Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 930
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
е що да са полудели, като има такива гламави като мен дето се вързаха  Mr. Green със сигурност ще има и други Simple Smile

Не разбрах тези кутии с шишарките за какво са?

# 376
е що да са полудели, като има такива гламави като мен дето се вързаха  Mr. Green със сигурност ще има и други Simple Smile

Не разбрах тези кутии с шишарките за какво са?

# 377
Whatever, много ти благодаря! Ама тия наистина са луди - тоя кеш за нищо го нямат вече ...  Crossing Arms

# 378
Ааа rostan, мерси. То пише Harvest gift, значи нещо дето обира животните, дърветата, сградите... така си го обяснявам аз... Аз имам съседи , които вече шерват тези кутии....

Ето

Как става това?  Thinking

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 21:52 от Whatever

# 379
  • UK
Харвест  пише, щото така се казва и е за съответния празник, все едно за Коледа щеше да е Кристмас. От него не знам какво се пада, вероятно пак доволно количество берачки и други глупости като от великденските мистъри яйца, дето пак така се взимаха за 10 нещо-си.

# 380
Харвест  пише, щото така се казва и е за съответния празник, все едно за Коледа щеше да е Кристмас. От него не знам какво се пада, вероятно пак доволно количество берачки и други глупости като от великденските мистъри яйца, дето пак така се взимаха за 10 нещо-си.

Ти обаче позна, че това не са просто обикновени мистъри кутии, както си мислехме  Mr. Green

# 381
  • UK
За съжаление.

# 382
Обикновено май на следващия ден след като се е появил метода с Charles го пускат, т.е. утре  Mr. Green

# 383
Обикновено май на следващия ден след като се е появил метода с Charles го пускат, т.е. утре  Mr. Green

Познах Mr. Green

# 384
  • София

Познах Mr. Green

Браво! Получаваш усмивка по радиото.  Mr. Green

# 385

Познах Mr. Green
Ти си жесток бре. Как ги познаваш тия работи. Peace

# 386
От кутията за 10 Dishes ми се падна малко пуйче, какво друго се пада?

# 387
  • София

на мен корниш кокошка

# 388

Ако разбирам правилно от кутията може да се падне едно от другите неща: "Harvest Surprise could give any of the other 5 Thanksgiving Feast redeemable items."
Искам да питам това дърво с дъвките случайно се пада, така ли? Много го искам, а 30 кешчета...  Shocked Свидят ми се за дърво... Confused Confused Confused

# 389

на мен корниш кокошка

Мн. странно http://farmville.wikia.com/wiki/Harvest_Surprise  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт