Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 861
  • 725
  •   1
Отговори
# 540

Относно поведението ми в темата, как пък един пък не съм се държала кофти с Кали Мей, или с Овчарчето, например? Да не мислиш, че ги познавам от по дълго, отколкото останалите, че съм си говорила повече с тях, или че по някакъв друг начин са заслужили доброто ми отношение, освен с писане в тази тема като всички останали?
[/quote]

Тогава аз да разбирам, че съм те предизвикала да се държиш кофти???
И ако не ме лъжат очите и други хора казаха, че не говоря глупости.
Благодаря!

# 541
Трейси, не хващаш нищо от мен, понеже аз нищо не пускам, колко пъти трябва да го напиша? Даже днес писах - не съм добър съсед, изтрийте ме, ако не ви кефя. Не е сложно.

МГМ, казваш, че не си добър съсед и че си разменяш линкове с някой по чата, и че не публикуваш нищо на стената си. Твърдиш, че тези, които ползват бота също не са добри съседи, а си срещу тях и често го споменаваш. Това не ви ли прави по някакъв начин еднакви?

# 542
Оф, нямам си на идея. Остави не се хаби, въпрос на характер...и възпитание може би  Peace Аз също нямам списък, просто от темата и вечното ти мърморене съм те запомнила и ми е направило впечатление, че нищо не съм взела от теб. Ако имах списък щеше да го разбереш на втората седмица, защото ако не държа отчет за какво ми е този списък?  Mr. Green Но... до там са ти разсъжденията, твой проблем. Явно няма как да се говори нормално с човек, който днес е така, утре друго... пък и без да се замисли раздава титли  Rolling Eyes Говоря за хора, които с нищо не са го заслужили - то не бяха идиоти, то не писаха само и единствено глупости. И що - щото някой казал, че знае еди какво си. Аз какво да добавя повече... Ти не намираш за проблем това ти поведение, аз само те помолих, ако може да не си изливаш нервите точно тук Stop Но пък то явно не са нерви, а перманентно състояние. Съжалявам, за което...не бях с такова цялостно впечатление. Но е все тая в крайна сметка  Peace

# 543
COMING SOON to FarmVille

LE Winter Holiday Theme
New LE items and re-releases
Winter Workshop coming soon
Winter Workshop will be a constructible building that can be harvested for coins
Holiday Tree will make an appearance
Farmers will be able to collect special goodies to make presents
Chicken Coop Expansion is on its way.

По някое време ще има и нов изглед на маркета

# 544
Аз само да кажа, че вече в базата е сложена табелка за карамеленото дърво.  Peace

# 545
Къде можеше да пиша за изчезнали табелки ?

# 546
# 547
Chicken Coop Expansion is on its way.....

Да беееееееее, точно когато продадох поне 50 броя рейнбоу кокошки ли., #2gunfire ooooh! ooooh! ooooh!

# 548
  • София
маркета при мен на един от помощните акаунти вече е с новия вид

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 10:23 от petta

# 549
# 550
Някой купил ли си е бебчето дракон Confused И ако да, може ли една снимчица  Flutter

# 551
Ето го:

И между другото знаете ли, че след събиране на 150-те ястия за масата, отключва и костюм, който струва 300 събрани ястия, но дали като го вземеш после дава да се публикува костюма, или остава само за теб?  

# 552
  • Абсурдистан
И аз това се чудех - дали ще ми даде да публикувам костюма newsm78

# 553
Галя К , благодаря, много е сладко!!!

# 554
  • София

И между другото знаете ли, че след събиране на 150-те ястия за масата, отключва и костюм, който струва 300 събрани ястия, но дали като го вземеш после дава да се публикува костюма, или остава само за теб?  

Да дава да се публикува.

Общи условия

Активация на акаунт