Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 993
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Whatever, може ли и на мен  Blush  Hug

Може, обаче аз тия бели ябълки не ги видях в маркета. Само рейнбола има.. не знам що така. Ако искаш рейнбоу дървета , пиши на ЛС.

# 316
здравейте, момичета и момчета.  Simple Smile играя фермата вече почти година, но чак сега открих темата тук. много полезно занимание  Grinning бих се радвала да съм част от вас.  http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000500208140
това съм аз. новите приятели винаги са добре дошли  Hug
 може ли да знам как си ги давате тези неща за ай фони

# 317
Whatever, може ли и на мен  Blush  Hug

Може, обаче аз тия бели ябълки не ги видях в маркета. Само рейнбола има.. не знам що така. Ако искаш рейнбоу дървета , пиши на ЛС.

Да де, рейнбоу-ските, аз бели ябълки имам  Simple Smile

# 318
Здравейте и от мен! Аз също съм нов потребител. Запалих се покрай дъщеря ми, която редовно следи темите на FarmVille. На колко неща ме е научила, все се чудех откъде ги знае, а то от къде било!  Joy

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 01:07 от Maria Carolina

# 319
  • Варна
Видях, че сте обсъждали получаването на писма в пощенската кутия.
Всичко съм забранила всякакви приложения, но продължавам да получавам писма за кой какво ми е изпратил, кога ми е готова реколтата и др.

# 320
  • UK
Не съм сигурна дали е редно, ако не е, да ми изтрият поста, няма проблем, но ще съм ви много благодарна ако дадете по един глас на Споделете в гласуването за Лигата на необикновените в Клюкарника. Не пиша там от години, но тази тема е моето форумско наследство, каквото и да стане с мен тук, когато и да спра да пиша, Споделете сякаш винаги ще съществува, преживя какво ли не, беше плюта и охулвана, местена къде ли не, хората вътре се сменят непрекъснато, за мен е нещо неповторимо и ви моля, ако нямате отношение по въпроса и ви се занимава, да дадете гласа си за нея. Благодаря ви предварително.

За да не е съвсем спам поста ми, да кажа, че днес по едно време имах 10 985 000 монети, после излязох и влязох след 15 минути и имах 11 003 000, нямам представа откъде дойдоха тези пари. Също и че се надявам скоро да се оправи проблема с купуването на неща от маркета, защото главния ми доход идваше от там, а сега нищо не се купува. Мислех си да не би тези пари да са от там, просто да не го пише?

# 321
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Като видна Споделетка подкрепям Мърморанка и й благодаря за темата "споделете". Това е нещото, заради което вися във форума най-много. Hug Извинете за отклонението, но няма по-подходящ момента й благодаря.

А по фермата - влязох тук да си сверя часовника. Напоследък много ядове имам с тази ферма - губят ми се подаръци, натрупала съм амнайсет жита в капанчето за животни и нищо не се случва. А вчера ми изтриха едната помощна ферма на 33-то ниво и получих предупреждение, че нямам право на повече от един акаунт.  Cry

# 322
  • София
хранилката ми пак получава сигнали,сега като влязох беше хванала животно като я натиснах ми презареди фермата и ми показа,че ми трябват 2 храна допълних и пак ми светна за готова,луда работа newsm78

# 323
Видях, че сте обсъждали получаването на писма в пощенската кутия.
Всичко съм забранила всякакви приложения, но продължавам да получавам писма за кой какво ми е изпратил, кога ми е готова реколтата и др.
Има лек за това, отивате в пощата и блокирате получаване на писма от настройките там. Като пример мога да предложа блокирайте домейна на Зинга - това е частта след кльомбата и няма да влизат никакви съобщения от там.
1 Настройки
2 Защита от спам
3 Блокиране адрес или домейн - това червеничкото  Laughing

Zynga <notifications+vvjq3_2iqug@zyngamail.com>

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 08:16 от Dundy

# 324
  • София
незнам дали е бъг,но току що едни семена ми пораснаха като новото дърво с дъвки дето е 30 кеш в маркета Grinning

# 325
Не е, розовите и сините нови дърва дават такива семки   Peace

# 326
  • София
мерси Simple Smile
тъкмо се зарадвах ,че някой бъг е заработил и за мен Laughing

# 327
# 328
thanksgiving feast точно за него щях да питам. от къде да го взема. праща ме в маркета, но нищо не ми зарежда.

# 329
  • not found
Бъгът с рефреша за материалите само при мен ли вече не работи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт