Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 053
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Къде мога да прочета, каво да правя с лейките и семената. 

# 166
не мога да си напълня хранилката цъкам на храната и нищо друг има ли такъв проблем? newsm78 а едната ми е пълна от два дни и не хваща нищо?

# 167
Нова придобивка за любителите на бота - Plugin* - Superplow v2.0 by MrN (12 Nov 10). Плъгинът служи за клониране на плотове /лехите/. Как се използва  - 3-тия постинг тук.

Забележка - Не надвишавайте общия брой на елементите във фермата над 3000!
БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 168
Ако малките дръвчета не ги поливам дълго време, има ли опастност да изсъхнат ?

# 169
Ако малките дръвчета не ги поливам дълго време, има ли опастност да изсъхнат ?

Мисля, че не

# 170
  • UK
Опасност няма, "опастност" - още по малко.

# 171
Нова придобивка за любителите на бота - Plugin* - Superplow v2.0 by MrN (12 Nov 10). Плъгинът служи за клониране на плотове /лехите/. Как се използва  - 3-тия постинг тук.

Забележка - Не надвишавайте общия брой на елементите във фермата над 3000!
БЛАГОДАРЯ   bouquet

Ето и ръководство на български:

Разширяване на обработваемата площ във фермата със Superplow  

Source: http://kornitsa.com/forum/o-aeee/farmville-tot-tkoe/msg6412/#msg … 412#ixzz15BgN4lkD

# 172
запис   bouquet

# 173
не мога да си напълня хранилката цъкам на храната и нищо друг има ли такъв проблем? newsm78 а едната ми е пълна от два дни и не хваща нищо?

Същото е и при мене- и в двете ми ферми хранилките са пълни вече трети ден и нищо...

# 174
Марто, аз нямам нито една кокосова палма, дори не съм я виждала  Embarassed Но е факт, че златната малайска кокоска не ми излиза сред дърветата за мастериране  Thinking Излизат ми точно 73 дървеса.
Днес благополучно си продадох хранилката  Mr. Green Продадох и доста животни. По две си оставих от някои само. Е, с телетата и кончетата още ми е трудно да се разделя, но вероятно и от тях ще оставя по едничко.
Утре се местим в ново жилище и известно време хич няма да ми е до ферми, съответно и вас ще ви изпусна от полезрение, но после ще наваксвам  Heart Eyes
  bouquet

# 175
Моля ви,препоръчайте ми програми,с които се взимат автоматично бонусите от стената с изключение на Snag Bar.

# 176
Марто, аз нямам нито една кокосова палма, дори не съм я виждала  Embarassed Но е факт, че златната малайска кокоска не ми излиза сред дърветата за мастериране  Thinking Излизат ми точно 73 дървеса.
Днес благополучно си продадох хранилката  Mr. Green Продадох и доста животни. По две си оставих от някои само. Е, с телетата и кончетата още ми е трудно да се разделя, но вероятно и от тях ще оставя по едничко.
Утре се местим в ново жилище и известно време хич няма да ми е до ферми, съответно и вас ще ви изпусна от полезрение, но после ще наваксвам  Heart Eyes
  bouquet

Как така 73 вида  newsm78
От всичките дървета, които могат да се мастерират и са към 35-40 направиха нови видове
На първия ред ако имаш Coconut Tree, отдолу точно под него да имаш Golden Mayan Coconut Tree

# 177
Старите дървета са ми точно 40 вида. Новите са 33 (тъй като някои се повтарят, а ябълките направо се оливат  Mr. Green). Кокос нямам изобщо, нито стар, нито нов. Ти да не би да имаш?
Грамадата, Gamers Unite е туулбарът, който ти трябва. Стига да си търпелива. Обира си, но далеч не така, както би го направила ти самата.  Peace
И пак нямам НИКАКВИ бушели при съседите. Ама никакви  Cry

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 04:35 от Мъни

# 178
Мъни, ти какви бушели търсиш? Щото моите сергии работят и петте....

Да се оплача - Хром-а тотално се скапа при зареждането на фейса - първо изписва, че страницата не отговаря и после ... пише УЖАС ...

# 179
  • London
Ами то май тотално се е скапал Флаша ... дано го оправят Адоб по-бързо. Praynig

И да попитам ... ми от къде да взема праскова, кайсия, смокиня, нар и тези тъй прозаични дървета дето толкова им се дразнех преди??????? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт