Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 774
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Искам да попитам дали само при мен се получава следното... когато приемам подарък лейка ме изпраща направо в фермата... и е кошмарно, защото по 1000 пъти трябва да влизам и излизам.... При някой друг да е така ? Rolling Eyes

# 646
Оф не издържам вече... сега пък паролата ми била грешна  #Cussing out

# 647
  • София
май фейса е бъгнат,поне при мен нещо му куца
Искам да попитам дали само при мен се получава следното... когато приемам подарък лейка ме изпраща направо в фермата... и е кошмарно, защото по 1000 пъти трябва да влизам и излизам.... При някой друг да е така ? Rolling Eyes
и при мен се получава така не само с каните, но и с неща от колекцията,есенната,
смотана работа

# 648
Да ви се оплача - взех си костюма, публикувах го и отсреща си взеха НЕ костюм, а обикновена пуйка  #Cussing out

# 649
 hahaha  ужас ....тази игра ще ни побърка..... Joy ....
не се ядосвай.....

# 650
  • Пловдив
Да ви се оплача - взех си костюма, публикувах го и отсреща си взеха НЕ костюм, а обикновена пуйка  #Cussing out
Как си взима костюма? Като вляза в менюто на масата ми стой и като натисна че искам да го взема ми иска кеш  newsm78  Колко храна трябва да събера за да ми го даде?

# 651
  • Русе
Търся си съседи,моля  nasko_rs@abv.bg
Багодаря предварително.

# 652

Искам яяяя  Heart Eyes Ще ми отива на новата ферма Simple Smile (пише, че е ънрелийз)

# 653
A ето я и новата ми ферма Simple Smile

# 654
ммммм, страхотна е .... newsm74

# 655
Как си взима костюма? Като вляза в менюто на масата ми стой и като натисна че искам да го взема ми иска кеш  newsm78  Колко храна трябва да събера за да ми го даде?
Иска 300 ястия да събереш и тогава, показва ти ги после на мястото на царевицата (където се трупат ястията). И като събрах 300 на всяко слагане на нови ястия на масата ме питаше дали не искам да си взема костюма, накрая ми омръзна и приех.... И съжалявам, защото сега започвам пак отначало, а искам да си взема другите награди и да събера медала за кутиите  ooooh!

# 656
A ето я и новата ми ферма Simple Smile

Страшна е!  Heart Eyes
204 кеша  Crazy Искам и аззз  Money Money Money

# 657
то май само ти нямаш толкова  Grinning

# 658
то май само ти нямаш толкова  Grinning

Даа  Confused Инвестирах ги в производство: имам спа, пекарна и винарна... Поне те ми останаха  Whistling

# 659
  • not found
И аз изтървах прИмоцията с кеша  Flutter Фермичката е страхотна , има ли някой който да ми даде дърво с дъвки ?

Общи условия

Активация на акаунт