-кътаме схемите и не ги пускаме. Вероятно като особено страхопочитание към г-жата, която ги създава с малко и прости цветове, но след това рисунъкът е като на живите картини..не знам дали успях да изразя това, което мисля, ама съм сигурна, че и Вие го чувствате  Blush

# 257
did_tag , skorpion , благодаря ви много , поне разбрах откъде мога да си го поръчам.  Hug

# 258
нещо дребничко-готово

много интересно, това шито ли е....допада ми, изчистени и "като по конец" някак си
казва се изонит.много лесно и приятно за изработка и става много красиво.това са първите ми опити

# 259
  • Балчик
Следващiтe ми елхови ураси от поредицата:

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 14:20 от Джемма

# 260
и поредните картички

# 261
Момичета, имам нужда от помощ! Набелязах си следващия проект и започнах да събирам конците. Нооо...проблем - №3530 DMC не намирам. Всъщност това е, което си набелязах, знам че някоя от вас го беше шила, нека помага, моля.

# 262
Искам да Ви попитам коледните картички на каква панама ги шиете?

# 263
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Искам да Ви попитам коледните картички на каква панама ги шиете?

Blush на остатъци  Blush
Аида 14, 16, 18, бг панама...  Hug каквото падне

# 264
Антония , мен ме съмнява този номер, по-вероятно е да е едно червено друго-3350

http://picasaweb.google.com/ina2211abv/CartelaDeCoresDMC?authkey … 03040628213500946
Имам и ключа , но може да е сгрешен
http://picasaweb.google.com/ina2211abv/Summertime?authkey=Gv1sRg … 80806151924398818

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 19:15 от ina.

# 265

И моя ключ е същия. На №12 пише 3530, от описанието май е някакво червено, така че може да  е сгрешен и наистина да е 3350  newsm78

# 266
  • Поморие
Дойде и моя ред да покажа накрая нещо готово. Най-накрая завърших - Коне не водопой
http://galle74.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.444150.21554455. Показвам го още неизпран и неизгладен, но нямах търпение да се похваля  Blush
Поздравления за показаната красота , която сътворявате момичета. Аз все още не съм се спряла на следващия , който да започна  Thinking

# 267
  • София
Джемма, страхотни миниатюрки!   bouquet Така ли си вървят с рамчицата или си ги купуваш отделно?

Момичета, вчера си наскубах огромни количества миниатюри със снежни човечета и коледни звездички, ако кажете - ще качвам малко по малко  Hug

Антония, и аз имам същия ключ. Вчера успях да намеря гоблена в .рат, но не мога да го отворя. Ако някой успее - ще го пратя, но подозирам, че и там е посочен същият номер, макар че не пречи да се провери  Hug

galle74, чудесен ти е станал, поздравления! Като го изпереш - направо ще блесне  Hug

# 268
 Hug Деси, мила - качвай миниатюрките, не се чуди. Сега е моментът - а и аз съм на тази вълна. Hug
galle74  smile3501 Поздравления!

# 269
  • София
Деси, давай .pat-a да го разнищим  Mr. Green
Е-mail: ivanichka@mail.bg
или по-лесно skype - ivanichka-st

Aз само ви чета и ви се рдвам на произведенията - от 2 месеца не съм пипвала игла, а колко готови комплектовки ме чакат....
И за коледни минита нямам настроение... и в игри ме няма тая година.... ужас направо

Общи условия

Активация на акаунт