Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 930
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Сега пък ми се падна уголемяване на човечето (пфу, за какво ми е...)

# 391
Сега пък ми се падна уголемяване на човечето (пфу, за какво ми е...)

Намерих нещо, мисля, че това вече е достоверно, слушайки ви http://farmturkiye.blogspot.com/2010/11/harvest-surprse-kutusundan-ckanlar.html
Общо взето не мисля, че си струва да се взима тази кутия, може би най-накрая, след като си вземем другите неща  Crossing Arms

# 392
  • София
Искам да питам това дърво с дъвките случайно се пада, така ли? Много го искам, а 30 кешчета...  Shocked Свидят ми се за дърво... Confused Confused Confused

Това дърво може да се пръкне от дръвчето със захарния памук или със сладоледа, или да ти се падне от mystery seedling.

# 393
Цитат
Това дърво може да се пръкне от дръвчето със захарния памук или със сладоледа, или да ти се падне от mystery seedling.

Мерси за бързия отговор. Бързам да ги вкарам в градинка тогава  Peace

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 10:58 от Галя K

# 394
  • UK
Хора, имам странна молба. Заменям дръвчета за напълно пораснали дървета. Имам много лейки и не искам да ги продавам, а нямам за какво да ги използвам, трябват ми 20тина дръвчета. Таа, ако си обирате градинките и ви се падне дръвче, нали дава да пратиш едно на съседите си, ако някой се навие да ми прати дръвчето, аз ще го полея и ще ви пратя вече готовото дърво обратно. Simple Smile Просто искам да използвам лейките, понеже не ми дава да приемам подаръци, щото са над 200. Simple Smile Така вие сте на печалба с две дървета от съответния вид, без да си хабите лейките за едното, а аз ще си оправя кутията за подаръци. Simple Smile

# 395
Хора, имам странна молба. Заменям дръвчета за напълно пораснали дървета. Имам много лейки и не искам да ги продавам, а нямам за какво да ги използвам, трябват ми 20тина дръвчета. Таа, ако си обирате градинките и ви се падне дръвче, нали дава да пратиш едно на съседите си, ако някой се навие да ми прати дръвчето, аз ще го полея и ще ви пратя вече готовото дърво обратно. Simple Smile Просто искам да използвам лейките, понеже не ми дава да приемам подаръци, щото са над 200. Simple Smile Така вие сте на печалба с две дървета от съответния вид, без да си хабите лейките за едното, а аз ще си оправя кутията за подаръци. Simple Smile
ако имаш търпение до довечера, когато ще са ми готови градините за обиране, ще получиш от мен и повече от 20 семенца:)
но май ще трябва да сме приятели

# 396
  • UK
Ами аз нямам избор. Simple Smile Ако не успея да ги събера до довечера, имай ме предвид. Simple Smile Засега ми трябват още 15-16, за да ми намалеят нещата в кутията под 200. Simple Smile

# 397
  • София

Стой на линия! След малко ги почвам моите градинки  Wink !
Аз нямам ни една лейка.

# 398
  • UK
Добрем, тук съм. Simple Smile Имам още 190 лейки. Simple Smile Онзи ден забравих, че съм оставила линка да се рефрешва, и се сетих след 15 минути, та имах към 400. Повечето ги използвах, ама сега нито мога да си приема подаръците, нито да взема от стената повечето неща, дава ми семенца да взимам (слава Богу), тухли, пирони, дъски, мисля че мога да осиновявам животни, но не ми дава да взимам нещата за тази маса за Деня на благодарността. Simple Smile

# 399
  • UK
Много благодаря за помощта, вече нямам нужда. Simple Smile Знаех си, че тук веднага ще се намери кой да ми помогне. Simple Smile

# 400
Вече се конвентират лилави телета .... http://farm.hackers.am/converter/  Two Hearts

# 401
Вече се конвентират лилави телета .... http://farm.hackers.am/converter/  Two Hearts
На мен все не ми се получава това с конвертирането, така че...  ooooh! Значи линка трябва да е действащ и да е от изгубено животно или родено теленце така ли?

# 402
На мен все не ми се получава това с конвертирането, така че...  ooooh! Значи линка трябва да е действащ и да е от изгубено животно или родено теленце така ли?

Да! А такива намирам все по рядко на моята стена.... Tired

# 403
Еми явно трябва да приема, че просто не ми се получава  Confused

# 404
Наскоро някой се оплакваше от липси в бокса......моля да  ми пише на лични.
Още една  молба, не бъдете толкова алчни - ограничете си ботовете....... да тършувате и вземате предмети от боксовете на съседите си е най-малкото жалко Tired.

Общи условия

Активация на акаунт