Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 945
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Има някакви магически кутии за 10 FV. Не успях да намеря нищо за тях в линка, който ми даде Овчарчето Sad. Сега си мисля, дали пък не са само за украса  Rolling Eyes
Ами...... не са точно така нещата. Имаш половината информация. Тази кутия струва 10 FV ако нямаш събрани елементи за акцията. Ако имаш 10 налични събрани елемента купуваш с тях. А кутията е следната:

# 361
Момент... въпросната кутия не се ли появи преди време под името Mystery Box 25.11.2010  Shocked
Следвайки от датата, сигурно ще пуснат масата на 25ти  newsm78

# 362
Момент... въпросната кутия не се ли появи преди време под името Mystery Box 25.11.2010  Shocked
Следвайки от датата, сигурно ще пуснат масата на 25ти  newsm78

Масата ще бъде спряна на 1 Декември. Това са поне първоначалните данни.

П.П. По-точно елементите, свързани с нея ще се появяват до 1 Декември

# 363
Много ме е яд, че не става с рефрешването вече ... много бързо се усещат и спират всичко...

Появи ми се, че от мистъри гейм ще се падат пари - кеш... аз ли не видях добре или е така и от кога?

# 364
Много ме е яд, че не става с рефрешването вече ... много бързо се усещат и спират всичко...

Появи ми се, че от мистъри гейм ще се падат пари - кеш... аз ли не видях добре или е така и от кога?
Сигурно за това питаш

# 365
Да, но не ми става ясно ... ще дам 16 кеш и какво  Rolling Eyes

# 366

аз сега ще пробвам Simple Smile

# 367

аз сега ще пробвам Simple Smile

newsm10

# 368
Има някакви магически кутии за 10 FV. Не успях да намеря нищо за тях в линка, който ми даде Овчарчето Sad. Сега си мисля, дали пък не са само за украса  Rolling Eyes
Всъщност може да си имала предвид и това

И то струва 10FV, но са само декорации. Peace

# 369
Падна ми се няква тъпа черна котка ли е, тигърче ли е... Над нея пишеше 60 FC, и нищо Simple Smile

# 370
Падна ми се няква тъпа черна котка ли е, тигърче ли е... Над нея пишеше 60 FC, и нищо Simple Smile

Да не би за толкова да можеш да я продадеш   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

не си заслужават според мен, аз харесвам къщи...палати....

# 371
пантера било

Simple Smile пробвах , продава се за 2000 монети.

# 372
Ooo , разгадах го Simple Smile

Aко искам да си купя още от тъпите черни котки, всяка ще ми струва по 60 FV  ooooh!

# 373
Ooo , разгадах го Simple Smile

Aко искам да си купя още от тъпите черни котки, всяка ще ми струва по 60 FV  ooooh!

Е тези този път направо са полудяли тотално bowuu #Crazy

# 374
Всъщност може да си имала предвид и това

И то струва 10FV, но са само декорации. Peace

Peace Да, за тази ставаше въпрос. Така на по- голяма картинка си личи, че е просто декорация.

Общи условия

Активация на акаунт