Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 995
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Аз мисля ,че дръвчетата могат да се вземат само от един човек
Дръвчетата са по 1бр., да Peace

# 301
Не е много по темата, ама ... Мога ли да направя така, че само група приятели да виждат постовете от FarmVille? Имам други, които не играят и не искам да ги и виждат.

Да - правиш си списък, слагаш в него тези, които играят и при всяка публикация трябва да персонализираш само за тях.

Който не играе, да си блокира приложението .... това е по-лесно.

# 302
Не е много по темата, ама ... Мога ли да направя така, че само група приятели да виждат постовете от FarmVille? Имам други, които не играят и не искам да ги и виждат.

Да - правиш си списък, слагаш в него тези, които играят и при всяка публикация трябва да персонализираш само за тях.

Който не играе, да си блокира приложението .... това е по-лесно.

Благодаря ти!

# 303
От три дни не мога да хвана нито едно животно в капанчето-хранилка. Свети ми, че е пърно и като цъкна ми дава, че животното е избягало. Слагам веднага 2 нови храни и се пълни и веднага ми светва, че има животно. Цъкам пак и пак избягало. Това упражнение го направих 5-6 пъти преди да се откажа.  Sad

# 304
При вас ограничен ли е броя на градинките за дървета?
До днес строих без проблем - имам вече 9, но от днес пише, че има лимит 1  newsm78

# 305
При мен няма ограничение в броя на градинките. Да нямаш някоя не достроена  Rolling Eyes?

Да ви се похваля- вече имам всички медали  Flutter

# 306
  • София
Трябва предишната градина да е завършена.

# 307
оффф благодаря ви  Hug

# 308
При мен няма ограничение в броя на градинките. Да нямаш някоя не достроена  Rolling Eyes?

Честито  Simple Smile На мен ми трябва само една кутия да си купя, за да имам всичките.
Има ли някоя добра душа която играе от iPhone, и и се занимава разбира се, да ми купи от двата вида дървета.

# 309

Честито  Simple Smile На мен ми трябва само една кутия да си купя, за да имам всичките.
Има ли някоя добра душа която играе от iPhone, и и се занимава разбира се, да ми купи от двата вида дървета.

Аз ще ти купя. Пиши на лични.

# 310
От три дни не мога да хвана нито едно животно в капанчето-хранилка. Свети ми, че е пърно и като цъкна ми дава, че животното е избягало. Слагам веднага 2 нови храни и се пълни и веднага ми светва, че има животно. Цъкам пак и пак избягало. Това упражнение го направих 5-6 пъти преди да се откажа.  Sad
Продай я и после си я купи за една стотинка. Презареди играта и ако е празна напълни я.

# 311
Не зная дали тук е най - подходящото място, в което да задам въпроса си, но предполагам, че някои от вас могат да ми помогнат.
Писна ми, когато вляза в абв пощата си да намирам над 100 нови писма от ФБ  #Cussing out Кажете ми как да спра този спам. Преди всички ги триех наведнъж, но често се случва из тях да изтривам и важни писма.

Това и мен живо ме интересува ...
влизате в настройките на профила във фейсбука и забранявате да ви пращат писма за всяка глупост,мисля имаше да се маркира какво позволявате и какво не.И на мен така ми пълнеха пощата,много е досадно триенето  Crossing Arms

# 312
Whatever, може ли и на мен  Blush  Hug

# 313
# 314
Изчезна ми опцията "приеми всичко" и "отхвърли всичко", на GU.Някой да знае защо... Confused Cry

Общи условия

Активация на акаунт