Бродирана красота - Гоблени 78

• 109 024
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,"Парижкия пазар" на коя фирма е?

Доколкото аз знам е на Дименшънс.

Случайно на някой да му се намира този снежко?

Ето тук го има  Снежко - http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=525276&pg=9

# 136
във Велинград съм. ако има някой тук може да си организираме срещица Simple Smile Simple Smile Simple Smile

не шия, щото непромокаеми гоблени още не са измислени  Crazy

Понеже знам колко си добра в навигацията, мини навръщане през мен.Ако навиеш мъжо, ще го целувам му кажи  Mr. Green

# 137
  • Перник
Така и не видях схемата на "Натюрморт с рак".Знам,че има и друг вариант,който в момента го има в последния брой на "Галерия бродерия".Ако може и двете схени?Благодаря.

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
във Велинград съм. ако има някой тук може да си организираме срещица Simple Smile Simple Smile Simple Smile

не шия, щото непромокаеми гоблени още не са измислени  Crazy

Понеже знам колко си добра в навигацията, мини навръщане през мен.Ако навиеш мъжо, ще го целувам му кажи  Mr. Green

Мунаааааааааа  Joy Joy Joy Познаваш ме добре. вчера всички пътища водеха към Пазарджик  Blush пак срааам, срааам (едно гадже имах от там, сигурно затова)

# 139
Здравейте!
От доста време ви чета и се възхищавам на сръчността ви! Страхотни неща показвате!
Въпросът ми е има ли някой представа за един гоблен - "Целувката" или "За твоя рожден ден"?! На коя фирма е, има ли някой схеми?! Много ми харесва!

аз също имам схемата на "Целувката" наистина е многто сладурски, ако искаш дай един мейл и ще ти я пратя!

# 140
Записче, да не ви изпусна  Heart Eyes че в новата темичка не съм писала ...
А то кога за нула време сте изписали цели 10 странички  Wink , а сега нямам време да ги прочета , че трябва да приспивам малката   sleepuu
Обаче , тези кръстчета  Two Hearts  , само че незнам как се нарича точно , но това си е пристрастяване, откъдето и да го погледна , то си е направо като болест Crazy  като седна да боцкам , и не мога да се откъсна , не ми се става поради никаква причина Rolling Eyes казвам си " само това редче тука" , после "айде да довърша и тези тука двете горе, и спирам " и т.н... Embarassed

# 141
  bouquet страхотни сте момичета  Hug

# 142
 newsm51

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!!!
Вдъхновихте ме за нови "подвизи".   bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Здравейте!
От доста време ви чета и се възхищавам на сръчността ви! Страхотни неща показвате!
Въпросът ми е има ли някой представа за един гоблен - "Целувката" или "За твоя рожден ден"?! На коя фирма е, има ли някой схеми?! Много ми харесва!

аз също имам схемата на "Целувката" наистина е многто сладурски, ако искаш дай един мейл и ще ти я пратя!
Аз го ших. Ето го ушит http://aynur.snimka.bg/tapestries/gobleni.413973.15387556.big

# 144
Завършвам "морската приказка" и веднага започвам "Целувката" влюбена съм в него!

# 145

Видях го там, ама нещо не мога да го сваля  Confused Нека, ако някой си го е свалил или може оттам - да помогне.  Praynig

# 146
Дай ми имейл.Свалих го, ще ти го пратя.

# 147
  • София
ето го на Милена стил , а ето го и в албумче http://eminav.snimka.bg/tapestries/za-tvoya-rojden-den.429217.all

# 148
  • София

Обаче , тези кръстчета  Two Hearts  , само че незнам как се нарича точно , но това си е пристрастяване, откъдето и да го погледна , то си е направо като болест Crazy  като седна да боцкам , и не мога да се откъсна , не ми се става поради никаква причина Rolling Eyes казвам си " само това редче тука" , после "айде да довърша и тези тука двете горе, и спирам " и т.н... Embarassed

И аз съм така, даже снощи моя човек на 3-4 пъти, айде няма ли да спираш..., айде стига ши де... а аз като тебе :Само да си довърша ей това, е и тези тука да ги направя...И сега само си мисля как довечера като се прибера вечерям и почвам, а дотогава колко време има... Да не говорим, че за друго може да нямам пари, ама за конци и панама, винаги ще се намерят smile3520 Кво да се прави, увлича се човек, особено като му се получава, а и нищо друго не ме успокоява така.

# 149
 Grinning А знаете ли колко хора намират бродирането за "изнервящо" ?  Stop
И на мен също ми действа добре на нервите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт