Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 068
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
# 121

този път бързо  неутрализираха линковете  Confused

# 122
Някой да знае нещо по въпроса: сутринта имаше едни лисички в маркета (струваше едната 40 000 монети), вече ги няма... Защо така? Не пишеше, че са за определено време?   newsm78

# 123
Работи ли още линка за конвертиране на животни? И ако да, как беше той? Simple Smile

# 124
Някой да знае нещо по въпроса: сутринта имаше едни лисички в маркета (струваше едната 40 000 монети), вече ги няма... Защо така? Не пишеше, че са за определено време?   newsm78

Да, и на мен ми направи впечатление - за 40 000 coins бяха, нали
Аз не проверих дали имам такава и не си взех  Tired

# 125
Беше си грешка. Изобщо не трябваше да са за продажба. Оправиха го обаче. Който взел- взел.

# 126
До marto12345: Да, но как се получи така... Добре, че съм се ориентирала, но например майка ми не се усети, а предполагам, че и много хора са пропуснали... Но аз съм оптимист и вярвам, че пак ще ги пуснат  Peace (вероятно с кешчета)

# 127
Работи ли още линка за конвертиране на животни? И ако да, как беше той? Simple Smile

http://farm.hackers.am/converter/

при мен работи  Peace

# 128
ех и аз исках лисичка, мн. са хубави  Heart Eyes Heart Eyes

# 129
Днес отново забелязах нещо странно ... посевите ми са готови за обиране и половината изглеждат като наторени, но като отида с мишката не ми изписва, че са наторени ... на някой случва ли му се това?

# 130
  • Абсурдистан

http://farm.hackers.am/converter/

при мен работи  Peace

как работи този линк.
Какво трябва да поставя, за да ми го конвертира

# 131
Трябва да поставиш линк на изгубено животно Simple Smile

# 132
Има нещо ново за строене  Rolling Eyes

# 133
До marto12345: Да, но как се получи така... Добре, че съм се ориентирала, но например майка ми не се усети, а предполагам, че и много хора са пропуснали... Но аз съм оптимист и вярвам, че пак ще ги пуснат  Peace (вероятно с кешчета)

То интересното е, че тея лисици бяха в Mystery Game от миналата седмица  newsm78

# 134
  • София
хора,някой иска ли да ми стане съсед

petya_gn@yahoo.com

Общи условия

Активация на акаунт