Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 863
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • UK/София

-=Деси=- , аз също опитах с обикновена лампа и ми блестеше ужасно.Тази си я нагласяш както искаш и светлината ти пада под различен ъгъл, но в никакъв случай не ми натоварва очите.Мислех, че ще ми е доста тежко след като я закрепя на гергефа, но разликата е минимална.
  Би трябвало и тази на  DMC да е на същият принцип.Не знам как би падала светлината върху панамата.Казвам ти какво съм опитала аз.

# 91
  • Плевен
Давам ви линк към сайт с много и лесни схемички подходящи за всеки вкус!Файловете са в пдф и са супер!

http://www.cross-stitch-patterns.eu/index.php?ak=start&strona=0

Биляна-лампите много ми харесват  Peace,но нямам идея откъде в България да си закупим Thinking!Деси хайде да се организираме и да си купим !Аз също шия нощно време и с очила и такава с разпръскваща светлина мисля че ще е добра Crossing Arms!

# 92
  • София
Деси хайде да се организираме и да си купим !Аз също шия нощно време и с очила и такава с разпръскваща светлина мисля че ще е добра Crossing Arms!

Аз съм съгласна, ако иска и някой друг да се включи. Тази на ДМЦ за съжаление е изчерпана, а не се сещам къде на друго място може да се погледне  newsm78

# 93
  • UK/София

-=Деси=- , pepen, имам едно предложение.Ако искате може да ми преведете пари в бг сметка и аз ще ви купя лампите.За да не давате излишни пари за фирмите посредници на багаж от БГ до УК, мога да проверя и колко ще е доставката на колета до БГ.Така хем ще имате желаните лампи, хем няма да ви излязат скъпо.Разбира се може да се включат и други желаещи.Вие в БГ ще си разпределите лампите с вътрешната поща.

# 94
Скоро видях този начин за оформление на картички/от готова картичка се изрязва средата/ и днес се пробвах, мисля че се получава доста добре /снимката не е много хубава, но не ми се чакаше до утре/

# 95
  • Балчик
Аз пък имам нещо като суеверие, че ако не боцна някой бод преди нощна, на работа ще ми се разкатае фамилията.  ooooh! Joy

Ехеее, трябва и аз да си го втълпя, че само ви чета, а не шия нищо, лалетата ми не са мръднали от 2 месеца. Peace

# 96
  • Стара Загора
Картичката се е получила чудесно! А методът е наистина удобен. Аз имам 2 такива опита:

http://radikal.ru/F/i053.radikal.ru/1002/4c/b507f7d9a9e7.jpg.html

http://radikal.ru/F/s006.radikal.ru/i214/1003/05/e8886e6f5f15.jpg.html

И едно етапче:

Лека вечер Hug

# 97
  • Пловдив

-=Деси=- , pepen, имам едно предложение.Ако искате може да ми преведете пари в бг сметка и аз ще ви купя лампите.За да не давате излишни пари за фирмите посредници на багаж от БГ до УК, мога да проверя и колко ще е доставката на колета до БГ.Така хем ще имате желаните лампи, хем няма да ви излязат скъпо.Разбира се може да се включат и други желаещи.Вие в БГ ще си разпределите лампите с вътрешната поща.
ей, искам и аз да се вредя за лампа, че основно нощем шия.
 Преди като малкия сучеше по 20-30 минути се е случвало да шия докато го кърмя, но вече се наяжда за 3 мин . и не става  Laughing

# 98
pepen, много благодаря за линка, от къде ги намираш? Страхотни неща!

# 99
  • Атлантис, Галактика Пегас

И аз искам да се вредя за лампа.  Praynig

# 100
  • БЪЛГАРИЯ

Това си е суперско предложение!  Hug Но, моля, обяснете с подробности на г-жа Дебилчева- се моа  Embarassed -  как стават нещата! В какви срокове... , какви ще са сумите / ориентировъчно! / на финала... , кой ще се ангажира с препращането... И к'вот' се сетите!   newsm78

# 101
Преди като малкия сучеше по 20-30 минути се е случвало да шия докато го кърмя, но вече се наяжда за 3 мин . и не става  Laughing

Хи-хи и аз така, ама вече - нъц!

И аз искам лампа, че май вече само вечер ще мога да шия.

# 102
  • Plovdiv

Значи, и аз съм на опашката за лампи,  предлагам да се преброим, Биляна да ги купи и изпрати! Аз мога да се ангажирам с организацията!( брой лампи, пари и т.н.) ако сте навити, разбира се! Embarassed
Успешен ден на всички!

# 103
 HugЕто и моето последно ню-ню :
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.21450486
Сега започвам с новогодишните картички  santa2 Nature Snowman

# 104
  • София
Бройте ме и мен за лампите  Hug

Биляна
, май колета се очертава да е доста голям Simple Smile   bouquet

Росирай, идеята за старите картички и страхотна, сега ще изнамеря моите от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт