Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 961
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
thanksgiving feast точно за него щях да питам. от къде да го взема. праща ме в маркета, но нищо не ми зарежда.
Ами то май още не е пуснато. Иначе ако си късметлийка трябва да го търсиш в гифт-бокса. Поне там ми се появи на мен.

# 331
явно ще почакам. много сте напред с информацията. много съм хепи, че ви открих  Hug благодаря, rostan

# 332
  • UK
От една седмица ме мотае с последните две неща от конюшнята, нямам търпение да я махна вече.

# 333
явно ще почакам. много сте напред с информацията. много съм хепи, че ви открих  Hug благодаря, rostan
Ами то в момента няма смисъл да го имаш. Нито може да искаш подаръци, нито да пращаш, нито да получаваш. Само си освободих кейковете от гифт-бокса и толкова.

# 334
Много готин update днес  Mr. Green Party

# 335
Да не са оправили бъга с изпращането на каните? При рефреш ми изписва следното: "Sorry, farmer. We can't seem to send that gift to your friend right now."  Confused

И нещо, което със сигурност сте обсъждали, но съм пропуснала - какво се прави с тия Fruit Cakes?

# 336
  • София
Да не са оправили бъга с изпращането на каните? При рефреш ми изписва следното: "Sorry, farmer. We can't seem to send that gift to your friend right now."  Confused

И нещо, което със сигурност сте обсъждали, но съм пропуснала - какво се прави с тия Fruit Cakes?
Бъгът с рефреша за материалите само при мен ли вече не работи  Tired

мдаааааааааа и при мен  Sad

# 337
Да, не работи вече.
Фрут кейк мисля, че трябват когато пуснат Thanksgiving feast

# 338
Здравейте,някой ако ме иска за съсед много ще се радвам-mamito82@abv.bg Hug

# 339
на адрес: http://apps.facebook.com/onthefarm/redeem_coupon.php?ref=mf се получават: 2 Arborists, 2 Farm Hands, 2 Fuel Tanks, and a Totem Pole
паролата е FARMVIP42  или FARMLOVE42 /капс-а е задължителен/
при мен проработи 2-то
Totem Pole не знам какво е още - сега ще вляза да видя:)

# 340
При мен изписва "невалиден код", пробвах и с двата. Четвъртата награда е синьото колело. То се пада много често от лилавите кутии и от СД.

п.п. Със сигурност има някакъв проблем с фабриките... дано го оправят. 2 дни не бях влизала във фермата, трябваше да имам поне към 60 000 от фабриката, а не ми даде нищо. Днес , след 24 часа, ми даде само 8 000 .... Дано го оправят, щото е тъпо.

# 341
  • София
на адрес: http://apps.facebook.com/onthefarm/redeem_coupon.php?ref=mf се получават: 2 Arborists, 2 Farm Hands, 2 Fuel Tanks, and a Totem Pole
при мен проработи 2-то

И при мен стана с второто - благодаря Hug

За фабриките - при мен освен че се купува по-малко, почти няма и бушели при съседите Naughty

# 342
при мен проработи 2-то

И аз ги взех, + 20 % намаление на кеш

# 343
аз пък от обяд не мога да си вляза във фейса,има ли други с тоя проблем  Thinking

# 344
Чувам, че за белите тикви имало бушели  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт