Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 863
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,по колко градинки може да имаме,че се опитах да построя 10-та и не ми позволи  newsm78

# 526

Ами добре, аз казах какъв е проблема защото знам...но явно са глупости.
Успех!

# 527
  • not found
Здравейте,по колко градинки може да имаме,че се опитах да построя 10-та и не ми позволи  newsm78
Вероятно имаш някъде недопостроена , можеш колкото искаш толкова да имаш  Peace
Аз имам въпрос за дърветата , може ли от градинка с дървета от 2 ниво да излезе дръвче от ниво 1 ?

# 528
  • UK
Ти хубаво знаеш, но нито чат имам, да съм пращала линкове по него, нито каквото там каза. Проблема не е от браузъра, понеже не ми отваря Фейсбук с никой браузър, както и на друг компютър, поне до вчера, днес го отвори на друг компютър в Мозила, а току що - на моя на ИЕ. В Мозила още не иска. Обясни ми, като "знаеш", как става тоя номер?

# 529
Ти хубаво знаеш, но нито чат имам, да съм пращала линкове по него, нито каквото там каза. Проблема не е от браузъра, понеже не ми отваря Фейсбук с никой браузър, както и на друг компютър, поне до вчера, днес го отвори на друг компютър в Мозила, а току що - на моя на ИЕ. В Мозила още не иска. Обясни ми, като "знаеш", как става тоя номер?

Аз ще обясня, без проблем, само ако може малко по-спокойно и възпитано когато някой се опитва да помогне.
Надписа със скриптата го показва само когато някой праща линкове, ти може да не си изпратила, но на теб са ти.
Това е положението, повече няма да обяснявам след като пиша глупости.
Явно тук мнение се зачита само ако си писал 1000 пъти, без значение, че човек се опитва да помогне, а другите говориме глупости.

# 530
  • UK
Няма значение колко пъти си писал, а какво пишеш. В случая това са глупости, да, понеже надписа със скрипта го показа днес, вчера не го показваше нито на моя компютър, нито на другите два, от които пробвах да вляза. Днес го показа, 24 часа след като се появи проблема, без никой да ми е изпращал линкове, или пък аз да съм изпращала на някого, и проблема не беше само при мен, няколко човека се оплакаха. Сега, без нищо да съм правила, влизам без проблем през ИЕ, но не и през Мозила - тоест, благодаря за опита да помогнеш, но това са глупости. Просто аз лично видях паралел между поста ти и това, което писах по рано днес за пращането на линкове.

# 531
http://farmvillelinkconverter.blogspot.com/ Абе в този конвертър не ми дава линк на лилаво теле. В "моя телевизор" ли е грешката? Май някой беше писал, че е взел лилаво теле от там...  newsm78

# 532
  • София

Аз ще обясня, без проблем, само ако може малко по-спокойно и възпитано когато някой се опитва да помогне.
Надписа със скриптата го показва само когато някой праща линкове, ти може да не си изпратила, но на теб са ти.
Това е положението, повече няма да обяснявам след като пиша глупости.
Явно тук мнение се зачита само ако си писал 1000 пъти, без значение, че човек се опитва да помогне, а другите говориме глупости.

това е истина, имах такова преживяване скоро, получи се в момент на активна обмяна на линкове по чата, изведнъж ми блокира браузъра и го правеше пак като опитвах да отворя фейса през всякакви браузъри.
Наложи се от друг ай пи адрес да вляза във фейса и да затворя чата и после можех и от моя адрес да отварям фейса.

# 533
Няма значение колко пъти си писал, а какво пишеш. В случая това са глупости, да, понеже надписа със скрипта го показа днес, вчера не го показваше нито на моя компютър, нито на другите два, от които пробвах да вляза. Днес го показа, 24 часа след като се появи проблема, без никой да ми е изпращал линкове, или пък аз да съм изпращала на някого, и проблема не беше само при мен, няколко човека се оплакаха. Сега, без нищо да съм правила, влизам без проблем през ИЕ, но не и през Мозила - тоест, благодаря за опита да помогнеш, но това са глупости. Просто аз лично видях паралел между поста ти и това, което писах по рано днес за пращането на линкове.

За да пиша, от какво се получава явно и аз пращам линкове.....паралели няма, не търсете под вола теле. Този проблем не е само при мен, а и при много други хора....явно сме много глупавите. Скриптата се е появавала и преди но като натиснеш продължи се оправяше,а от линкове блокира. Повече не ми се занимава, лека вечер!

# 534
  • София
http://farmvillelinkconverter.blogspot.com/ Абе в този конвертър не ми дава линк на лилаво теле. В "моя телевизор" ли е грешката? Май някой беше писал, че е взел лилаво теле от там...  newsm78

http://farm.hackers.am/converter/ аз от тука го взимам лилавото теле

# 535
alpha_beta МНОГО ти благодаря... От кога се мъча   bouquet

# 536
МГМ, може ли малко по-спокойно да го караш, че на моменти се натоварвам с вечната ти изнервеност и то излята върху някой пишещ в темата  Confused Дори ludalina да пише "глупости", може просто да ѝ кажеш, че не е права, а не да квалифицираш  Tired В крайна сметка тя казва това, което знае, пък било и невярно. Има друг начин на комуникация и запазване на добрия тон, който ти често нарушаваш и вечно махаш с пръст на някого. Казвам ти всичко това, не за да се заяждам - напротив. Ако може да запазим добрия тон, поне за толкова елементарни неща. Между другото, ти винаги се оплакваш от недобросъвестни съседи, аз откакто съм ти съсед не съм хванала нито едно! нещо от теб. И? Трябва да вляза в твоя тон и да запея песента за "некоректните съседи"? Нямам намерение, тъй като играта я приемам като игра и малко ме интересува от кой съм хванала или не нещо  Peace Ама ти един път им се караш настървено, един път правиш същото. Не е много честно...

пп - надявам се да запазим добрия тон между мен и теб, но това ми е мнението към момента, може да ме изтриеш от фейса, ако смяташ, че говоря глупости  Grinning

# 537
  • UK
Трейси, не хващаш нищо от мен, понеже аз нищо не пускам, колко пъти трябва да го напиша? Даже днес писах - не съм добър съсед, изтрийте ме, ако не ви кефя. Не е сложно.

# 538
То, че не е сложно не е... Аз не съм и държала сметка хванала ли съм нещо от теб и защо. Но доколкото помня големи брожения бяха от твоя страна за пращането на линкове на определени съседи и как не се взима нищо. В крайна сметка някаква позиция имаш ли, защото само в тази тема си смени няколко пъти позициите и то в краен плюс и минус  Crazy А за квалификациите (да не кажа обидите  Tired) към пишещи тук не ми се коментира, просто те помолих да си ги спестиш, има някакви граници, но то явно не е моментно настроение, поне вече така го разбирам... Confused

пп - знаеш, че това не ми е първия пост по темата и ако те изтрия определено няма да е за играта, защото тя за мен е просто игра  Peace

# 539
  • UK
Ако знаех как се казваш, щях да ти спестя усилието да ме триеш. За разлика от теб, очевидно, аз си нямам списък на приятелите си, в който да си записвам от кого какво съм взела. Мнението ми пък не се е променило, всеки си решава как да си играе, не си падам по хора, които ме убеждават, че съм загубенячка, понеже не ползвам техните програми, не си падам и по такива, които използват програмите си за да ощетяват мен, тоест да взимат всичко от стените на съседите си (и, ако не си се светнала досега, не самите приятели са виновни, че всичко им се взима на втората секунда, а техните приятели), ОК съм, когато си ги правят сами тихо, без да ми пречат и без да ми ги навират в лицето като "правилния", "умния" и "готиния" начин. Сега разбра ли ме?

Относно поведението ми в темата, как пък един пък не съм се държала кофти с Кали Мей, или с Овчарчето, например? Да не мислиш, че ги познавам от по дълго, отколкото останалите, че съм си говорила повече с тях, или че по някакъв друг начин са заслужили доброто ми отношение, освен с писане в тази тема като всички останали?

Общи условия

Активация на акаунт