Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
merlynn , страхотни рамки...от къде се снабди с тях
sayoonara , много добре си се справила,поздравления и от мен

а какъв гоблен би бил най-подходящ за подарък за ново жилище, дали пейзаж или нещо от сорта на молитвата? Моля,за идеи и снимки и да е нещо по-малко,за да се избоцка по-бързо Flutter

# 661
merlynn , страхотни рамки...от къде се снабди с тях
sayoonara , много добре си се справила,поздравления и от мен

а какъв гоблен би бил най-подходящ за подарък за ново жилище, дали пейзаж или нещо от сорта на молитвата? Моля,за идеи и снимки и да е нещо по-малко,за да се избоцка по-бързо Flutter
Зависи от стила на обзавеждане и за каква стая е предназначен.

# 662
хм, ами въобще не знам какво е обзавеждането, още не съм ходила там...

# 663
  • Плевен
sayoonara - HugБраво мила ,страхотно е станало и чорапчето , а топките са прелест! newsm10 smile3501 newsm51

meri1966 -   bouquetИ трите гоблена са красиви и стилно оформени! PeaceНай-хубавото е че на тебе ти доставят удоволствие и им се радваш  Hug!С всички нас е така  Grinning!
Показвам си първата и единствена за сега топка  Blush Mr. GreenДали ще има още ...... newsm78

tuly - предлагам ти този триптих с цветя!Бързо ,лесно и ефектно!Като ги избродираш и на панама с ламе ще стане още по-празнично !Може да не е в тези цветни рамки !Използвай въобръжението си и ще се получи перфектен подарък!Ако трябва да подмениш надписа или да го премахнеш ,не е толкова сложно!Може и само един от тях да ушиеш!Няма по-сполучлив подарък от букет цветя!Това с молитвата ,поне за мене вече е демоде  Mr. Green!Но избора си е твой! Hug

Ето аз съм избродирала розата за един юбиляр,точно за два дена  Blush Peace

# 664
Момичета,СТРАХОТНИ СТЕ!!! Hug Hugтакива красоти.....
sayoonara-впечатлена съм от твоето ботушче,Браво мила smile3501
meri1966-страхотни са гоблените,Браво newsm10
merlynn-много готини рамки,интересни са много. Peace
pepen,много ти е хубава топката Laughing.Станала е интересна Hug
Аз завърших моите коледни,които ще подаря Laughing
Ще ви ги покажа ,само да ги снимам всичките Simple Smile

# 665
  • Sofia
Аз също съм за цветя - тези които пепен е показала са супер  Peace

По този повод да ви се похваля - аз вече съм новодомка и започнах бавно но славно да си бода гобленчетата! Вече започнах 3те забравени - семейството мечки на Дайменшънс, слънчогледите на Ван Гог и една миниатюрка подарена ми от съфорумка преди 2 години  Embarassed

# 666
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...а какъв гоблен би бил най-подходящ за подарък за ново жилище, дали пейзаж или нещо от сорта на молитвата? Моля,за идеи и снимки и да е нещо по-малко,за да се избоцка по-бързо Flutter

Blush аз подарих голата маца  Blush два пъти
едната е в София, другата е тук  Hug

и двете са в спалните  Mr. Green що ли?  Mr. Green

# 667
  • sf
Преди да се подари гоблен на някой , най-добре е да се проучи дали той харесва такива и какви точно.
Имам лош опит  Confused

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 09:48 от donsita

# 668

Показвам си първата и единствена за сега топка  Blush Mr. GreenДали ще има още ...... newsm78

Като те знам колко пари струваш, със сигурност няма да е последната.

# 669
Моят първи коледен ботуш -завършен.

# 670
sayoonara, ботушчето е страхотно newsm10 smile3501 , а относно това дали има хора които не харесват гоблени, вярно е, не , че не ги харесват, а не ги оценяват. Незнам защо, но някой предпочита да му се подари картина от никому неизвестен автор, а гоблена..........това е нещо уникално, поне така аз мисля

# 671
  • Поморие
sayoonara,поздравления за ботушчето- много хубаво е станало   smile3501

# 672

sayoonara страхотен е ,браво  Hug

# 673
Много са хубави творенията ви, браво!
Моето мнение е, че наистина тези, които не харесват гоблен като подарък, не могат да го оценят, особено ако е шит специално за тях. Аз в момента шия едно мъничко гобленче "Сърце с цветя" за племенничката ми /на 9 години/, ще го подаря на рождения и ден през февруари. Естествено, посланието е, че много я обичам. Мисля, че ще я трогне много фактът, че е ушит специално за нея. По този повод искам да благодаря на момичето, което беше пуснало едни буквички. Сигурно ще си ги познае, когато види как съм ги направила  Hug Ето ги двете ми започнати, а индийката ще я започна след като завърша тези, тя си чака в кутията:

Вчера водихме децата на кино в The Mall и случайно видях, че и там има ателие за картини и рамкиране на гоблени. На малката и се спеше и нямаше как да разгледам. Някой дали е влизал или рамкирал там, за да сподели какви са качеството и цените?

# 674
  • Плевен

newsm09 newsm10 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Няма какво повече да кажа! newsm62 Емотикончетата говорят вместо мене!Вече си готова за Коледа,пълни го с подаръци и пращай! Hug

Бързаче си и ти ,кога търси схемата,кога го избоцка Wink!Така е когато се прави нещо за любим човек Heart Eyes!

Относно подаръците-цветята са винаги добър подарък ,дори и ушити  Crossing Arms Grinning!Но tuly не казва нищо  newsm78 Давам и няколко пейзажчета-сезони,които можеш да ушиеш както като композиция ,така и едно от тях което ти допадне Peace!Може да ги оформиш и като банер/така му казват рускините на парче панама едно под друго /!Схеми имам, но радикала работи бавно  ooooh!Качвам само на това сладко къщенце на Дим,много съм му навита и аз Wink!А нали става на въпрос за нов дом Grinning!

Като те знам колко пари струваш, със сигурност няма да е последната.

Joy Joy JoyТака си е ,но вече гледам  #Crazy и май ще  ги оставя за догодина,макар че имам една идея за нови моделчета  Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 14:30 от pepen

Общи условия

Активация на акаунт