Бродирана красота - Гоблени 78

• 109 024
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте момичета! От доста отдавна не съм писала тук, защото нямам никакво време за гоблени Tired Вие със сигурност правите все същите красоти   bouquet И сега понеже реших да си купя най-после нов гоблен, но не му знам името реших тук да питам..
http://petjahristova.snimka.bg/tapestries/gobleni.300166.14765273 Това е шито от petjah, използвам нейна снимка, защото единствено за нея се сещам, че го е шила. Ако може да ми помогнете с името на дизайна ще съм Ви много благодарна!  Hug

08689 Dimensions - Sleigh Ride

# 121
Деси, огромни благодарности newsm51

# 122
 newsm10 http://dhruseva.snimka.bg/tapestries/gobleni.547111.all
Отскоро и аз съм вече с албум - да ви покажа скромните си творения.

На всички "сръчни ръчички" пожелавам вдъхновение и повече свободно време!   bouquet

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:00 от d_h_ruseva

# 123
  • Пловдив
d_h_ruseva поздравления! Много хубава колекция, продължавай да я попълваш с такива красоти!

# 124
d_h_ruseva Hug - чудесна колекция.Моите поздравления - продължавай в същия дух.Не е важно колко гоблена имаме,важното е да са направени с любов и да ни е приятно!

# 125
Здравейте!
От доста време ви чета и се възхищавам на сръчността ви! Страхотни неща показвате!
Въпросът ми е има ли някой представа за един гоблен - "Целувката" или "За твоя рожден ден"?! На коя фирма е, има ли някой схеми?! Много ми харесва!

# 126
  • БГ
Я погледни тук.Предполагам знаеш как се ползва безплатното сваляне,ако не - пиши!

http://depositfiles.com/en/files/o310oci72

# 127
  • в една мансарда точно под звездите ..........
d_h_ruseva поздравления за албумчето ти! Много красиви гоблени имаш! Покрай форума съм сигурна, че ще се увеличат многократно!
  bouquet

# 128
Момичета,"Парижкия пазар" на коя фирма е?

# 129
Момичета,"Парижкия пазар" на коя фирма е?

Доколкото аз знам е на Дименшънс.

Случайно на някой да му се намира този снежко?

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
във Велинград съм. ако има някой тук може да си организираме срещица Simple Smile Simple Smile Simple Smile

не шия, щото непромокаеми гоблени още не са измислени  Crazy

# 131
  • София
d_h_ruseva прекрасна колекция  Peace Пожелавам ти бързо, бързо да набъбне  Wink
От мен едно топло, току що изпрано и изгладено

Сега се подхващам Жътварките, че горките си стоят на полето вече втора година  hahaha

# 132
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Goody приятна ти почивка!  Hug

бадем много е хубав и успех с Жътварките  Peace

# 133
Здравейте!
От доста време ви чета и се възхищавам на сръчността ви! Страхотни неща показвате!
Въпросът ми е има ли някой представа за един гоблен - "Целувката" или "За твоя рожден ден"?! На коя фирма е, има ли някой схеми?! Много ми харесва!
  Успя ли да го изтеглиш? Аз го имам, ако искаш ще ти го изпратя!

# 134
бадем, поздравления....аз преди време ти исках схемата, но още не съм почнала,Колите са любимите на малчо...

Гуди, кво праИш чак у Велинград...ааа, избяга от Влахия на почивчица ли... Laughing

Парижкият пазар и на мен ми хареса, като видях етап от него...ще е трудоемък,няма спор...В момента и аз шия един гоблен с доста единични бодове и шареня по него, но пък както писа една съфорумка, когато издирвах номерата на конците - ще стане чудесен

Общи условия

Активация на акаунт