Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 927
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами да.  Peace Аз обичайно подлагам пръста под панамата. За други не знам Mr. Green

# 211
  • София
А може ли като панамата е опъната толкова Rolling Eyes.

Теоретично можеш да не я опъваш толкова, предполагам. Аз боцкам като Корделия - веднъж отгоре и веднъж отдолу, но не се бавя, защото притискам гергефа между масата и гърдите (извинявам се  Embarassed), така че да стои неподвижно, и по този начин са ми свободни и двете ръце и си шия и с двете - едната стои долу, а другата - горе

# 212

Три дена не съм чела,а темата се напълнила с красоти  Hug
Аз минавам само да покажа дребен подарък за рожден ден на колежката:

и се връщам да чета.

Приятна вечер!

# 213
Добра вечер пъргавелки със сръчни ръчички!
Честит ви празник на християнското семейство - Въведение на пресвате Богородица

Много красоти сте показали - поздравления.А аз още бабувам на Парижкия пазар-някак си не мога да шия два еднавременно

# 214
  • София
joana-d, pepen много красиви картички  Peace
От мен пак отклонение от плана Simple Smile за една мноого мъничка шушулка, която изненада всички

# 215
Влизам да се похваля с нещо нежно, приятно за шиене, току що завършено и още неизпрано  Blush . това Дименшънче ме плени още, като го видях, уших си го с голямо желание.

Както забелязвате имам голяяма грешка на него. От колко години шия и такава глупост не съм правила  ooooh! . От мерак отидох, взех си единственото синьо парче панама, което успях да открия в нашият град (дори беше мостра), накупих си конците и без да му мисля го започнах. Просто ми се стори, че ще ми стигне, а бях намерила само средата. Малко по-късно се усетих к`ви съм ги свършила и че панамата няма да ми стигне, нооо като една упорита коза  Laughing реших, че ще си го завърша така . Ако никой не се наеме да ми го рамкира, аз ще си го рамкирам сама  Crossing Arms .

п.п.Между другото на живо е по-красив, не знам защо ми се размазва на снимките.

# 216
  • София
bi_bi_to,   разкошно е!   bouquet Аз мисля, че няма проблем да ти го рамкират. В такива случаи внимателно пришиват парче панама, застъпват ръба с паспарту и слагат рамка. Поне така правят в този магазин, от който пазарувам аз Hug

# 217
bi_bi_to гобленът е много свеж. Няма проблем с рамкирането - хората си знаят работата. Ще видиш колко хубав ще стане/не че сега не е Grinning/.

# 218
  • София
bi_bi_to, прекрасен е!
И при мен се случва подобно нещо, но с Орхидеите на Ланарте, оригинална комплектовка. Чак като уших едната орхидея забелязах, че средата отбелязана на схемата изобщо не е среда  Confused От бързане не съм обърнала внимание и сега върви малко смъкнат, но  ще се събере в платното.

# 219
  • Плевен
bi_bi_to - прекрасен е  Peace newsm10 smile3501 smile3525!Ето ти го малко осветен от мене ! BlushНе съм го виждала на живо и дано съм достигнала действителната му красота Rolling Eyes!Те и моите винаги се различават от това което е на живо спрямо снимката! WhistlingЕ, какво пък,ние сме гобленарки ,не фотаджийки  Joy !

# 220
Здравейте сръчни хубавици! Hug
толкова отдавна не съм се вясвала,че едва ли някой ме помни Crazy...пиша ви с молба за помощ Praynig
трябва ми читава схема на ей този чорап Grinning

поразрових тук там,но нещо не можах да се справя Rolling Eyesтази,която намерих не е с пълен ключ!

много благодаря предварително!
...и бързам да изкажа възхищението си от всички красоти,които видях тук!
поздравления!  bouquet
Heart Eyes

# 221
Момичета  Hug Hug Hug , благодаря ви  Blush , чак ме хвана срам, но пък така имам по-голям стимул и се гордея с това, което правя. Сега нямам търпение да го рамкирам, но пък и предният Дименшън чака за рамка, та ще видим кога ще му дойде реда  Confused .

pepen ,   bouquet . Сега се доближава до действителността  Laughing . Вярно, явно фотографията не е моята силна страна  . Дето се казва, на калпавия фотограф, лошото време му пречи  hahaha .

# 222
ей, Бела, радвам се да те видя отново  Hug

# 223
Здравейте!
Аз пак с въпросче:  Mr. Green това какво ще рече "Бродира се 1/2 кръстат бод с цяло мулине", защото си взех една щампирана панама на Милена стил и не мога да разбера какво ще рече това 1/2 #Crazy newsm78

# 224
bella_, погледни тази http://webfile.ru/4859436, но мй е малко по-различно...

Общи условия

Активация на акаунт